Új hozzászólás Aktív témák

  • adrian94

    őstag

    A Man Utd december 14-én, vasárnap a Liverpool együttese ellen lép pályára a Premier Ligában, mi pedig egy fantasztikus élő fogadást kínálunk Önnek!

    Tegyen egy mérkőzés előtti fogadást a Man Utd v Liverpool mérkőzésre, és mi megajándékozzuk egy azonos értékű kockázatmentes élő fogadással.

    Ahhoz, hogy jogosult legyen a kockázatmentes élő fogadásra, egyszerűen tegyen egy fogadást a kezdőrúgás előtt, majd fogadjon a mérkőzés közben is az élő piacok bármelyikén. Kockázatmentes élő fogadását a szokásos módon kell fizetnie és megtennie, és ha ELSŐ élő fogadása veszít, a tét értékét visszafizetjük a legnagyobb mérkőzés előtti fogadás értékéig (max 3.000 HUF).

    Mint mindig, most is több mint 70 élő fogadás piacon fogadhat mérkőzés közben, beleértve a Következő gól, Mérkőzés gólok, Összesített szögletek, Félidő eredménye, Játékidő eredménye piacokat és még sok mást.

    Számos mérkőzés előtti és élő fogadás piacunkkal, valamint a fantasztikus élő fogadás ajánlatunkkal biztos lehet benne, hogy a bet365 a legjobb hely labdarúgás fogadásaihoz.

    Egy kérdés :

    Ha megrakom 3000 ft-al a MU győzelmet 1.83-as odds-ért az hozhat 5490-et ! de az élő fogadásnál az én pénzemből kell fizetni vagy azt kapom ? mert akkor úgy jó ha nem az enyémből kell fizetni és akkor megrakom az X2-t élőben 2-es odds-ért :) ha meg az enyémből kell fizetni akkor meccs előtt 3000 ft a MU-ra ami hozhat 5490 ft-ot majd X2-re 3000 ft ami 6000 ft-ot hozhat.. akkor nyerek valamit ha nyer a MU mert a másik 3000 ft-ot vissza kapom..

Új hozzászólás Aktív témák