Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ted_mosby
senior tag
A mai dupla , ezzel és a hoki élőzéssel a mai napon 2480 forintos pluszban vagyok és így a tegnap elvesztett pénzem visszanyertem, és még mellé szereztem 600Ft-ot is .
akit érdekel itt a mai napom egybefoglalva
Sony Xperia Z1 Compact Felhasználó | "Az előre nem látott lehetőséget azonnal használd ki, s az előre nem látott nehézségekre rögtön tettel felelj." ~ Carl Von Clausevitz
-
gyuromoj
veterán
Éjszakára ez ment:
NY Rangers @ 1.47
BOS Bruins @ 2.25
LA Kings @ 1.66
3-as gyűjtő, 1 bet * 298,08 HUFPSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Pepeninho
őstag
válasz Daniel Alves #45894 üzenetére
Mert Viktor magyar bankokat szeretne! Ezzel mondjuk egyet tudok érteni!
Ps4, Xiaomi 11T
-
Zjunior
veterán
-
Pepeninho
őstag
Na, sikerült. megdupláztam a pénzem. Valamikor mehetne egy itteni póker....
Ps4, Xiaomi 11T
-
GabN73
addikt
Na, 10/3, a neheze még most jön
-
barisj
aktív tag
Valaki eltudná magyarázni,hogy mükszik a mobil-táblagépes fogadás a beten? Ha 7500ftig fogadok (első fogadás),akkor ad vmi bónuszt. Próbáltátok már? Tapasztalat? Van minimum odds?
◄► [Megbízhatóságom: http://goo.gl/LlJdlL] ◄►
-
Daniel Alves
őstag
válasz barisj #45967 üzenetére
http://www.bet365.com/extra/hu/mobile/promotions/bet365-on-the-move-bonus/
Itt minden le van írva.De elég ha a böngészőbe beírod ,hogy https://mobile.bet365.com/
Régebben így toluk és nem a telefonon "szoptam" vele.(#45948) B-L-A-C-K : Előtte meg buktam tizet (faszom tudta ,hogy itt utaltok egymásnak...)
[ Szerkesztve ]
Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
zolynet
veterán
válasz gyuromoj #45954 üzenetére
volt benne valami gondolatmenet, logika vagy fej vagy írás alapon?
most nézem 3/0
Nashville Predators vs Anaheim Ducks V 2.15x ... ezt megpróbálom, és hagyom a korongos fogadást, mert ha eddig is hagytam volna akkor már közelebb lennék a feltöltött összeg duplázási értékéhezLife is too short to stay stock!
-
giigz
veterán
Na tegnap is hoztam a formám
Először is ezt írtam:
"HIFK ment volna 2,5k-val 1,81-ért, vagy ha nem ez, akkor 2. ötletként Gerwen 2,18-ért 2k-val, de ezt még átgondolom... "
Szerencsére a HIFK-et lekéstem, így a második ötletem Gerwen volt, eléggé éreztem, főleg 2,18-ért, 2k-t raktam volna rá...
Aztán:
"Végül Gerwen helyett az Ajax + NY Rangers ment, 2k-ból 4,3k jöhet"
Az utolsó pillanatban vettem észre, hogy az Ajax-ot bele kellene venni a szelóba, mert 10/10-nek gondoltam, és az 1,20 is megdobta kicsit a nyereményt, de aztán úgy voltam vele, hogy jajj nehogy még véletlen a Gerwen meccs döntetlen legyen, elvégre Taylor-nak szurkolok, hátha feltámad a papa, rakok inkább helyette valami tuti NHL-t... Na és akkor ezredjére is eljátszottam azt, hogy túlgondoltam, és emiatt buktam, ugyanis a NY rangers szépen kikapott, Gerwen meg vajsimán lehozta...
Akkor én most a múltkor már tervezett, és sajnos akkor nem tartottam be, pihizek egy kicsit, mert amilyen szerencsétlenül raktam manapság a szelókat, az a viccnél is több...
[ Szerkesztve ]
-
GabN73
addikt
Mára csak egy Vitesse győzelem kell
-
GabN73
addikt
válasz B-L-A-C-K #45976 üzenetére
Tényleg nem, mondjuk ez már inkább befeketetés, ha jól tudom azóta adtak már el 2 milliárddal többért is ilyet
-
zolynet
veterán
103 Metz - Caen H 2.30x
hazaiaknál csak két hiányzó van, utolsó 4 meccsük (2v,2d) után gyeretem a hazaiakatMetz 1X + Dijon X2 duplázósra is ment
092 Kasimpasa - Konyaspor H 1.70x ... sima lesz, de valahogy mégsem merem tenni, utóbbi időben megvicceltek a törökök
Life is too short to stay stock!
-
sutyesz96
őstag
mindig besz*pom az olyan meccseket ahol jatek kozben ~1-2 egesz odds-t emelkedik/csokken valamelyik csapat szorzoja
No matter what, you keep finding something to fight for.
-
Ace owner
addikt
Kezdek raerezni nhl-re
Galaxy Fold 4
-
gyuromoj
veterán
Mára ezt néztem:
077 Pittsburgh - NY Rangers H 1.85
078 Phoenix - Chicago V 2.18
087 Mönchengladbach - Leverkusen D 3.10
103 Metz - Caen H 2.30Már csak azt kéne eldöntenem hogy 3/4-be vagy esetleg egyenesbe rakjam?!
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Pepeninho
őstag
B-L-A-C-K: 6/0 mennyit fizet puttón?
Ps4, Xiaomi 11T
-
-
pohár
félisten
válasz Pepeninho #45995 üzenetére
csak kettőre? akkor valami abszintszerűséget igyunk, hogy üssön
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Pepeninho
őstag
válasz Bencus88 #45996 üzenetére
Gigantikus 1600 Ft. De nagyon jó alap lesz a hétvégi fogadásokhoz. Pókerben is fellendülőben (kopp,kopp,kopp) vagyok.
pohár: cukrot karamelizáljad, úgy lehet fenékre ülni igazán! Állítólag...
Embereke!
Miről is beszélünk akkor? Olyan hírt nem hallottam, hogy redukálták volna Céé 3 meccses eltiltását. Jó, mondjuk ezt a 3 meccset most nélküle is hozhatjuk. Isco önérzetének biztos jót tenne ha kedzőként állhatna a pályán!
Ps4, Xiaomi 11T
-
gyuromoj
veterán
válasz Pepeninho #45998 üzenetére
CR7 megfellebbezte a döntést, elvileg ma lesz döntés.
A Real Madrid kérelméről Cristiano eltiltásával kapcsolatban a Fellebbviteli Bizottság pénteken dönt. A klub célja, hogy eltöröljék vagy legalább mérsékeljék a három meccses eltiltást. Ayza Gámez egy hónapos eltiltást kapott, a szezonban többet nem vezet mérkőzést a Real Madridnak és komoly esélyei vannak arra, hogy a szezon végén a másodosztályba fokozzák le.
[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
Új hozzászólás Aktív témák
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- Filmvilág
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- BIOS frissítés
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest