Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
juliabrilke
veterán
Aki látja benne a fantáziát vagy bármit az tegye.
Nagyon gondolkozok egy téten. 2. félidő első 10 perc vendég gól.
Csak nehogy valami hirtelen vendég feltámadás legyen a szünet után.[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz juliabrilke #140252 üzenetére
hope so, épp ma lőttem fel betre egy kis pénzt, ami épp szabad volt rálőttem a Benfica 80:00 előtti góljára, hát nem akarom máris elbukni
a jó kezdés után jól ellangyultak, az edző valószínűleg most szíjat hasít a hátukból az öltözőben, aztán jöhet a 2. félidő elején a komoly roham
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
yogibear
addikt
válasz juliabrilke #140252 üzenetére
tavaly az Arouca elleni 1/2-nél csak a 64-ben lőtték az elsőt, a vége 1:3
a More ellen az 58-ban, az is 1:3 lett a vége„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
yogibear
addikt
válasz juliabrilke #140256 üzenetére
V-t 3,15-ért, mocsok Prón 3,3 volt, mire elfogadta levette 3,15-re...
CS 1?3 10,5-ért is szép odds, csak fene tudja mennyire akarnak nyerni kicsit vagy nagyon... az első félidőt láthatóan ellébecolták...
Az ilyen CS szab.tamnak való lenne 1:2, 1:3, 1:4...Benfika olyan mint a Celtic, akkor kap ki ha akar és akkor nyer akár 2/1-gyel, ha akar... kivéve a Porto meg a Sporting ellen...
[ Szerkesztve ]
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
pohár
félisten
válasz juliabrilke #140254 üzenetére
mitől lenne lebeszélt? 2 pontra zárkóznának az első Sportinghoz képest... ne kezdd már te is ezt a baromságot, mint egyesek
na, kijöttek a pályára, gyííííí
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
fmx
aktív tag
Ment benfica 9kval.
Julia:te miért nem fogtál vissza benfica 1.fi-re sorry,teloról vagyok.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Én is nagyon agyalok Benficát megküldeni 15-tel, míg 3 felett van a szorzója...
-
yogibear
addikt
na ott is az 1:1... meglesz ez.
Látszott az első 5 percen, hogy az 1. fi-t lealibizték az 1/2 miatt...innen már csak a győzelem aránya a kérdés...Labdabirtoklásuk is 68-ról 72 lett hirtelen.
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz juliabrilke #140259 üzenetére
igen, csak ez a "lebeszélt" dolog, na... ez tescos gól volt a javából, pattogott szépen mindenfelé
akkor jöhet Gronk overje, eddig 43 yardnál tart, a maradék 32 csak meglesz a meccs alatt
[ Szerkesztve ]
-
DeathBat666
aktív tag
Estére Packers + Patriots win
Packers 4 es odds ajándék, nem mondom hogy 100%, de érdemes megpróbálni szvsz.
[ Szerkesztve ]
-
juliabrilke
veterán
Ez nem volt gól?
Nem adták meg. -
yogibear
addikt
válasz juliabrilke #140265 üzenetére
Estoril nem adja olcsón a bőrét...
na 1:2.... alakul ez, mint púpos gyerek a prés alatt.
[ Szerkesztve ]
-
szijartg
őstag
-
egyhonapja
csendes tag
kösz, nyertem, nem is olyan rossz nap ez
-
yogibear
addikt
Estoril 501-es oddsért valaki bátor?
-
yogibear
addikt
válasz juliabrilke #140275 üzenetére
1:2 és 1/2, ahogy az kell
Legalább nem minuszos a mai nap, tavasszal is kétszer mentett meg a Benfika az 1/2-jével...ez most jól esett, kösz Benfika.
ja, CS 1:3-on gondolkodtam én is 10,5-ért, de nem mertem, ezeknél ki tudja...
az pedig tuti gól volt, többször ismételték vissza, csak itt nincs gólbíró sajnos, akkor meg is lett volna az 1:3...[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
Real Sociedad - Deportivo (élő) Melyik csapat szerzi a(z) 3. gólt? Deportivo 9,50 Nyitott
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
ANDROID???
addikt
Deportivo ugyan lesz még 1 gól
-
szab.tam
nagyúr
válasz juliabrilke #140280 üzenetére
úgy néz ki.
de olyan szép volt a szorzója, és az ilyennek nem bírok ellenállni.ma párat elkaptam élőben, ezek voltak a legszebbek:
Troyes - Rennes (élő) 1. félidő - 1X2 Rennes 16,25 Nyertes
Guingamp - Nantes (élő) Kétesély Döntetlen vagy Nantes 8,50 Nyertes
Napoli - Sassuolo (élő) 1. félidő - 1X2 Napoli 5,25 Nyertes
de volt 1-2, amire többet tettem, mert nagyot akartam kaszálni, és azok elvitték a hasznot.
pl:Roda - AZ Alkmaar (élő) 1X2 Roda 13,25 Vesztes
Roda - AZ Alkmaar (élő) Melyik csapat szerzi a(z) 2. gólt? Roda 7,00 Vesztes
Real Sociedad - Deportivo (élő) Melyik csapat szerzi a(z) 3. gólt? Deportivo 9,50 Vesztes
Marítimo - Uniao Madeira (élő) Melyik csapat szerzi a(z) 2. gólt? Marítimo 6,00 Vesztes
sajnos ezekekkel picit nagyobb téttel beleszaladtam.
**
tanulság:
egyforma téttel kéne tolnom ezeket a kamikat...[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
szab.tam
nagyúr
válasz szab.tam #140281 üzenetére
ja, és még ez.
fi. 1:0-nál úgy voltam, hogy 2 lehetőség van:
- disznóság van, és a benfica kikap
- csak bénáztak az 1 fi-ben, akkor pedig agyonverik az estoril-t. és éhes is voltam, a napokban szeretem a single nagy szorzókat:
Estoril - Benfica (élő) Hendikep 1:0 Benfica 7,50 Vesztes
utólag nézve elcsesztem, de akkor logikusnak tűnt....fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
szab.tam
nagyúr
CRUZ AZUL - CHIVAS GUADALAJARA (ÉLŐ) | LABDARÚGÁS, ÉLŐ MEXIKÓ | 2016.01.17. 00:00
bakker.
ez valami újítás.
éjfélkor kezdődő meccs élőben.
most vettem észre.
a közmunkások kaptak "coffeteriát", hogy ébren maradjanak...2016.01.17.01:36
Cruz Azul - Chivas Guadalajara (élő) Melyik csapat szerzi a(z) 3. gólt? Chivas Guadalajara 5,50 Nyitott[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
Arizona - Green Bay 1X2 Green Bay 3,35 Nyitott
Arizona - Green Bay A mérkőzés győztese Green Bay 3,15 Nyitott
na még 1*....
Arizona - Green Bay A mérkőzés győztese Green Bay 3,15 Nyitottgyakorlatilag allin....
21:0-nál valszeg nem leszek majd nyugodt.
ha jól állna, visszafogni sem fogok tudni...[ Szerkesztve ]
-
margithid
veterán
Mára nekem a juve, ajax, atletico hármas tetszik.
-
yogibear
addikt
válasz szab.tam #140284 üzenetére
csak bénáztak az 1 fi-ben, akkor pedig agyonverik az estoril-t
Csak bénáztak, írtam is, mert néztem a meccset live.sx-en... érdemes olyan streamet keresni, ami nem sokkal van lemaradva a valós meccstől...
Mára okoskodás:
Panathinaikos
Ajax
@2,64
Panának otthon nem illene elbaxnia, ott eddig csak az Olympiakos nyert, ami nem meglepő mert toronymagasan nyerik a bajnokságot, mindenhol nyernek, ha akarnak.
Ajax adott, PSV-t meg Feyenoordot kivéve bárkit képesek verni, ha akarják, ráadásul ez a kettő egymás ellen meccsel ma, így kicsit el lehetne lógni előlük, bármi is lesz azon a meccsen, gondolva arra, hogy a Feyentől idegenben kikaptak, majd otthon lesz a nem kicsit kemény visszavágó, a PSV-től meg otthon kaptak ki, idegenben is kinézhet a zakó, kell a rangadókig a lehető legtöbb pontelőny...Bátrabb mókusoknak:
AEK Athén
Nijmegen
@4,52
Plusz mellé még esetleg Brescia H @2,20AEK akkor nyer bárki ellen, az Olympi, PAOK, Pana triót kivéve, amikor akar, kettőtől kikapott idegenben, 2 meccset meg otthon adott el gyengébbek ellen jó pénzért (8 és 6 odds)
Nijmegen otthon bárkit képes verni, eddig csak az Ajaxtól kapott ki és 2 D-je van otthon, simán nyerhet, ha az EL-ért való rájátszásban ott akar lenni, a hazaiakat hoznia is kell... a tavaly előtti kiesés után vérsimán jutott vissza és eddig itt is elég megbízható...
Brescia otthon veretlen, 6 gy, 4 d - bárki ellen képes nyerni is akár otthon... az odavágón kikapott, a visszavágót illene hoznia...Kisnyusziknak ez talán jó lehet:
Brescia 1X
AEK Athén X2
Nijmegen 1X
@2,11Aztán meglássuk...
Első blikkre mindegyik odds elég csábítóan magas...„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
yogibear
addikt
Na látom a korai auszi meccsen is lehozták a GG-t a 81. percben... ott már jó odds lehetett rá...
-
yogibear
addikt
napi 36%-os kamat:
Barca + Real hendi @1,36„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
zolee5016
őstag
valakinek van listája,tudomása a vasárnapi lottózókról??
Mol kút stb??[ Szerkesztve ]
Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
juliabrilke
veterán
válasz yogibear #140290 üzenetére
Néztem én is a meccset. Első félidőben azért párszor a Battonya Felső SE szintjét hozták.
Szabadrúgás jó helyről, erre átlövi a semmibe, de egy idő után nem is nagyon erőlködtek már.Mindegy, ez van.
Mai napra meg török meccset néztem ki kettőt is. Nem vagyok normális.
-
yogibear
addikt
válasz juliabrilke #140295 üzenetére
Nem vagyok normális - köszönjük a kimerítő tájékoztatást az elmeállapotodról.
Ugyanezt csinálták tavaly a már említett 2 idegenbeli 1/2-n is... azért volt erősen várható a fordítás... jött is, ahogy az kell.
Apropó török... a holnapi Fener odds 1,5-ért elég value... idegenben a tök utolsó ellen, aki amúgy is egy bundás népség: eskisehirspor... ha a Fener akarja, még 1/2 is lehet.
Ráadásul a versenyfutás a bajnoki címért c. műsorból idén a Galata kezd kiszállni, marad a Besiktasi/Fener páros... Fener az egyetlen, akinek csak 1 zakója van idén...Lehet még most be kellene tenni valami tutiba, mert holnap már 1,3-at sem adnak a V-re...
Barca, Besiktasi meg a holnapi Fener most pont 2-es odds elég value duplázósnak néz ki...
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Jó reggelt!
Mai terv (a hétvégi terv folytatása), azaz 3 órákkor lesz vagy 7 meccs, 1 angol, 1 török, 5 olasz. Félidőt megvárom, és 3-4 meccset megrakok (attól függ hány meccsre jön majd ki a minimum 2x odds) hogy 2. félidőben lesz még 1-1 gól a meccseken. Azaz a szokásos, mai cél 50 ezer tiszta, ha ez meglenne a hétvégém több mint negyedmillió plusz lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- Túlfeszültség ellen védő elosztó
- Napelem
- Milyen TV-t vegyek?
- Linux kezdőknek
- Amazon: nem a kötelező az irodai munkával akarják kirúgni az embereket
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- OTP Bank topic
- Képeken a Samsung Galaxy A26
- További aktív témák...
- DJI Motion Controller 2 - drón mozgásvezérlő "joystick"
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- Tripltek 9 Pro masszív drónos táblagép 1300 nit tartós fényerővel!
- DJI Mavic 3 Classic FMC drón táska, koffer (Skyreat)
- Addiesdive AD2101 automata karóra
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest