Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Linem
senior tag
Leicester 50 másodpercnél 1-0.
-
ted_mosby
senior tag
Na egyik szelóm már el is vitte a Darmstadt meccsi gólzápor.. - 300Maradt a másik szelvény amin a Basakeshir most egyenlített. Remélem legalább ez a triplázós jön..meglátjuk
Sony Xperia Z1 Compact Felhasználó | "Az előre nem látott lehetőséget azonnal használd ki, s az előre nem látott nehézségekre rögtön tettel felelj." ~ Carl Von Clausevitz
-
csababarca
őstag
Egyik kombi szelómat a Derby viszi is, így tétvisszanyerőssé formálódott. Derby ht/ft-t raktam.
iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0
-
stefyY
őstag
Svájc is mi a fenét művel...?
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
szab.tam
nagyúr
válasz yogibear #111842 üzenetére
én nagyon bízom benne, mert rajta van a 2/8 ht/ft szelómon.
és egy 3-as fogaton is 12k-s téttel.
nagyon szeretném, hogy behúzzák.
duplán...a farkasoktól is kéne még egy biztosító gól.
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
pohár
félisten
válasz stefyY #111857 üzenetére
igen, inkább megkockáztatják, hogy nem jutnak fel az PL-be, de a 2/1-et meg megkockáztatják... valószínű
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Linem
senior tag
A Norwich és a Bournemouth meccseken nagyon gondolkodtam, de végül nem mertem tenni és 2-0, 0-2. Ilyeneket kihagyni.. Pedig az odds is elfogadható volt.
Ugyanígy a Wolvest és 2-0.[ Szerkesztve ]
-
stefyY
őstag
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
szab.tam
nagyúr
asszem most megyek el enni, és 4 körül megnézem az egyenlegemet.
én nem bírom az izgulást.
nem nekem való.
inkább pizzázok egyet, és nézem a vidi meccset.fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
pohár
félisten
válasz B-L-A-C-K #111864 üzenetére
és lebeszéli 22 ember, plusz edzők? hagyjuk már... ebben a kurva topikban már minden 3. hsz arról, hogy bunda így, meg úgy
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
B-L-A-C-K
titán
Derby reszelő...:/
-
yogibear
addikt
válasz pohár #111867 üzenetére
Nem kell hozzá 22 ember, csaxólok... Benfica sem szólt a vendéglátóknak, hogy 1/2 lesz, csak beengedett egy gól az első félidőben, a másodikban meg rúgott 3-at...
Az ilyen szőrök nem mindig közös megbeszélés dolgai...
És nem csak nyerni, veszíteni is lehet ugyanígy, lásd szintén Benfica, idegenben a Rio Ave ellen...És igen, nem akarnak feljutni a PLbe... mint azt már mondtam, sokkal jobban keresnek itt a kisebb-nagyobb szőrökkel, mint pofozógépként a PL-ben...
Ha még osztályozni is lusták már, akkor szépen lecsúsztatják magukat, mint most a Derby vagy tavaly a spanyol 2-ben a Rec Huelva, aki sokáig élen is állt például... ne feledd, nem csak az a szőrme, ha jön egy szingapúri és megveszi a meccset, hanem az is, ha saját maguk csinálják, a saját szakállukra, mert ez megfoghatatlan a hatóságnak, az is az, ha csak simán kikapnak otthon 8,5-ért, mint most a Derby...„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
yogibear
addikt
Derby CS 0.3 - 101-es odds.
[ Szerkesztve ]
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
mario1012
tag
Watford is szép teljesítmény
90+2-be kapják az egyenlítő gólt, és állítólag első kaput találó lövése volt a Sheffieldnek -
ted_mosby
senior tag
-
janos1988
addikt
Valszin már a Barcáról és a Qprról is lekések. Lehet nem is baj. Angolokról is lekéstem, ami szintén nem baj.
Helyettük megy egy ilyen duplás 3/4-es dönci + duplás puttó.
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
yogibear
addikt
válasz ted_mosby #111877 üzenetére
Róluk még azt is el tudom képzelni, hogy direkt X-eltek le és lettek így másodikok, hogy a Bournemouth lehessen az első, hogy Bajnokként juthasson fel a PLbe, ahol eddig még sosem jártak...
A 2. helyük és ezzel az egyenes feljutás így is megvan, még akár ki is kaphattak volna, akkor is...„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
janos1988
addikt
-
szab.tam
nagyúr
válasz yogibear #111872 üzenetére
gondoltama sógorokra, és raktam is egy ilyet:
Svájc - Ausztria Pontos végeredmény Ausztria 3:2 37,00 Vesztes
Franciaország - Németország Pontos végeredmény Németország 4:1 21,00 Nyitott***
és eza derby.
nagyon kellett volna.
jött volna egy 2-es kötésű ht/ft.
meg a kicist meggondolatlanul felrakott 12k egy 3-as kötésre.
gondolkodás nélkül toltam be pohár ötletét.
pedig nálam egy szabály, hogy duplázósnál nem szoktam 3-at kivenni egy bajnokságból, egy napon.14k bet és 40 várhatót vitt most a derby.
***(#111882) B-L-A-C-K
9 védő, 1 középpályás...
egyébként tényleg jó, hogy csak 5 védőt rajzoltak fel, mert a 6. már nem fért volna ki...****
****(#111887) zsolti72837
igen, azért is van utána az, hogy vesztes.
de azért nem tévedtem nagyot a 3:2-es tippel.
csak ez jelen esetben pont 0 ft-ér ér...[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
akooos
veterán
Everton
Liverpool
Soton
MTK5k
-
szab.tam
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #111888 üzenetére
vészkapus?
ittt megint az lesz a fő kérdés, hogy az első helyzetek valamelyikét belövik-e.
vagy nekiállnak a 90 perces diótöréshez...****
(#111889) akooos
pool-t nagyon elkerültem.
azaz valami x-es témába betettem.
ők lesznek a mai nap marseill-e....***
***de akkor sem ér, hogy nem jött a derby.
nem csak az elmeradtnyeremény, hanem ez most a kis lelkecskémet viselte meg...
( )[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
Trojéé
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
-
janos1988
addikt
válasz vwpolopg #111885 üzenetére
Ugyan, azok a kis apróval megrakott szelók... Ha nagyban tolnám hidd el, mutatnám. De ilyen téten még a fáradtságot sem érik meg, hogy berakjam ide azokat.
Viszont sajna lekéstem a barcát, pedig sima H-ba raktam volna vagy 10k-val.
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
B-L-A-C-K
titán
Picit nyom a Barca... Remélem nem annyira hogy egy kontrából gólt kapnak...
[ Szerkesztve ]
-
f(x)=exp(x)
őstag
Csak behúzta a vidi a meccset: 1-2.
-
Rolee87
tag
Van itt esetleg OTP-s tag?Csak mert lement az egyenlegemről a pénz,befizetni nem tudok mert ugye zárva,viszont OTP-s számlák közt non-stop van utalás.Hétfőn természetesen visszautalom az összeget,privátba írjon légyszives ha tud valaki segíteni!Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- OTP Bank topic
- BMW topik
- Apple notebookok
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bestbuy játékok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- EA Sports WRC '23
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest