Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
melega
őstag
Nem tudjátok hogyan bizonyítsam a bölcsességem a Blood and Wine kiegészítőben egy remetének?
-
liwz_13
csendes tag
Nem, a módokat a MODS mappába kell rakni amit a fő könyvtárban kell létrehozni
Intel Core i5 4690K | ASUS Z-97 Pro Gamer | Corsair Vengeance Pro series 8GB | Gigabyte GTX 970 G1 | NZXT setup
-
liwz_13
csendes tag
válasz Anubris #11159 üzenetére
Igen! Persze a hairworks nincs bekapcsolva, szemely szerint ugysem sokat nyom a latba, legalabbis nalam. Van egy fu mod, asszem vmi ultragrass, az is durvan letolja az fps-t, azt sem ajanlom mindnekinek
Intel Core i5 4690K | ASUS Z-97 Pro Gamer | Corsair Vengeance Pro series 8GB | Gigabyte GTX 970 G1 | NZXT setup
-
Ma sikeresen játszottam 12 órát.
2X álltam meg, 1X 10 percre, meg 1X 1 órácskára.
Reggel 8 után kezdtem nemsokkal, és most kapcsoltam ki.Játékidőre 53 óra 30 percet ír, de még mindig élvezem minden percét!!
Ha holnap nem kellene menni dolgozni,reggelig játszanék.
Elég nehezemre esett kikapcsolni!
Elképesztő mennyire fantasztikus ez a játék, nem találok rá szavakat.Tegnap egész nap betonoztunk, ma az asszonnyal megbeszéltük hogy egész nap pihi, játék, nem tudom mostanába mikor lesz megint ilyen.
[ Szerkesztve ]
-
stefi76
tag
Küldetés - már régebben is röhögtem a szövegen, de most újra játszom az elejétől - szöveg, Geralttal hajón megyek egy sziget felé, Keira Metz beszél vele távolról, a párbeszéd vége:
- Bíznod kell a női megérzésemben, Geralt!
- Hogy mi?
- A női megérzésemben kell bíznod!
- Csodálatos....És a hangsúly közben, ahogy mondja Geralt, besz@rás....
Nagyon ott van ez a játék. -
chungee
addikt
Napot!
Steam-es verzióm van. Betöltő képernyőnél az örökkévalóság, csak pörög pörög pörög. Feladatkezelőben "Fut" szal nem crash-el, de nem is tölti be a játékot Újraletöltve is változatlan a helyzet. Mit lépjek
-
melega
őstag
Van a játék Blood and Wine kiegészítőjében olyan küldetés hogy alkalmazott szabadulóművészet. Én abba elakadtam, be kéne jutni egy kőajtón de nem tudom hogyan, ha lenyomom a witcherérzéket akkor egy lefelé nyúló kart mutat.
Keresd a tünde kincseit, és a romokat írja a küldetés.[ Szerkesztve ]
-
Adam_Shepard
addikt
Szerintetek Hearts of Stone pakk van valahol még kereskedelmi forgalomban, ebayen kívül nem aranyáron?
.
-
Mynock
tag
válasz Adam_Shepard #11172 üzenetére
GOG galaxyn keresztül nem jó?Ott most csak kb 3000 ezer
-
Mynock
tag
válasz Adam_Shepard #11175 üzenetére
nem mondtad,hogy PS4
-
Mynock
tag
válasz Adam_Shepard #11177 üzenetére
Adnak hozzá egy pakli kártyát?
-
Mynock
tag
válasz Adam_Shepard #11179 üzenetére
Érdekes játék amúgy.Kicsit hasonlít a volt magyar Mítoszhoz
-
Gucho7
újonc
Most kezdtem el a játokot (steam-es verzióm van) és látom milyen szép modok vannak hozzá. SweetFX, nexus stb. Érdekelne, hogyan lehet ezeket feltenni? Valaki leírná nekem? Mennyire fogja meg a gépet egy ilyen mod és lehet ezt eredeti játékkal csinálni?
-
Dogengar
aktív tag
válasz Gucho7 #11181 üzenetére
Itt le tudod tölteni a Nexus Mod Manager-t (vagy manuálisan is le tudod szedni a modokat.), és utána mehetnek a modok. Általában a leírásban leírják a telepítés menetét, legtöbbször csak a modot kell bemásolni a megfelelő mappába, de néha kell mást is.
Melyik mod érdekelni konkrétan? -
Baga1983
senior tag
Sziasztok. Hátha találkozott valaki már ezzel a problémával...Witcher 3 Hearts of Stone DLC: Ofier küldetés hogy a cuccait megtaláljuk, kiderül hogy a banditák akik megtámadták egy föld alatti járatban vannak. Megölök mindenkit de a ládában nincs benne az az ábra ami a továbblépéshez kellene. Igy nem lehet befejezni a küldetést. Ujratelepités nem segit sajnos. Régebbi mentés betöltése szintén nem. Ps4.
-
Gucho7
újonc
Ezek mennyire fogják meg a gépet? Ez a Nexus Mod Manager fizetős?
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
Gucho7
újonc
Köszönöm sikerült regisztrálni és letölteni a manager programot, remélem a többi is sikerül.
-
melega
őstag
válasz perge666 #11162 üzenetére
Én is élveztem minden percét egyedül a gwynt partyk maradtak hátra, és két melléküldetés amit elszúrtam. Néhány örzött kincset kell még megtalálnom.
Összesen 120 órám van a játékban. Én is élveztem minden percét ilyenem még soha nem volt gyönyörű lehengerlő zeneszámokkal a szex, a nudizmus, a rasszizmus, családon belüli erőszak mid megtalálható a játékban.
Ennek adnám az elúlt évek legjobb játéka címet.[ Szerkesztve ]
-
Tigris011
tag
Sziasztok!
Kellene megint egy kis segítség a megszállott lovag éneke küldihez: A ló versenyt fel adtam azóta se sikerült meg csinálnom a bill variálás sem segített Béna vagyok viszont az aréna harc sem megy legyakok mindenkit akit tudok a többiek mellet de igy sem én nyerek mi a gubanc? -
L-e-f-i-e
senior tag
Sziasztok,
Nemrég lett játékképes gépem, és olyan sokan dicsérik a játékot, hogy gondoltam én is beszerzem a "Game of the year edition"-t.
Nekem nincsen CD/DVD-meghajtóm egyáltalán, attól, hogy ha megveszem dobozosan, be tudom aktiválni/tölteni a cd telepítése nélkül is?
=^-^=
-
Tigris011
tag
válasz atainprison #11191 üzenetére
Köszi, akkor nem gyilkolom vele magamat tovább, egyébként mik lettek volna a jutalmak?
Az íjász az megvan. -
S1M0N
senior tag
válasz L-e-f-i-e #11192 üzenetére
GoG-on tudod aktiválni a játékot, onnan pedig le is tudod tölteni.
Ajánlott letölteni a GoG Galaxy klienst (igen, megint egy) is hozzá.
Tigris011
De miért nem megy a lovaglás? Nekem elsőre megvolt (az addigi legjobb felszereléssel), még csak lőni sem nagyon kell, elég, ha végiglovagolsz a pályán.Esetleg, ha raksz fel mentést adott ponttól, megcsinálom neked, vagy még most este, vagy valamelyik nap, ha addig más meg nem teszi.
[ Szerkesztve ]
-
melega
őstag
Gyerekek a játék során három nővel
dugtam az első a boszorkány akivel legyőztem a vad falka 1. vezérét.
A második a hercegnőú testvére volt ott a meseszálon.
A harmadik a vasszűz.Ha a hearts of stone kiegészítő is meglenne akkor a vörös hajú nővel is dugtam volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Motoros topic
- Suzuki topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung LCD és LED TV-k
- Minden ami hőszivattyú
- További aktív témák...
- ZBook 15 G4 27% 15.6" FHD IPS i7-7820HQ M2200 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest