Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz Šolaire #11450 üzenetére
Nem értem, pedig ha tehettem kerültem az összetűzéseket, próbáltam igazságos lenni, még csak végig sem szaladtam a játékon, mondhatni minden pillanatát élveztem.
Így érzem igazságosnak, helyesnek a döntéseimet, nekem ez a befejezés jutott!
Talán 1-2 év múlva újra játszom ezt az alap történetet is és lehet akkor máshogy látom helyesnek....... -
micafighter
nagyúr
válasz perge666 #11451 üzenetére
A játék végén Ciri sorsa nem a "nagy" döntésektől függ, pl megöletted e a királyt vagy sem, vagy hasonlók, hanem pár apró eseménynél múlt a döntéseiden. Ciri akkor fogja a végét túlélni ha kellően magabiztos, nem veszti el a hitét, érzi hogy bizol benne, és ehhez pedig az kell, hogy az ilyen "apró" eseményeknél ilyen módon támogasd. Egyik ilyen alkalom pl amikor egy szobába akar bemenni hogy a varázslónőkkel beszéljen, hogy mik a szándékuk vele. Dönthetsz előtte Geralt-al hogy bemész-e vele. Ha nem mész be vele akkor ugy veszi Ciri hogy megbizol benne, nő a saját önbizalma. Ha bemész vele akkor épp az elenkezője, azt hiszi nem bizol meg benne, nem tartod elég érettnek még hogy önálló legyen, úgy gondolod nem tud kiállni magáért, stb. Másik ilyen alkalom pl a Kaer Morheni csata után Ciri le lesz törve, elvesztettétek ugye Vesemirt is. Lehetőséged van ott vele hógolyózni, ezzel felviditod, és kizökkented ebből a melankóliából. Van egy pár ilyen döntési lehetőséged, ezeken múlik, hogy Ciri túléli-e a végét. Az, hogy ha túlélte mi lesz belőle, az pedig a többi, nagyobb szabású döntéseden mulik [ Szerkesztve ]
-
Mynock
tag
Helló!
Tudja valaki,hogy ördögfattya csalit honnan lehet beszerezni?
-
Adam_Shepard
addikt
válasz micafighter #11453 üzenetére
ahogy megtalaltad nem egybol viszed a kiralyhoz, nem fogadsz el jutalmat erte. .
-
micafighter
nagyúr
válasz Adam_Shepard #11456 üzenetére
Elviheted, akkor királynő lesz belőle. A jutalom elfogadását viszont nem nézné jó szemmel szerintem. Én nem vittem el az uralkodóhoz igy nem lett Ciri királynő (uralkodónő), hanem Witcher lett [ Szerkesztve ]
-
válasz micafighter #11453 üzenetére
Már mind1, az történt ami......
-
-
zegi_norbi
tag
Egy ilyen Geralt szobrot de szívesen elfogadnék a szobámba 1000 db-ot csinálnak belőle. Meg lesz még 500 db másik szobor is Csak az a fránya ár
[ Szerkesztve ]
"Whether you think you can or think you can't, you're right" Henry Ford The Witcher 3 Bioshock Infinite Assassin's Creed Rogue Linkin Park
-
jonnyjoker01
veterán
válasz zegi_norbi #11465 üzenetére
Hat azert ennyiert ez eleg kicsi szerintem (kb 66 cm).
Üdv. Johnny
-
addikt
válasz zegi_norbi #11465 üzenetére
200 rongyért egy porfogó? S még részletre is meg lehet venni... besz***ás
Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7
-
GrG1210
aktív tag
aki még esetleg nem látta[link]
-
Wlac
Ármester
válasz GrG1210 #11468 üzenetére
Hangulatos (helyes link), de számomra továbbra is az Oats in the water a favorit.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
zegi_norbi
tag
válasz Dark Archon #11467 üzenetére
Jaja, durva Igazából tényleg porfogó De ha olyan vagy, aki szereti egy szobor formájában magánál tudni a kedvenc film vagy játék karakterét, akkor nem Vannak ennél drágábbak is, pl a 73 centis Harley Quinn szobor "csak" 930 $ Igaz hogy elképesztően részletes(akárcsak a Prime 1 Studio többi munkája), de hát annyi pénzért...
A Witcher facebook oldalán mikor ki lett téve, jópofa kommentek is születtek Pl eladják néhány végtagjukat vagy a családjukat és talán úgy belefér Egyébként a külföldiek többségének is nagyon drága.[ Szerkesztve ]
"Whether you think you can or think you can't, you're right" Henry Ford The Witcher 3 Bioshock Infinite Assassin's Creed Rogue Linkin Park
-
addikt
válasz zegi_norbi #11470 üzenetére
Igen, de akárhogy nézem, a leírásban is ott van, hogy "csak" műgyanta. Műalkotás így is, azoknak meg mindig relatív értékük van, de mennyivel királyabb lenne, ha rendesen felöltöztetett "baba" lenne, egy kis igazi acél és egy kis igazi ezüstkarddal meg bőr ruhával, stb. Lehet, hogy egy nullával többe kerülne, de akkor már oly' mindegy
Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7
-
Televan74
nagyúr
Egy - két cosplay kép!
[ Szerkesztve ]
Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
nak0n
aktív tag
válasz Dark Archon #11467 üzenetére
De ha feliratkozol a hírlevelükre, 15 dollárral olcsóbb, úgy már azért mindjárt jobban megéri!
-
addikt
-
nak0n
aktív tag
válasz Dark Archon #11475 üzenetére
Ez mondjuk már nagyon off, de tőlük lehet ilyet is rendelni. Csupáncsak 7000 dollárka, és basszus várólista van rá...
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
LLKobe
veterán
Most, a második végigjátszás közepén jöttem rá, hogy végig úgy játszottam hogy mikrolaggolt a játék.
Aszittem a VGA-m gyenge, de mióta 1070-re váltottam jobban szemet szúrt a dolog.Ha esetleg más is észrevenné szóljon, és leírom hogy lehet megoldani a dolgot. Azóta vajsíma a játék.
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
LLKobe
veterán
válasz micafighter #11480 üzenetére
R9 390. Nem VGA okozza.
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
LLKobe
veterán
válasz Šolaire #11482 üzenetére
Mentéskor megreccen egy pillanatra, de az nem mikrolagg.
Játék közben az okozza, hogy a beépített fps limiter bugos.
Annyit kell csinálni, hogy a játékon belül kikapcsolod az fps limitet, vsync-et hagyod bekapcsolva, és külső progiból korlátozod be a játékot 60 fps-re.
Pl. a rivatuner statistics server-ben (MSI afterburner-rel települ) van ilyen funkció.
AMD-nél a crimsonban is van FRTC, ott is be tudod lőni, bár azt nem próbáltam.Ezt megcsinálod, és vajsimán megy a játék, mindenféle lag nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
h.adam.92
őstag
Hali!
Olyan gondom lenne, hogy nem tudom telepíteni a magyarítást. G2A-n vettem a játékot és steamen aktiváltam. Viszont ebben alapból nincs magyar felirat, így letöltöttem a CDproject weboldaláról.
Amikor elindítom a telepítést, akkor megáll az egész egy "A Witcher 3 helytelenül lett telepítve. Helytelenül lett frissítve" felirattal. -
Frogged
aktív tag
Srácok egy olyan kérdésem lenne hogy tapasztalt-e valaki olyan hibát a játékban az utóbi patcheknél hogy a menüben és a cutsceneknél befeketedik a monitor?
Most kezdtem újra játékot egy fél év után a B&W miatt és közben volt egy monitor csere is ami nagyobb eséllyel okozhatja a gondot de gondolom meg kérdezem hátha a játék a ludas. -
Šolaire
veterán
válasz Adam_Shepard #11488 üzenetére
Mondasz valamit. Szerintem minden verzióban benne kell lennie a magyar nyelvnek.
h.adam.92:
Steamben állítsd át a nyelvet magyarra.[ Szerkesztve ]
“Praise The Sun” \[T]/
-
addikt
válasz Frogged #11486 üzenetére
Nem, soha, még csak hasonlót sem.
h.adam.92: Steamen általában a Játékkönyvtárban a jobbgombos menüben lehet nyelvet választani, de minden itteni verzióban benne kell lennie a magyarnak. Azon hogy a GOGos nem ment fel a Steamesre, ne csodálkozz, nincs sok különbség a verziók között, de annyi pont elég lehet hogy ne tudd már felküzdeni rá.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
-
Sirandrish
legenda
Mennyire storyorientált ez a játék illetve mennyire kötődik az előző részekhez?
Most hogy van hozzá gépem, szívesen tennék vele egy próbát, de nem szeretem az olyan játékokat ahol többet kell olvasni mint játszani, és ugyan Steamen megvan az első két rész, még sosem játszottam egyikkel semEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
addikt
válasz Sirandrish #11495 üzenetére
Akkor ne kezdj bele, próbálj valami olvasnivaló nélküli h&s-t.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
Sirandrish
legenda
válasz genndy #11496 üzenetére
Az olvasással nincs bajom. De ha 2x20perc párbeszédre jut 4 perc kóborlás, amit még 12perc pofázás követ, akkor az nem nekem való, mert inkább befekszem az ágyba egy jó könyvvel...de akkor ezek szerint ez olyan
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
LLKobe
veterán
válasz Sirandrish #11497 üzenetére
Nem olyan. Vannak hosszabb beszélgetések, de szinte mindig szervesen alakítja a sztorit az amit válaszolsz. Én se szeretem a folton pofázást, de itt egyszer sem úntam egy pillanatra sem, pedig az első teljes végigjátszás 6 hónapomba került.
Iszonyat mennyiségű content van a játékban.
Az én véleményem az, hogy ha kihagyod, életed talán legjobb játékélményét hagyod ki.
Én már rég nem játszom hardcore módon, single player játékokat meg egyáltalán nem, de ez életem legjobbja volt, és nemrég kezdtem a második végigjátszást.Tolj vele 1-2 órát, és tudni fogod hogy folytatni akarod-e vagy nem.
Az előző részek ismerete nem szükséges, azokat én se játszottam.Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
-
LLKobe
veterán
válasz Sirandrish #11499 üzenetére
Nem fogod megbánni. A brutálisan jó storyline, a zene, a hangulat annyira egyben van, hogy valami hihetetlen.
Én így 33 évesen játezottam már egy pár játékkal, de ehhez fogható nincs még egy.
Elfogultnak tűnhetek, de ez az igazság.Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
Új hozzászólás Aktív témák
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest