Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
sheep
addikt
válasz Habugi #11648 üzenetére
Gratula, jól kivesézted a játékot
Én is így csináltam anno, minden kérdőjelet felderítettem, minden küldetést végigvittem.
Jók a fegyverek is, majd ng+ -ban találsz jobbat is persze mert ugye a szintedhez igazítja a játék.
De az alapjátékban eléggé kimaxoltad szerintem.
Én most ng+ -ban 84-es szinten vagyok és az ezüstkardom 1050-et sebez pl. alapon.[ Szerkesztve ]
9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , HP Reverb G2
-
troland26
őstag
válasz jonnyjoker01 #11650 üzenetére
Nekem úgy volt 30-40 közt az fps , hogy jó néhány dolog ki volt kapcsolva vagy le volt véve közepesre , de voltak dolgok amik überen voltak
-
Jack Oneill
veterán
Na végre lassan ott tartok, ahol tartottam régebben. Sikerült az új mentéssel eljutnom a végére, most már figyelve arra ,hogy mit mondok Cirinek. Szerintem most már jó lesz a végkimenet, nagyon várom, illetve nem várom, mert csodálatos játék, kár, hogy vége. Az vigasztal, hogy ott van még 2 kiegészítő, ami szintén lehengerlő történet lesz, alig várom, hogy belekezdjek
Köszönöm a sok segítséget, pláne a mentést.
-
LK
addikt
válasz Šolaire #11569 üzenetére
Hali! 3 alkalommal játszottam 1 órácskát,amikor is kinyírta a videokártyát drága Geraltunk Úgyhogy új kártya beszerzéséig pihi
Erre jutottam
Ha már itt tartunk, RX460-al milyen graf. beállításokat javasolsz?
[ Szerkesztve ]
"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
brumi1024
veterán
válasz Jack Oneill #11657 üzenetére
A felbontás és a minimum illetve átlagfps függvényében ez az állítás még sok felé mehet.
-
LLKobe
veterán
Ezt én sem hiszem el
Illetve igen, de ha megnézed az fps számokat, valahol 20-30 körül lesz, az nekem minden csak nem folyamatosThrough the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
Jack Oneill
veterán
válasz LLKobe #11660 üzenetére
Pedig elhiheted. De teged is szeretettel varlak,ha tenyleg ennyire hihetetlen. Privatban megbeszelhetjuj,komolyan mondom.Mivel tudnam megnezni,hogy megnyugodjon a lelkivilagod? Egyebkent mar bocs,de nekem igazan feltunne,ha nem lenne folyamatos. Plane a harcnal.
Raadasul semmi okom nincs kamuzni vagy tulozni.[ Szerkesztve ]
-
brumi1024
veterán
válasz Jack Oneill #11661 üzenetére
Afterburner pl ki tudja írni az fps-t. Én a fix 60 fps-re törekedtem (fix 60-> minimum 60), ezt nálam 1080p felbontáson, Ultra beállításokkal (volt Hairworks is, és nem ésszerűtlen AA) a 970/980 nem tudta, csupán a 980 Ti.
-
LLKobe
veterán
válasz Jack Oneill #11661 üzenetére
Jaj ne érts félre nem köztözködni akarok Csak nézd meg mennyi fps-el megy. Ahogy írtam nekem a 20-30 fps nem folyamatos, de ez én vagyok.
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
FireKeeper
nagyúr
válasz LLKobe #11663 üzenetére
na igen, ez erősen szubjektív, és sokszor vita tárgya, hogy akkor most hány FPS számít játszhatónak, folyamatosnak. vannak akik a stabil 60-ra esküsznek, vannak, akinek 20 felett már ok. én 30-40 között már bőven elvagyok, 30 alatt már észreveszem, de 25 körüli értékig még tolerálom, ha csak néha esik le ennyire.
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
Jack Oneill
veterán
válasz LLKobe #11663 üzenetére
Na erre kivancsi vagyok,meg fogom lesni akkor. Azt tudom,higy ezzel a kartyaval high-on az uj doom 45 fps-t produkalt,mert abban van ilyen beepitett mero.
De tenyleg ez orok vitatema lesz akkor
De a legfontosabb,hogy jot jatszunk ezzel a tokeletes jatekkal[ Szerkesztve ]
-
sheep
addikt
válasz brumi1024 #11662 üzenetére
Na igen, emiatt én is furcsállom hogy ultrán megy azzal a kártyával. Persze kinek mi a folyamatos, én nagyon érzem ha nincs meg a 60 fps, szerintem nála sincs meg, csak 30 körül. Végül is az már folyamatos játék..
Nálam a gtx 970 tudja full hd-n a 60 fps-t, úgy hogy pár dolog le van véve high-ra, hairworks off.[ Szerkesztve ]
-
Jack Oneill
veterán
válasz Jack Oneill #11667 üzenetére
Jelentem,leszedtem a fraps portable progit a munkahelyemen. Otthon elso dolgom lesz megnezni. Ha beegek, hat beegek,de vallalom.
[ Szerkesztve ]
-
sheep
addikt
válasz Jack Oneill #11668 üzenetére
Nem égsz be, nincs ezzel semmi gond...
Csak ahogy a többiek is írják, valszeg nem 60fps-sel játszol.
Ha megvan a kb 25 fps azt te már folyamatosnak látod...9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , HP Reverb G2
-
LLKobe
veterán
Én a hétvégén néztem meg hogy milyen a játék 30fps lock-kal, itt volt unokaöcsém aki Xbox One-on tolja a gammát, ott ugye 30 fps van és kész.
Hát baromi furcsa volt a fix 60 fps után, sokkal nagyobb az input lag, pedig ez nem FPS, ráadásul én is kontrollerrrel tolom PC-n. De aki ezt szokja meg annak valszeg fel sem tűnik.
[ Szerkesztve ]
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
BOBAKILL
őstag
Én R7 360-al nyomatom. Közepes beállításokkal, értelemszerűen hairworks nélkül. ( ) Folyamatos, de néha beszaggat sajnos. Ez van, de ha játék közben ha belemerülök akkor nem zavar. Harcnál sose szaggatott még úgy hogy zavaró lett volna. Amúgy a patchek javítottak is kicsit az optimalizáltságon, mintha jobban futna az első verzió óta.
Talán 50ért lehetne már venni olyan karit ami fullon vinné. Vagy olyat amit előbb a kolléga írt 73e-ért.
Én amúgy a witcher3 miatt fejlesztettem gépet, már amúgy is ideje volt; de videókariban erre futotta csak. Nem panaszkodom, a legtöbb játékot akadás mentesen viszi még ha nem is teljes grafon. -
LLKobe
veterán
válasz BOBAKILL #11671 üzenetére
Ha teljesen fullos grafot akarsz 60fps-sel, akkor minimum 980Ti, 1060, 1070.
AMD-n elég durva droppok vannak (tapasztalat, R9 390-ről váltottam nv-re).[ Szerkesztve ]
-
Jack Oneill
veterán
Na akkor a mérésem a következő. Őszinte leszek, semmi túlzás. Tehát egy gtx 750 (2gb, tuningolt) kártyáról van szó. Full hd felbontásban, ultra-magas grafikai beállítások mellett (textúra, víz, textúra felbontása van ultrán, a többi magas) hairworks kikapcsolva, effektek be mozgás elmosódás kivételével, HBAO+ be a következő eredmény született:
Szabadban-nagyvárosban: 27-35 fps között ingázik
Zárt helyen, barlang, ház: 35-37 (de volt 40 is) fpsÉn őszinte voltam, nekem ez tökéletes, semmi lagg, vagy lassulás, de lehet, a többieknek ez lassú lenne 60 fps után, de mondom, nekem ez tökéletes.
[ Szerkesztve ]
-
Šolaire
veterán
válasz Jack Oneill #11673 üzenetére
Szia én is beáldoztam az fps számot a grafika miatt. Nekem is minden ultrán hairworks kikapcsolva 25-30 fps. A látvány mindenért kárpótol. Viszont ha multis játékkal tolom ott én is törekszek a minnél magasabb fps számra.
“Praise The Sun” \[T]/
-
válasz Jack Oneill #11673 üzenetére
Szerinted nekem PS4-en milyen lehet?
Még olyan sincs mint neked ezzel a kártyával,de engem nem izgat,a játékélmény a lényeg! -
Jack Oneill
veterán
Végre végig vittem normális befejezéssel Hatalmas játék, szerintem kijelenthetem, hogy életem legjobb játéka. Na akkor kezdődhet a kieg.
-
Habugi
addikt
válasz LLKobe #11672 üzenetére
390X.. ver. 1.3x óta Hairworks OFF-al minden csutkán, 1080p és nincs 65-70fps alatt a játék egy pillanatra sem, mindezt VGA OC nélkül, úgy hogy az alapjáték anno (1.1x) kőkemény OC-val épphogy tartotta a 60-at. Driverben Tess Max 16X.
GOTY-ba átraktam a régi mentéseimet, rátoltam AB-ben az eddig is csak "Witcher 3 profilnak" emlegetett 1200/1700-at és nem hittem el hogyan fut.., ~80+ , nem tudom játék vagy driver oldali-e a történet de vettem is le az OC-t egyből, azóta is úgy játszom.
(#11651) sheep:
Eddig csak 90+os shotokon láttam ~1000es alapsebzést..
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
neverwinter
csendes tag
Valaki kiplatinázta már? Nekem ez az egyik célom ezzel a játékkal. Ahogy haladok a sztorival úgy a legtöbb trófeát megkapom, de van egy két szopatós is, pl a Master Marksman, Overkill, Humpty Dumpty, Kaer Morhen Trained, Environmentally Unfriendly, That Is the Evilest Thing… ezeket ki hogy csinálta meg?
-
brumi1024
veterán
válasz neverwinter #11679 üzenetére
Nekem ez van meg ezek közül: Environmentally Unfriendly. Nem figyeltem rá különösebben (ahogy egyik achira se), szimplán csak használtam a robbanó hordókat pl.
-
FireKeeper
nagyúr
a Kaer Morhen Trained elég könnyű valójában, mindössze 10 támadást kell blokkolni, de anélkül hogy visszatámadnál. na most a visszatámadást gondolom a legtöbben használjátok a blokkolás után, ezért adja be ezt keveseknek a játék. kinézel egy random kardos ellenfelet, harcba mész vele, és ugyanúgy megnyomod a védekezés combot mint a counter-nél, csak itt nem nyomsz rá a támadásra az ellencsapáshoz. ezt megcsinálod 10x és meg is van. magában álló ellenfelet ritkán találsz, így én amondó lennék a legközelebbi bandita csoportból hagyd meg az utolsót, és csináld meg annál, úgy nem zavar be a többi a harcba. a többi valóban húzósabb, és eléggé direktbe rá kell menni, hogy meglegyen. ami leginkább szívásnak tűnik, az a számszeríjjal harc közben fejbelövős.
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
sheep
addikt
válasz FireKeeper #11681 üzenetére
Számszeríjazáskor nem lassul be alapból az idő? Vagy nincs ilyen képesség? Mert akkor sima liba...
-
FireKeeper
nagyúr
de belassul, csak nem tudom mennyit sebez a számszeríj ilyenkor fejre. ahogy láttam, normál lövésnél lóf*ng a sebzés, szóval nehéz lehet úgy levinni az ellenfél hp-ját hogy ne nyírd ki véletlen karddal, és legyen időd közben fejbe is küldeni...
valaki ezt megcsinálta már amúgy?
-
vitaro
senior tag
A Kaer Morhen Trained-et akkor kaptam meg amikor vívóleckéket adtam Rosa var Attre-nak, az ő esetében nem kell félni, hogy véletlenül megölöd.
The Arcana is the means by which all is revealed.
-
dollarZ18
tag
Én kiplatináztam ajánlom PowerPyx videóit, sokat segít
-
FireKeeper
nagyúr
válasz vitaro #11684 üzenetére
igazából bárkivel meg lehet csinálni, a lényeg, hogy legyen egymásutánban 10 hárításod, visszatámadás nélkül, utána akár ki is nyírhatod az illetőt.
-
Wlac
Ármester
Egyedül az 50 fejlövéses dolog az, amivel megszenvedtem, de amúgy nem nehéz platina. Az is inkább unalmas, mint nehéz, mivel farmolni kell.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
vitaro
senior tag
válasz FireKeeper #11686 üzenetére
Mivel az achi leírásában a counterattack szó szerepel, meg sem próbáltam nem visszatámadni, de ha ez nem kell hozzá, akkor valóban egyszerűbb.
The Arcana is the means by which all is revealed.
-
neverwinter
csendes tag
Kösz, végig viszem és akkor utána ráállok a trófeákra, ami maradt. Meg újra húzom a skilleket, hogy erősebb legyen számszeríj.
-
Adam_Shepard
addikt
Hali! a BW-s endingem hol mehet félre?
El kell mennem az ősi vámpírhoz? amit észre veszek az az, hogy mielőtt leszúrja a testvérét akkor ökölbe szorul a keze. .
-
Bibgr0
aktív tag
válasz Adam_Shepard #11690 üzenetére
Hali, részletek itt.
A legjobb ending:
Ending 2: Happily Ever After
We’ve only found one path to this ending – so far.During The Night of Long Fangs, you must complete one of these two options:
Track down Damien’s unit.
Track down Orianna and proceed through Blood Simple, but tell Regis you change your mind at the end.
NEW: During Beyond Hill and Dale, read every entry in the journal you find on the desk in the playroom. (Thanks, Sean!)
During Beyond Hill and Dale, retrieve Syanna’s ribbon from Flint, the vendor.
During Beyond Hill and Dale, explore Syanna’s optional dialogue to learn more about her experiences, and express a sympathetic attitude. (The love scene and dialogue accompanying it do not affect our ending options.)
During Pomp and Strange Circumstance, agree to investigate the fifth victim. Complete all optional objectives to unlock a chat with Syanna.
In your chat with Syanna during Pomp and Strange Circumstance, guess her true motives (option three) and encourage her to try forgiving Anna.
At Syanna’s trial during Pomp and Strange Circumstance, argue for mercy and forgiveness. -
nagyúr
Játszik vki GTX 1060-as 6GB-os VGA-val? Nagyjából milyen beállításokkal lehet hajtani 1080-ban?
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
-
nagyúr
válasz atainprison #11694 üzenetére
Ez bíztatóan hangzik, köszönöm szépen az infót!
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
nagyúr
válasz Jack Oneill #11696 üzenetére
Visszaolvastam, megnyugtató eredmények. Nálam a 6970 a gyenge pont a konfigban, nemrég kezdtem újra a játékot, és nagyon bosszantó, hogy sok helyen leesik 20 FPS környékére a teljesítmény, ami már látványra is zavaró (25 FPS-sel még elvagyok, ha nagyon kell). Nálam 1920*1080-ban szinte minden extra ki van kapcsolva, és a beállítások közepes vagy alacsonyon vannak, de így is ergya.
-
nagyúr
válasz BOBAKILL #11698 üzenetére
Pénteken nekiültem játszani, és össze-vissza idegesített a 20 FPS körüli érték harc közben, így pár óra olvasgatás után megrendeltem egy 1060-ast, ami ma meg is jött. Délután szerelem majd be, ha hazaértem, csak gondoltam előtte tájékozódom itt a topikban, mennyire mehetek el az extra fícsörök kergetésében a grafikai beállításoknál.
Új hozzászólás Aktív témák
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest