Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
melega
őstag
A Blood and Wine kiegészítőt most játszottam végig, megöltem Dettlafot, és megvettem a szalagot a gyufaáruslánytól.
Azért kaphattam azt a befejezést, hogy Syena megöli a hercegnőt, utána a bajszos lelövi nyilpuskával Syenát, mert eltitkoltam a hercegnő elöl hogy Syena meg akarja ölni? -
FireKeeper
nagyúr
válasz melega #11101 üzenetére
asszem jah, meg a mesevilágos rész alatt, és a tárgyalás előtt faggatni kell Syanna-t a motivációjáról, a válaszokban pedig megpróbálni békíteni. steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
Ðávid
aktív tag
-
LLKobe
veterán
válasz FireKeeper #11102 üzenetére
Nem. A végén mikor meglátogatod Syennát a várban, meg kell kérdezni tőle azt ami valami olyasmi hogy: "Arra még nem gondoltál hogy megbocsáss...?" vagy valami ilyesmi. Aztán mikor a tárgyalása van, akkor is Védeni kell Syennát, az valami olyasmi hogy "Rosszat tett de megvolt rá az oka" vagy valami ilyesmi.
Ha ezt megteszed, akkor nem öli meg a királynőt és full happy end a vége.[ Szerkesztve ]
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
melega
őstag
Te amit előszőr írtál azt a befejezést kaptam, de nem tudtam meggyőzni, hogy bocsásson meg Syanna Anna Henriáttának.
Mielött Detlaffal megküzdöttem visszakerült tényleg a mesevilágba, mert leesett a katjáról a gyufaárus lánytól 500 Ftért megvett szalag.Egyébként mialatt Detlaffot megöltem 4-szer töltödött vissza az éleletm, és a játék során többször. Ezt a képességet az alapjátékban nem is kellett használnom, az 90 óra volt de könnyebb ott pedig azt a befejezést kaptam hogy ellepik a szörnyek a mocsárban Geraltot. Az ihittem mindig jó döntést hozok de nem. -
Ðávid
aktív tag
válasz melega #11105 üzenetére
Amikor Syannával beszélsz közvetlenül a díjátadás előtt, akkor van egy pont, ahol 3 választási lehetőség között van egy olyan, amiben azt javasolhatod neki, hogy próbáljon megbocsátani a Anariettának. Ezt követően a mikor Anarietta maga elé hívatja Syannát, akkor a kétféle válasz közül azt kell választanod, amelyikkel védeni tudod őt. Éppen előttem írta le ezeket ll-kobe. Ami az alapjáték végét illeti, ott Geralt számára a legrosszabb befejezést sikerült elérned, mert feltehetőleg meghal miután a szörnyek ellepik a házat. Valószínűleg Cirivel kapcsolatban többségében olyan döntéseket hoztál, amik eredményeképpen úgy érezte nem akarja túlélni a White Frost megállítását. Erről már többször volt szó itt a fórumban, keress rá. -
ingalls
senior tag
Ha a főszálon szereplő nőkön kívül mellékküldetésekben szereplő nőkkel malackodunk, az hatással van a fő szerelmi szálra? Triss épp ott hever a
, miközben én épp Harviken falujában csábulok el aszőlőbirtokomon :/vasszűznek [ Szerkesztve ]
-
Mynock
tag
Helló!
Nemrég kezdtem és elakadtam a VÁNDORLÁS A SÖTÉTBEN küldinél.Meg kell küzdenem egy NIThral harcossal.A probléma az,hogy nem csinál semmit,csak áll,mire én ugye elkezdem kaszabolni.Kb fél életénél egy pajzsot varázsol,amin nem lehet áthatolni.Rám szabadít pár dögöt,amiket leverek,de a pajsz ezután is rajta marad és semmivel nem tudom áttörni.Megnéztem videót róla,na ott valamiért másképpen viselkedik.Az elején támad,majd miután megszabadították jó pár hp-től,jön a pajzs,majd a dögök,DE mikor a játékos kinyírja a csatlósait a pajzs is lejön róla és újra sebezhető.Nálam viszont csak áll a pajzsban.Ez valami bug vagy rosszul csináltam valamit?
Természetesen a játékom eredeti.Valami ötlet????
-
stefi76
tag
válasz Mynock #11108 üzenetére
GOG-os verziónál amit már régebben linkeltek, segít vélhetőleg:
Verify/repair
Automatikusan ellenőriz és javítja a dolgokat.
Egyébként ha gyorsan túl akarsz lenni rajta, a Witcher 3 -> content mappában a "patch0"-át átnevezed mondjuk "atch0"-ra - így nem olvassa be a játék ezt a patch-et - akkor nem lesz meg a bug, mert ez a frissítés bekavar. Megcsinálod a harcot, nyomsz egy mentést, kilépsz és visszanevezed a mappát az eredeti nevére és folytatod.
Nálam ez bevált.
[ Szerkesztve ]
-
-
micafighter
nagyúr
válasz Ted_Beneky #11116 üzenetére
De azért a póni kettötök között marad
-
Ted_Beneky
senior tag
-
válasz Ted_Beneky #11116 üzenetére
Ez nem sok jót sejtet.
-
-
Ðávid
aktív tag
válasz perge666 #11115 üzenetére
Próbálkozni lehet, de vállald is a következményeket.
#11120 melega
Én is azt tettem amikor először végigjátszottam, mert kíváncsi voltam. Kíváncsi voltam a párbeszédekre.Másodjára is csak azért lett Ciriből uralkodó, mert elvittem Emhyrhez a történet adott pontján. -
Adam_Shepard
addikt
Dlc fegyvereket tudok majd a fő story részen is használni?
.
-
Ðávid
aktív tag
válasz Adam_Shepard #11122 üzenetére
Ha megszerzed őket az alapjáték történetének befejezése előtt, akkor miért ne tudnád?
-
FireKeeper
nagyúr
válasz Adam_Shepard #11124 üzenetére
az ajánlott sorrend alapjáték->hearts of stone->blood and wine. nem kötelező persze így haladni, de a küldetések szintjei ebben a sorrendben növekednek, szóval így kaphatod meg a maximális xpt, és a kihívás is így lesz "egyenletes" (azért tettem idézőjelbe, mert szerintem a HoS egy kicsit nehezebb volt mint a BaW). viheted tovább az alapjátékban levő mentésedet, de indíthatsz "új Geraltot" csak az adott DLC-hez. ilyenkor egy stock felszereléssel kezdesz. tehát ha van mentésed amiben gyűjtögetted a cuccokat szorgosan, érdemes szimplán azt tovább játszani.
NG+-t egyszer tudsz kezdeni, pontosabban az alapjáték (és opcionálisan a DLC-k) végigjátszása után indíthatod a NG+-t, de ha ott is végignyomtad a sztorit, onnan már nem indíthatsz tovább.
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
micafighter
nagyúr
A kiegészítők amúgy külön is indíthatóak menüből, de az alaptörténetbe is szépen be van szöve és onnan is tudod csinálni, új játék kezdése nélkül. Megjelennek a játékban a kiegészítők küldetései külön szinnel és tudod azokat is csinálni.
[ Szerkesztve ]
-
melega
őstag
Jó a játék
[ Szerkesztve ]
-
Ðávid
aktív tag
Azt nem tudtam, hogy neked nincsenek meg a kiegészítők.
Persze, amit megszerzel a kiegészítőkben, használható az alapjáték történetében és mellékküldetéseiben is. Teljes az átjárhatóság ilyen szempontból. -
Adam_Shepard
addikt
Nagyon koszonom a felvilagositast.
.
-
melega
őstag
Nem tudjátok hogyan kell a tünde kardot, és pajzsot kivonni. Egy szellem megidézéséhez kellene. -
melega
őstag
A problémám megoldódott, megöltem a tündéket. -
LLKobe
veterán
Ti használtok valami Reshade presetet? Olyat keresek amivel a disney-s látványvilágot inkább valami valóságghűbbre cseréli, de ezer preset van nem tudom melyikkel lenne érdemes próbálkozni
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
DokiBaxxi
őstag
-
liwz_13
csendes tag
Ajanlom a STLM 2.1 Enhancement Reshade and Extreme Graphics Settings Tier-t, a sima STLM *super turbo lightning mode* melle. Reshade presetnek az adaptive reshade-et ( http://www.nexusmods.com/witcher3/mods/1856/? ). En szemely szerint olyan presetre vagytam, ami visszaadja a jatek kozepkori hangulatat, amolyan darkos jelleget. Ehhez az eredeti "vanilla" szurok nem valami jok, de ha ezeket kiprobalod, teljesen mas lesz a jatek hangulata. Elsore kicsit sotetnek tunik majd ( gammat maxra huzni! ) de kesobb imadni fogod. Ehhez jon meg a weather enchanced, ami sokkal jobban megdobja vizualisan az idojarast, tobbfele meteorologiai jelenseg is elofordul ( pl nagyon extrem viharok, amikor ugy ereztem muszaj bemenekulni egy ivóba )
emellett meg hasznalom
- realtimeflow ( lassan porog az ora, nem telik el olyan hamar a nap )
- silverswords ( ezust szinu ezust kardok )
- witchereye ( igazi witcher szemek , Andrzej Sapkowski konyvei alapjan )
- hd reworked project ( feljavitott HD textura csomag )ha erdekel kesobb linkelek kepeket is, csak bajom van egyelore a steam overlay-el
Intel Core i5 4690K | ASUS Z-97 Pro Gamer | Corsair Vengeance Pro series 8GB | Gigabyte GTX 970 G1 | NZXT setup
-
liwz_13
csendes tag
@Nagytoll Nekem egy 970 van a gepben, minden ultran van, igy esett kb 8-10 fpst. Maguk a kisebb modok nem dobnak sokat a gepigenyen, valoszinuleg a HD text csomag a ludas.
[ Szerkesztve ]
Intel Core i5 4690K | ASUS Z-97 Pro Gamer | Corsair Vengeance Pro series 8GB | Gigabyte GTX 970 G1 | NZXT setup
-
Mynock
tag
válasz micafighter #11138 üzenetére
Ahogy néztem egy youtube-s videóban,ott a csávó leszedte a modot és kitömörítette a Witcher 3 MODS mappába.Ennyit csinált ha jól láttam
-
Mynock
tag
válasz liwz_13 #11140 üzenetére
Amiket javasoltál.Időjárás,realisztikus idő,ezüstfegyver,STLM 2.1 Enhancement Reshade and Extreme Graphics Settings. hd reworked project.Mondjuk a super lighting turbo-t nem tettem fel,talán ez kavart be.Mind1,újratelepítem.Inkább abban segíts légyszi,hogy hogy rakjam fel,vagyis hova kell másolgatni.Régebben a Skyrim játékban csinálgattam,de már elfelejtettem.
-
Mynock
tag
Sajnos az újratelepítés sem segített.Nem tudom betölteni a régi játékmentéseket.Csak új játékot tudok kezdeni
-
liwz_13
csendes tag
válasz Mynock #11141 üzenetére
az STLM mindenkeppen kell! az ahhoz valo STLM reshade and extreme graphics annak a feljavitasa.
Ha idod engedi akkor tedd ujra a jatekot.
sorrend: HD Reworked / "modHDReworkedProject" mappa a MODS mappa ( amit a fo konyvtarba kell letrehozni. )
Wild Hunt Adaptive ReShade - https://www.youtube.com/watch?v=t-kILDCc3uo itt a telepitese ha valamit nem ertenel, szimpla mappa masolgatas
Super Turbo lighting Mod - ez az alap megvilagitas mod ami kell [link]
STLM 2.1 Enhancement Reshade and Extreme Graphics Settings Tier - [link] ez az ami igazan feljavitja a szineket a sima STLM javitasa
Weather Enhanced - sima MODS mappa
A Tobbi mod ami maradt, az is mind sima MODS mappa. en is most csinaltam meg nemreg igy, mukodnie kell. Ha ma szeretnel vele foglalkozni, akkor segitek, kb orankent ranezek a forumra, mert egesz nap tolom, ma vettem meg a blood and wine-t is a hos melle.
most jelenleg igy nez ki.
[link] valamiert a reflecion ( visszatukrozodes effekt ) nem jon ki a kepeken, de hidd el, megeri szenvedni vele
[ Szerkesztve ]
-
Mynock
tag
Jah és Nexussal csináljam vagy csak szimplán másolgassam?
-
liwz_13
csendes tag
Az osszes mod amit valasztottam mukodik minden DLC-vel. Nekem is megvan mind a ketto es semmi gond, sot, ha jol csinalod akkor a merge sem kell majd! Ne hasznald a mod managert, csak bonyolitja, siman szedd le manualban es masolgasd be.
-
Goblin12
őstag
Sziasztok.
Tudja valaki véletlenül, hogy könyvformában melyik az első kötet, ami alapján a witcher 1 is készült?
Ez lenne az: Vaják I. - Az utolsó kívánság
Köszi a segítséget.
-
-
liwz_13
csendes tag
válasz Mynock #11145 üzenetére
Ezt most toltottem fel, nem tudom mennyire fog latszani.. Sajna a youtube nagyon szetszedi a kepet, este probalok csinalni egy 4K felvetelt. [witcher 3 gameplay ]
Új hozzászólás Aktív témák
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- ZBook 15 G4 27% 15.6" FHD IPS i7-7820HQ M2200 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest