Új hozzászólás Aktív témák

  • k-adi

    nagyúr

    válasz gabo91 #10942 üzenetére

    Mindkét DLC-t csak az arra kifejezett "start dlc" quest indítja el, így nyugodtan csinálhatsz bármi mást. A lényeg, hogy ne legyen kék vagy piros a quest neve. (kék = 1. dlc questek | piros = 2. dlc questek)

    Haladni sorrend: alaptörténet >> h of stone DLC >> bw DLC

    A játék a questeket össze vissza adja, de általában a területhez köthető hogy kb. mennyi lvl fog kelleni a questhez... de amúgy a naplóba jelzi a quest mellett hogy mennyi az ajánlott szint a quest-hez... Értelemszerűen a halálfejes questeket kerülni kell, ahhoz gyenge a karaktered.

    .

    Én úgy haladtam, hogy Velent totál felfedeztem, minden kérdőjelet, kincset, stb összeszedtem és az útbajövő mellékküldetéseket megcsináltam.
    Ezután megcsináltam a Báró küldetéseit (ugye ez az egyik fő quest), majd annak végén mentem tovább Novigrádba.
    Ott sok quest visszaküldött Velenbe, de mivel már előtte felfedeztem mindent ott, ezért tudtam gyorsutazni, így kényelmesebb volt és tudtam teljesen koncentrálni a quest történetére.
    Aztán mikor kimaxoltam Velen-t és Novigradot is akkor mentem Skellige-re, ott is előbb felfedeztem mindent és az útbajövő mellékküldetéseket megcsináltam, utána álltam neki a főküldetésnek így kényelmesebb volt és tudtam teljesen koncentrálni a quest történetére.

    Ciri szála is Skelligére visz el végül, úgyhogy érdemes azt harmadiknak hagyni (1. Velen 2. Novigrad) szerintem! Miután az kész akkor jöhetnek a DLC-k (sorrend: 1. HoS 2. BW)

    Persze ez a taktika kissé monotonná teszi a játékot, mert a felfedezés néha uncsi (azaz sok az ismétlődő quest, pl. kincsvadászatok) de a gyorsutazás miatt nagyon kényelmes, mikor a quest elküld a világ másik felére és 40 percnyi lovaglás helyett oda tudsz teleportálni és tudod rögtön folytatni a quest-et... ezáltal nem törik meg a quest íve felesleges utazásokkal, lovaglásokkal (+útközbe még megtámad pár ez meg az amivel szintén menne az idő feleslegesen)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák