Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
Sziasztok. Első negatív élményt szereztem az iPon-ról, és tanácsért fordultam ide. Csütörtökön rendeltem, és pénteken hoztam el a boltból egy Thrustmaster Hotas X joystickot. Sajna van vele pár problémám, a legtöbb mondjuk lehet, hogy pusztán a szériára jellemző, nekem nem annyira tetsző dolog, de a lényeg, hogy nem működik az egyik gomb. Most azt nem tudom, hogy a gariztatásnak mi a menete? A XIII. kerületi boltba kell vinnem, ha jól sejtem!? Kell előtte szólni nekik, vagy csak beviszem és kész. Illetve az érdekelne, hogy mire számítsak? Adnak esetleg egyből másikat (bár ebben nem nagyon reménykedem), vagy megvizsgálják, aztán majd értesítenek valamikor, hogy kapok újat, és menjek érte. Közben meg eltelik ki tudja pár nap!? Mert ha ez a módja, akkor inkább jogomnál fogva elállok a vásárlástól, aztán veszek máshol azonnal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mobil flották
- Öregszem
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen alaplapot vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Nintendo Switch
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest