Új hozzászólás Aktív témák

  • gyiku

    nagyúr

    válasz gyiku #7802 üzenetére

    telefonon a csomagvaltast sikerult elinteznem, viszont a kabeltv+kabelnet egyesitest nem :DDD
    pedig ezt az emilt kaptam a T-tol:
    "Megkaptuk levelét, melyben jelezte, hogy élni kíván a T-Home által biztosított lehetőséggel, és kéri, hogy a jövőben az Ön által igénybevett vonalas telefon és internet szolgáltatásokról egy számlát állítson ki a Magyar Telekom.

    Tájékoztatjuk, hogy ügyfeleink adatainak védelme érdekében csak a személyes ügyfélszolgálatainkon személyes megjelenéssel, vagy meghatalmazással, illetve telefonon tudjuk fogadni a fenti igényeket.

    Kérjük, hogy keresse fel a lakhelyéhez legközelebbi T-Pont boltot, ahol a megfelelő azonosítás után munkatársaink elvégzik a kért módosítást. Kérjük, az ügyintézéshez hozza magával az alább felsorolt dokumentumok valamelyikét
     személyi igazolvány+ lakcímet igazoló hatósági igazolvány, vagy
     útlevél vagy
     ideiglenes személyi igazolvány + lakcímet igazoló hatósági igazolvány, vagy
     vezetői engedély + lakcímet igazoló hatósági igazolvány.

    Amennyiben a módosítást telefonon szeretné intézni, a 1412 ingyenes ügyfélszolgálati számunkon munkatársaink várják hívását. Az ügyintézéshez kérjük, készítse elő a számlán megtalálható Magyar Telekom azonosítót valamint az ügyfélszintű jelszavát. Amennyiben ez utóbbival még nem rendelkezik, a számlán található �Magyar Telekom azonosító� utolsó öt jegyére lesz szüksége. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az ügyintézés során a jelenleg jelszóként funkcionáló számsort meg kell változtatnia!"

    vonalas telefonrol szo sem volt, de az most mind1 :D lenyeg hogy lehetne telefonon, de megsem :N

    [ Szerkesztve ]

    hüllő

Új hozzászólás Aktív témák