Új hozzászólás Aktív témák

  • Laraxior

    titán

    válasz dptrsk #43799 üzenetére

    Hetfon a csomagot is feljebb modosittattuk hd-s boxra. Szerdan hivtak h masnap jonnek. Ok. Erre a megrendelesben felvevős box szerepelt ezert toroltetni kellett a megrendelest, amit persze nem tudtak azonnal hanem varni kellett ra. Azt igerte a bent dolgozo h megcsinalja nem kell megvarjuk. Penteken raneztunk a körmére, hogy mwgis miujsag, azt mondta h mar csutortokon sikerult megcsinalnia a rendelest, minden rendben.
    Ma is voltam bent, ma egy masik arc volt bent aki azt latta a gepen h pentek delutan lett megrendelve az egesz cucc. A televiziot meg a GLS hozza majd.
    Tehat nem az a gond h nem masnap jon minden, hanem hogy a bent ülő köcsög hazudozik osszevissza, mert anno hetfőn eppen gond volt a rendszerrel es felirta maganak kispapirra h majd ha megjavul akkor majd megcsinalja..... Csak eppen nap vegere a kispapirbol lett egy A4-es papir ketoldalra teleirva.....

    "Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."

Új hozzászólás Aktív témák