Új hozzászólás Aktív témák

  • poli27

    veterán

    Nem ide tartozik de leírom,milyen csirák a upc direkt facebook oldalán,:
    UPC Direct Magyarország xy: Az előző hozzászólásod kénytelen voltunk törölni a Digivel kapcsolatos minősítésed miatt. Ilyen stílus nem megengedett oldalunkon, versenytársakkal kapcsolatosan pedig kifejezetten nem, mivel esetleg azt gondolhatnák, hogy ez a UPC Direct hivatalos álláspontja velük kapcsolatban. Javasoljuk, tanulmányozd a Házirendet. Megértésed köszönjük.
    csütörtök, 22:23 · Tetszik

    xx UPC Direct Magyarország xy: Ezt komolyan gondoljátok? Leírtam a véleményemet először igaz nem túl szépen,de azért elnézést kértem,azt kitöröltétek,utánna leírtam normálisan is mi a bajom a boxokkal erre azokat is törlitek???? Nem tudom hogy ki volt az de megy a felettesének egy panasz,plusz a fogyasztóvédelemnek is írok ez ügyben! Mi ez a forum,ha leírom ami a címben szerepel és igaza van az embernek az törlitek hát ez milyen dolog?Jha és ráadásul elveszitek a hozzászólási jogomat is???

    Szóval így reklamáljon az ember,jogos amit írtam és így oldják meg szép mi?A második hozzászólás már a barátnőm nevében volt mert nem tudtam hozzászólni a témához sehol se már! Jha és ez a neve a topicnak:

    Minket érdekel a véleményed! Minden, amit írsz nekünk, azt továbbítjuk az illetékes személyeknek, hogy csak a legjobbaktól kaphassad meg a választ!

    Vicces !

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák