Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
westcoastog
veterán
Van egy 5 megás adsl előfizetésünk, most láttam a t-home oldalán hogy a legkisebb netcsomag már 10 megás, és 3990 két év hűséggel, a mostani csomagunkra (telefon,tv, net) talán még 1 év hűség van.
Nővérem úgy mondta hogy a netcsomagváltás sem lehetséges mert akkor az szerződés bontás lenne.
Tehát akkor meg kell várni a jelenlegi hűségidő végét, és csak akkor lehet új netcsomagot kötni?Adsl alap - >NetMánia S
[ Szerkesztve ]
-
wmati
addikt
válasz westcoastog #24908 üzenetére
Nem kell megvárni a jelenlegi hűség idő végét lehet csomagot váltani DE a hűséged újra indul
-
törölt tag
válasz westcoastog #24908 üzenetére
Szolgáltatáscsomag-váltás:
Hűségidővel nem rendelkező (határozatlan tartamú szerződésű) előfizetőink szabadon válthatnak csomagot.
Hűségidőt vállaló ügyfeleink a hűségidőn belül külön díj fizetése nélkül nagyobb értékű (magasabb havidíjú) szolgáltatásra válthatnak újabb hűségidő vállalásával. Akciós jelleggel most az alacsonyabb csomagra váltáskor sem számolunk fel külön díjat. Ezen esetekben az hűségidő újraindul.Forrás T-Home weboldal net csomagok apró betűs résznél.
-
tomi319
tag
Végre nálam is átállítottak a díjcsomagot, még családi dsl-t rendeltem, de már nem sikerült beüzemelniük, de első körben így teljesít a Netmánia M: (adsl2+)
Egyébként milyen HGW-t osztogatnak? Mert az ügyintéző írta, hogy újat küldenek. -
wmati
addikt
Valamit nagyon nem értek remélem csak én vagyok ilyen h@lye szóval van a T-home nak egy Facebook oldala ahova mindenki írogat esetek nagy részében ha van valami hiba nincs adás stb azonnal ott verik asztalt hogy csinálják meg most azonnal meg ezt hogy képzelik bíróságra viszik ügyet stb egyik se gondolt arra hogy 1412 felhívom és leadok egy hiba jegyet őszintén sajnálom azt akinek ezekre minden nap válaszolnia kell.
-
törölt tag
válasz westcoastog #24915 üzenetére
Simán.
Akkor nem engedik a váltást ha vettél a net előfizetéssel együtt eszközt pl tablet, vagy laptop és még nem járt le a hűség.(#24916) wmati Minden félképpen újra indul a hűség.
(#24914) wmati Egyetértek. A Facebook nem hiba bejelentő, ott sírnak meg szitkozódnak, de hogy fel emeljék a telefont arra már nincs ész.
[ Szerkesztve ]
-
-
bopeti98
őstag
-
törölt tag
Sziasztok!Érdeklődni szeretnék tőletek.Ha le szeretném cserélni a T-home-tól kapott DSL-360R modememet egy jobb típusra akkor fel kell venni a kapcsolatot a szolgáltatóval?Mert olvastam olyat,hogy a modem az a szolgáltató tulajdona,és ez alapján azonosít engem a hálózaton,ha egy új modemet szeretnék akkor azt meg kell indokolnom a szolgáltatónak,hogy miért akarom cserélni,és az új modemet be kell regisztráltatni,vagy hogy működik ez az egész folyamat?Vannak valami speciális beállítások amit el kell végezni esetleg?Még egy kérdésem lenne,a modem DSL-360R a szolgáltatómtól kaptam kb 2 éve,de már előtte is használatban volt lehet látni rajta,nincsen vele semmilyen különösebb probléma,viszont olvastam róla hogy bizonyos használat után tönkremennek benne a kondenzátorok,netszakadások stb.és az a helyzet,hogy kb 1 hónapon belül egy teljesen új számítógépet vásárolok és az lenne a kérdésem,hogy ha esetleg hirtelen tönkremenne a modem,pl zárlatot kapna,kidurranna egy kondenzátor stb.akkor az nem vágja-e tönkre az új gépemet,pl a modem nem tud-e káros feszültségeket adni a számítógépnek amitől pl. tönkremegy az alaplap,vagy a rajta lévő integrált hálókártya?Igazából emiatt fontolgatom a modemcserét,de ha nem szükséges akkor nem cserélem,csak azon félek,hogy ha hirtelen eldurran a modem akkor nehogy vigye az egész alaplapot.Bocsánat a tudatlanságom miatt.Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket,várom a véleményeteket.
-
törölt tag
válasz poli27 #24928 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a válaszod.És arról mi a véleményed,hogy egy ilyen modem működés közbeni hirtelen meghibásodás esetén tud valamilyen komolyabb kárt tenni a számítógép hardvereiben,vagy csak szimplán nem lesz internetkapcsolat, és a modem megy a kukába.Egy hibás modem tud valamilyen káros feszültséget generálni ami esetleg tönkrevágja a gépet,vagy nem kell aggódnom?Köszi előre is.
-
djculture
félisten
Mondjuk 2011-es nyári zivataros időjárásba elég gyakori volt. Komplett gép sose szállt el csak a alaplapi hálókártya helyett vette a nép a realtek 10/100-asokat mint az őrült. Itt a környéken után is kellett rendelni mert elvitték az összeset.
[ Szerkesztve ]
-
DonThomasino
veterán
ADSL hez lehet a fix IP rendelni, ha igen mennyiért?
" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
bul07
nagyúr
Szerintettek kell kapjak sms-t ha megemelték a sávszéleséget?
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Cold5
senior tag
Egy kis segítséget kérnék...
Jelenleg T-Home Családi TV és Családi NET kábelem van. Azzal mentem be, hogy új NET-et kössek Netmánia XL.
Közben a TV-re terelődött a szó és megkérdeztem, hogy miért nincs már x és y csatorna ott ahol eddig. A srác azt mondta, mert az analóg adás kezd megszűnni... Ez igaz?
Így megrendeltem az IPTV szolgáltatást, de úgy, hogy csak egy TV-re egyenlőre a többin nézik tovább az analóg jelet. De gondolom ott továbbra sem nézhetők azok a csatornák amik megszüntek?
Segítsetek már egy kicsit rendbe tenni... Megszűnik az analóg kábletv, mert jön a digitális átállás? Vagy csak átrakták máshova azokat a csatornákat?
[ Szerkesztve ]
kérnék 8 bacardit, 4be, 2 kólával...
-
Garold
senior tag
válasz DonThomasino #24934 üzenetére
Lehet, de csak üzleti csomag mellé.
Mit kell ahhoz inni hogy valaki havat hányjon??
-
bul07
nagyúr
válasz #78121280 #24940 üzenetére
Elméletileg igen, elkérték a számommat
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
törölt tag
Nem tudom kinél volt még ilyen, lehet senkinél.. hátha.
Megrendeltük tavaly valamikor azt hiszem vagy tavalyelőtt a családit csomagot, amivel ugye 15 MB-os net jön. Egyszer csak azt veszem észre, hogy 1,8 mb helyett, csak 1,3 mb-tal jön. Na, akkor gyorsaságmérés. A 15 mb, csodával határos módon 11 mb-ra csökkent. Én nem tudom, hogy mutter kevesebbet fizet-e érte, de van egy olyan csúnya sejtésem, hogy nem. Szóltam neki is, tesómnak is. Látszott rajtuk, hogy sz.rnak rá. Engem viszont bosszant, hogy 15 mb-ra fizettünk elő és 11 mb van. Hogy is van ez ?!
Ez csak nálunk fordult elő vagy esetleg más(ok)nál is ? -
Nescafé
őstag
Üdv
Sat tv jelenleg scarton összekötve tv-vel.
Ha hdmi kábellal kötném össze lenne valami változas? iPhone 15 Pro , IOS 18 , Fénix 7 Pro Solar
-
törölt tag
Hmm megint érdekes a számlázás.
-
napocska2
senior tag
válasz #78121280 #24946 üzenetére
Nálunk most a távszámlás szla befizetési ideje 10.27. lett, pedig már úgy megszoktam az 5.-ét.
A múlt hónapban meg ugyanígy hónap közepén kaptunk egy szlát, melyen csak tv szerepelt, net nem, aztán mire erőt vettem volna, hogy reklamáljak vagy befizessem, addigra sztornózták és született egy új, helyes szla a szokásos 5-i fizetési határidővel. Úgyhogy most fizethetek két számlát egy hónapban. Minek kell ennyit variálni? - persze ez csak költői kérdés -
törölt tag
válasz Apa+Fia #24948 üzenetére
Nálam az összeg se stimmel, jóval kevesebb mint lennie kéne. Gyorsan befizettem
Mintha a netet nem is számolták volna bele.Szerk: Meg is van, hogy miért kevesebb, mert szeptember elején nagy nehezen meg lett a Kábelnet Maximum Speciális és egy hó havi díjat elengedtek.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest