Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz havri1 #24803 üzenetére
Nem lehet hogy csak enyit bír a vonalad
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
djculture
félisten
Egyik haver is megszivta kérte a netmániaM 20/1 adsl-t a családi helyett erre 12/0,5 lett belőle az addigi 15/1 helyett... Mert ennyit bir a vonal és teljesíti a garantáltat szöveg, érdekes eddig birta a családit maxon 2 évig
[ Szerkesztve ]
-
dchard
veterán
válasz hackeeeee #24817 üzenetére
Legalább olvasnátok el, hamár linkelitek, nem mintha a wikipedia-s cikk egyenlő volna a specifikációval, de tessék:
"High Speed HDMI 1.3 cables can support all HDMI 1.4 features except for the HDMI Ethernet Channel."
Megint összekeveritek a kábelt, a végberendezéssel. A pontos megfoglamazás az, hogy 1.4-es eszközök kellenek, és nem 1.4-es kábel, ami nincs is. Nem HighSpeed kábelt meg régóta nem gyártanak.
A 3D tartalom ugyanúgy 340MHz-es HDMI linken megy, csak a vevő és fogadó fél fel van készítve ennek a tartalomnak a fogadására, de a kábel ugyanolyan.
Dchard
A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz dchard #24818 üzenetére
Miért nincs? "Versions.." Nálam ez verziókat jelent. Nálad nem? Plusz jelenleg 1.0-tól eljutottunk 1.4-ig.. Nálam ez több verziót jelent.
Azt mondtad, hogy nincs több verzió, de van több verzió. Eleve van amivel megy a 3D, van amivel nem, pl. Tehát ez már 2 HDMI kábel lehetőség.
Aham, össze. attól függetlenül régi HDMI kábellel nem fogsz tudni 3D-t nézni..
Ha igazad lenne, akkor pl. az LCD/LED tv-s topic-okban nem szívnának azzal, hogy van/vett emberünk régebbi kábelt, és nincs 3D-je, vett 1.3-ast, és lett, és a lejátszó eszköz nem változott. És nem olcsó kicsi kínai kábelről volt szó. De töknyóc..
Abban igazad van, hogy 1.3a a max, kábelből, de abban nincs, hogy nincs többféle hdmi kábel verzió, mert van.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Garold
senior tag
válasz hackeeeee #24819 üzenetére
"Abban igazad van, hogy 1.3a a max, kábelből, de abban nincs, hogy nincs többféle hdmi kábel verzió, mert van." - senki nem mondta hogy nincs több féle kábel, van, be is linkeltem. De az 1.3, 1.4 stb nem a kábel verzióját jelenti hanem a végberendezés verzióját!
Ezek a kábelverziók léteznek:
a gyártók nem rakhatnának pl.: 1.4 HDMI jelzést a csomagolásra, kábelre, mert az a vevő megtévesztése...szerk.:
hogy van/vett emberünk régebbi kábelt, és nincs 3D-je, vett 1.3-ast, és lett - valószínűleg nem HighSpeedes kábele volt és az új pedig az...[ Szerkesztve ]
Mit kell ahhoz inni hogy valaki havat hányjon??
-
bul07
nagyúr
válasz dchard #24822 üzenetére
Nem tudom nekem simán lejött mit akarsz mondani , vezetéknél a sebesség a mérvadó ere vannak több típusok ere vannak az új jelölések, készüléknél meg még a régi számos HDMI jelölést használják mert kaptak rá haladékot de két év múlva már a sávsebesség lesz ott is megjelölve
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
dchard
veterán
Elfelejtettem odaírni, hogy tisztelet a kivételnek
wmati:
Ez a bevonatos téma megint csak a vakítás része, és ugyanaz vonatkozik rá, mint a kábelre: van egy elektromos specifikáció, annak kell megfelelni, ha pedig ez teljesül, akármi is lehet a végén.
Dchard
A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz dchard #24825 üzenetére
Így van, csak vakítás.
Tehát mindenki vegyen oco' kínai kábelt, és minden tök jó lesz vele. Ha mégsem, akkor majd vesz másikat, azzal talán oké lesz.. Szerintem ezt itt felesleg feszegetni, van erre való topic.
@Garold: Az értelmes megmagyarázással nincs gond, a spontán hülyének nézéssel annál inkább. Szal, ha már valaki valami ellen van, legalább akkor tényekkel állítsa az ellenkezőjét, ahogy tetted, tehát ez így ok. Én néztem be, my bad.
Sry a nyers fogalmazásmódért, de valahogy nincs kedvem cenzúrázni.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
wmati
addikt
Ez már derék http://www.speedtest.net/result/2260420634.png
-
bopeti98
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest