Új hozzászólás Aktív témák

  • DJ. Ru$y

    félisten

    válasz gandalf #112065 üzenetére

    xDSL-en nem tudsz másik csomagot igényelni, csakis a Net Plusz-t... Számtalanszor leírtam már, szerintem neked is egyszer minimum, hogy a Net Plusz csomag van egyedül xDSL-en a többi csomag optikai és koaxiális hálózaton kerül értékesítésre.

    Kérhetsz te nagyobb csomagot, de a rendszer tudja, hogy nálad VDSL2 az elérhető legjobb technológia, erre az ügyintéző be sem fogja tudni kattintani semelyik másik csomagot, mert nem fogja felkínálni a rendszer, vagy egyből visszadobja.

    Amit még mindig nem értesz meg, régi csomagod volt, vagyis előfizettél 50 Mb/s-re (15 Mb/s feltöltéssel), ezt a jelenlegi 1 db vonalad alapján 1 vonalon is tudnia kellene a technológiának, te erre kaptál 2 vonalat pazarló módra (hogy ezeket anno hogy osztották / döntötték el nem tudja szinte senki). Jelenleg már csak 1 db csomag van, ha hűséget vállalsz, vagy csomagot váltasz ami 30 / 5 Mb/s (le, fel), kisbetűs részben ott van, hogy amit a vonalad tud, na amit a vonalad tud sem feltétlen igaz, mert definiált profilok vannak, ha tud a vonalad 70 Mb/s-et (mint nálad), akkor ráraknak az 50 Mb/s-es profilra és jó idő. Neked, jelenleg ezt kellene elérni. Nem kell 2 vonal ahhoz, hogy a korábban használt 50 Mb/s-et elérjék nálad. Az más kérdés, hogy a csomagmaximum 100/25-30 mehetne 2 vonalon, mivel látszólag most nincs 2 vonalad.

    Az értékekről: dchard blogjában le van írva minden, de felesleges azok az értékek, mert az ügyintéző nem fogja érteni úgysem miről beszélsz, esetleg a becsült és aktuálisan beállított sebességet magyarázhatod neki. Sima ügyintéző még ehhez sem fog hozzászagolni kell kérni egy műszakis kollégát, aki rá tudja lőni esetleg az 50-es profilt arra az egy vonalra, ha a másikon nem is akarják a problémát elhárítani (mert szerintük ez nem az.)

    Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!

Új hozzászólás Aktív témák