Aktív témák

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Tegnap kimaradt a naplóírás mert itt voltak a gyermekeim. Nem is voltam valami hú de jól. Már szombat este rámtört egy gyomortáji fájdalom ami nem nagyon javult. Vasárnap is elég bágyadt voltam emiatt.
    Sok minden nem történt velünk. Mivel nem volt semmilyen rendezvény itt Móron szombaton ezért bementünk Fehérvárra. Jól tettük. Kicsit kettesben voltunk. Ott egész komoly kirakodóvásár volt. Persze cunci kapott egy Hannah Montana-s telefont. Hazafelé együtt jöttünk a gyermekeimmel. Nagyon jól elvoltak édessel. Sajnálom hogy amikor itthon van cunci akkor teljesen begörcsölnek. Szóvá is tettem Zsaninak aki ki is fejtette hogy nem tudnak mit kezdeni ilyen picikkel. Azért fél siker hogy legalább édesnek csipik a búráját.
    Vasárnap reggel picit dolgoznom kellett de ez csak egy bő órás művelet volt. Egy előtető szelemenjét kellett felfúrni egy háznak az oldalára mert ma mennek szigetelni a házat és meg kellett azelőtt csinálni. Délelőtt még társasoztak édesék amiből én kimaradtam mert szarul voltam. Majd ebéd és már indultak is haza. Édes is ment cunciért. Szerencsére nagyon jó hangulatban ért haza cunci. Mire odaértem leszálltak már a buszról és futott hozzám. Én leguggoltam és megölelgettem. Imádom őt! Már nagyon hiányzott!
    Szombaton elkértem Zoli 81cm-es fullHD tévéjét hogy meg tudjuk nézni normális méretben az Avatart . Nagyon szuper kis tv. Ma be is megy édes az én parancsomra az itteni euronics-ba hogy hátha tudunk egy közel 100 éves hitelre venni egy ilyet. Most ahogy néztem kereken 100 rugóra le van árazva. Neteztem is rajta és nagyon bejövős volt. Még az is lehet hogy félig felváltja a monitorom szerepét.Majd meglátjuk.
    Szép napot mindenkinek.

Aktív témák