Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- EA Sports WRC '23
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Elite: Dangerous
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- PlayStation 5 Pro teszt
- Call of Duty: Black Ops 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz macilaci78 #76343 üzenetére
Pesten bárhová kimegy előre egyeztetett időpontban, levákuumol, mindent szétválaszt, majd új olaj, új gáz, új festék kerül bele, és ezért kér 7-8 ezret.
Mivel úgyis megyek hetente, nem fogok a szegedi 12 ezres árakkal, meg a kókler szerelőkkel. foglalkozni. Tegnap épp egy klímakuplung tekercs miatt fogtam a fejem, Pesten ez is 10K, meg 3 óra, csak épp szabin van mindenki, Szegeden 12, de nem is azzal volna baj, hanem nekem kellett elmagyaráznom, hogy a két kijövő kábel tőben megtörve az olyan állapot, amit neki is látnia, és ezek után cserélnie kellett volna. Első körben bezsugorcsövezte, amire megint csak annyit mondtam, hogy én tudom, mennyi hely van ott, és nem lesz jó, Feltettem, visszaszereltem a kompresszort, első indításkor a forgó tárcsaszéle le is szedte a zsugorcsövet, a párom szól, hát ő nem hiszi, eljön, megnézi. Lehet jönni, itt a cím, pléd, lámpa, és fekhet alá... Na volt 10 perc, kivettem megint a kompresszort, elvitte, ma reggel már maga hozta vissza, hogy akkor kész...
Szóval nem is az ár, a hozzáértés, vagy pontosabban a rendes munkát végezni akarás itt a gond, ezért nem csináltatok, veszek Szegeden semmit.49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
- Gamer PC eladó! I5-10600K(3,5Ghz), 16GB RAM, RTX 2060 6GB, 500GB SSD+128GB, 1TB HDD MAI NAP OLCSÓBB!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest