Új hozzászólás Aktív témák

  • Rick4

    félisten

    válasz Gergello #71120 üzenetére

    Én ezeket régóta tudom, nem is sok dolog van, amit itt veszek meg, pedig nekem is nyűg máshol venni, de az árak, és a hozzáállás láttán kinyílik az ember kezében a bicska...

    Csak egy egyszerű példa, 2 éve belefutottam egy olyan dologba, ami nem mindennapi autószerelői meló. Vw 1.9 PD tdi motor vezértengely és hidrotőke csere, csak a tetejét kell bontani, pár órás meló, semmi spéci szerszám nem kell hozzá, csak egy marék új csavar, meg az alkatrészek. Megrendeltem mindent németországból, minőségi, jó cuccok, az itt kapható gagyik árszintjén.

    1. szerelő. Á, az sose lesz úgy jó, vegyek másik motort, azt beleteszi.
    2. Hozd el, hagyd itt pár napig, majd készen lesz. Jó, de mennyi idő, mennyi pénz megcsinálni? Hát, azt nem tudom, de hozd el, pár napra, kész lesz.

    Megkerestem egy nem messze lévő srácot, precízen dolgozik, 0 nagyképűség, 0 okoskodás, ott állhatsz mellette, még haverkodni se rossz. 4 nap múlva hétfő reggel hozhatod, délutánra kész. 8:15-kor nekikezdett, vezértengely himbákkal, hidtotőkék, vezérlés, olaj, minden cserélve, 1 óra ebédszünet mellett délután fél 4-kor fizettem, 25 volt a munkadíj. Persze azóta is ez a cucc van benne, hozzá se kellett nyúlni, holott már belement 56 ezer km....

    Az már csak hab a tortán, hogy villanyszerelőt Kunszentről hívok, háztartásigép szerelőt Vhelyről, karosszériázni, festeni Üllésre viszem az autót. Ezeket mind személyesen ismerem, és még ha nyűgösebb is, még ha több is, inkább oda adom a pénzt.

    Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

Új hozzászólás Aktív témák