Hirdetés
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5 Pro teszt
- Call of Duty: Black Ops 6
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Diablo IV
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Nintendo Switch
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
tixem
addikt
válasz quailstorm #70250 üzenetére
Sajna nem, 2x6 pines
[ Szerkesztve ]
Galaxy S24 Ultra 1TB ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
-
-
veze
őstag
válasz Gergello #70215 üzenetére
Én is az idén kerestem mert a korábbiak tönkre mentek. Elhülve láttam hogy a praktikerben ugyanaz ami nekem volt ( és máshol ugyan de kb 6ezerért vehettem) most 21ezer...
Az OBI napfényparkban találtam 10ezerét ( kb 1 hónapja) volt fehér és zöld , minőségben jobb mint a teszkos, ami 13e. (az OBIban is annyi az a féle)
Ennél olcsobb nincs..
Nekem megfelelt a 10ezres is (mivel nem is egy kellett belőle..) ugyis szétsüti a nap mindegyiket ugyanugy néhány év alatt, a korábbinak is az lett a végzete.. -
-
ShadowX
őstag
válasz kraftxld #70261 üzenetére
Először azt hittem én is, hogy basz@kodás van vele, de megmutatták hogy működik. Felszeled a gyümölcsöt, zöldséget, belerakod, majd elindítod és kiveszed a kész aszalt gyümölcsöt. Szó szerint, mint a faék. Ráadásul az aszalt gyümölcs valamiért nagyon drága, de így szerintem többszörösét visszahozza. De lelked rajta, csak egy ötlet volt.
Rick: na ez az. És mennyibe is kerülne ha már aszalva venné meg az ember...
[ Szerkesztve ]
-
Rick4
félisten
válasz vizslakutya #70265 üzenetére
A fő probléma az ilyen szárított dolgokkal, hogy ezek cukorral vannak tartósítva. Ergo vehetsz akármennyiért kilóját, ha tele van az egészségre kevésbé előnyös dolgokkal. Az a jó, mait magad csinálsz, mondjuk talán tizedáron meg is van.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Gergello
addikt
Köszönöm a válaszod !
Úgy döntöttem, hogy megcsinálom inkább raklapból, majd teszek fel képeket, hogy hogy sikerült.
20.000 Ft-ból veszek egy szalagoscsiszolót, az utána jó lesz a kerítéshez is, fám van, ezenkívül lazúrt kell csak vennem.
Tegnap 1900-2000 Ft-ért a metróban már megvettem rá a szivacsot, nagyon akciós volt.Ez a minta:
-
-
Gergello
addikt
válasz vizslakutya #70268 üzenetére
Ez egy hasznos leírás a raklapokon található jelölésekről.
DB, HT, EPAL ezek jó jelölések. A jelölés nélküli is jó lehet, ha natúr kinézete van (nekem 99% ez van, mert az EPAL-osat el lehet adni).
Festett, foltos, gyanúsan elszíneződött (nem öreg), MB feliratút nem kellene használni vagy égetni.
-
tixem
addikt
válasz quailstorm #70258 üzenetére
Megjavult a szerkezet, nem vga hiba volt. Elgörbítettem egy-két procilábat Hála az égnek nem lett maradandó, egyesével szépen visszahajlítottam őket, el is indult.
Így jár aki siet a pasztázással
Galaxy S24 Ultra 1TB ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
-
szumoo
senior tag
Sziasztok!
Jogosítvánnyal nem rendelkező - de épp oktatás alatt lévő emberke - használhatja a rutin/tanpályákat? Pl. a Vadkerti térit? LINK
Vagy azt csak oktatóval/jogosítvánnyal lehet használni? Épp jogosítvány megszerzése közben vagyok, de szeretnék gyakorolni. Szegeden meg nem tudom, hol lehet olyan hely, ahol nem okozna ez gondot.Előre is köszönöm az infót!
Sz.
A nyúlon túl?
-
takitibi
tag
Sziasztok!
Vásárolnék penny matricákat!
50 ft/db. áron. Privát üzit várok!Üdv: TakiTibi
-
-
takitibi
tag
Használt LCD monitort vennék. Nyilván egyet. :-)
Lényeg: D-SUB / DVI mindegy. 17" legalább.
Nem kiállításra megy, a kereten horzsolás-karc nem számít.
A legjobb ár/érték győz! Privátban várom! Hajrá!Üdv: TakiTibi
-
Thom!
veterán
Eladó igényes Dell laptop E5430 nálam ha vkit érdekelne?
[ Szerkesztve ]
-
Vesztor87
senior tag
Esetleg egy Nissan Almera ha volna valakinek eladó.... akkor szóljon Köszi
[ Szerkesztve ]
-
-
szumoo
senior tag
macilaci78: nem tudom, nem találtam semmi konkrétat, de a talált infók alapján nem nagyon van ilyenre lehetőség.
-Tsaba-: ahogy bújtam a netet, nem sok esély van rá, hogy bárhol is megoldható lenne úgy hogy ne legyen ott az ember "feje felett", hogy bármikor megbüntethetik. Sőt annak a jogosítványát elvehetik, aki átadta a kormányt.
tisn: a parkolókkal az a baj, hogy az magánterület, de a közlekedés számára megnyitott, ami ügye az eredményezi, hogy vonatkozik rá a KRESZ, ahova vezetői engedély szükséges ezen területekre való behajtáshoz.
Szóval a talált infók alapján elmondható, hogy civil autóval vezetői engedély nélküli emberkének nincs olyan hely, ahol gyakorolhatna büntetés veszélye nélkül. Kivéve, ha rendelkezik az illető x hektár telekkel.
Azért köszönöm a segítséget!
Sz.
[ Szerkesztve ]
A nyúlon túl?
-
bb0t
senior tag
SJCAM 5000X Elite
40 000 FtEladóvá vált, mert a polcon porosodik, másik márkát használok. Origi állapotú minden megvan hozzá, az ár irányár. A port tudom hozzá adni, de le is törölhetem róla, a polcot nem tudom adni hozzá.
[ Szerkesztve ]
Talán azoknak való leginkább a hatalom, akik nem vágynak rá. Azoknak, akiket (...) a sors állít az élre, akik szükségből öltik fel a palástot, s aztán maguk is meglepődnek rajta, mennyire jól illik a vállukra.
-
Rhino666
addikt
Aki az Extreme Digital-nál vagy a Media Marktnál nagyobb értékű dolgot tervez venni két héten belül és készpénzzel fizetne, annak van egy kecsegtető ajánlatom.
Érdeklődés privátban.
Akko switchek és Krytox, Keychron kenőanyagok raktárról! https://reduced.to/3pazm
-
-
Rick4
félisten
Lenne itt egy Modecom házas Q6600-as procis gép 4GB rammal, valami közepes VGA-val, meg egy 22-es Samsung tv tuneres lcd-vel. Érdekel ilyesmi valakit?
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
proper
őstag
költői kérdés, nincs valakinek fölösben egy 700x23 külsője aprópénzért ami még használható?
-
quailstorm
nagyúr
Árképzés kérdése...
Adatlapomon lévő konfig kihalt, kellene helyette valami legalább annyit tudó. Még most rakok össze egy Socket 754-es AMD-t és HDD teszt, aztán veszek valamit.
A legnagyobb baj, hogy nem tudom mi a rossz. Biztos nem a GTS450. Remélem a 3 éves XFX450 sem, bár takarításnál sérülhetett... Na meg nem teljes terhelésnél van a gond amúgy se, stress teszt meg Vegas render OK...
Alaplap viszont 1000 napnál is többet ment, én arra szavaznék.Szóval legjobban annak örülnék ha valaki kukázna egy G41-es lapot nem új árában mert annyiért még egyszer nem veszem meg. Amit az aprón látok az vicc, akkor inkább Sandy vagy Haswell lesz...
Aztán ha ez nem jön össze keresek. Múltkor haveromnak kellett gép, akkor találtam valami 23-ért egy 771-es 4-magos Xeon servert PCI-E foglalattal, az is király lett volna, nem tudom meg van-e még, de akkor még jó volt a gépem.
Az ilyen 50-60 ezres C2Q konfigoktól meg csak a hasamat tudom fogni, még az enyém se biztos, hogy ért annyit. (2x2TB Toshiba megdobja)
Természetesen G41 alternatív lap is jöhet!!!!
P45, P43, P35, P31, P965
G45, G43, G41, G35, G33, G31
nForce 790i, 780i, 740i, 630i
GeForce 9400, 9300[ Szerkesztve ]
-
proper
őstag
válasz Ted_Beneky #70298 üzenetére
28
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest