Új hozzászólás Aktív témák

  • lugosi

    MODERÁTOR

    válasz ro_bert17 #34500 üzenetére

    Tökéletesen egyetértek. Nem kell erőltetni a politikusoknak, hogy magukról / családjukról idealizált, hamis képet fessenek. Ők is emberek.

    Ennél szerintem durvább volt amikor Angliában valamelyik ifjú hercegi sarj valami nagyon durván bulizott részegen. Érdekes, sztoriztak róla egy ideig aztán nem lett belőle semmi. Szóval szerintem ez túl van erőltetve, ami meg pont csak erősíti a nem kívánt érdeklődést utána.

    Én őszintén, jobban tudnék azonosulni egy politikussal, aki bazmegol néha, vagy látom, hogy együtt iszik a barátaival / családjával, esetleg eltaknyol biciklivel, vagy bármi hasonló hétköznapi dolog, mert azt érezném tőle, hogy ő is egy hétköznapi ember, aki nem szakadt el a hétköznapi viselkedéstől és gondolkodástól, jobban meg tud érteni egy hétköznapi embert és átérezni a problémáit.

    Hozzáteszem, más országokban ha egy állami felsővezető lányai nyilvánosan táncolnak egy fesztiválon (hasonló, kulturált keretek között) akkor azt nem letiltanák, hanem felhasználnák propagandacélokra - pl népszerűsítés a fiatalság körében. Na ezt nem képesek ésszel felérni.

Új hozzászólás Aktív témák