Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
stol
addikt
válasz santaclaus #9550 üzenetére
Nálunk SZKÁJPÍÍÍ-nak mondják
-
glutamin
őstag
Ez logikusnak tűnik (gondolom ilyenkor még van annyi tartalék a falban, hogy megadályozza a nyagobb darab kiütését).
[ Szerkesztve ]
„When you have money in hand, only you forget who are you. But when you do not have any money in your hand, the whole world forget who you are. It's life.“
-
degh
tag
nem tudjátok hol lehet ilyet beszerezni? ebben a hónapban már 5en akartak ilyet venni, pedig még messze van Valentin nap.
8
-
Attici
őstag
Sziasztok!
Egy kis segítség kellene, hátha valaki tud válaszolni: mindegyik Giga laphoz a honlapon azt írják, hogy támogatja az S/PDIF ki és bemenetet, ahogy én ezt elnéztem egy-egy csatlakozó az alaplapon, de nekem ebből valamilyen hátlapi csatlakozó koax vagy inkább TOSLINK kellene! Tehát az a kérdés hogy hol lehet valamilyen átalakítót kapni ami az alaplapi csatlakozóból rendes digitális bemenetet csinál! Különben mi a fene értelme lenne annak az alaplapi csatlakozónak?!
Előre is köszi!"Minden, ami a “DE” előtt elhangzik, lényegtelen."
-
Attici
őstag
válasz TESCO-Zsömle #9558 üzenetére
Köszi ISTENCSÁSZÁR vagy!
Te vagy az első aki már hallott erről!"Minden, ami a “DE” előtt elhangzik, lényegtelen."
-
1010
őstag
-
Stavi
aktív tag
sziasztok!
lenne egy szakmai kérdésem, felétek (bocsi az off-ért)
Árajánlatról lenne szó, csak nem tudom, h mennyiért végzik az ilyeneket (ebben kellene egy kis segítség).
Adott egy helyi nagyker (vidék, megyeszékhely), akinek be kellene vizsgálni, a rossz termékeit, mert már egyedül nem bírják. tehát amit visszavisznek hozzájuk, ilyen meg olyan hibával, ők azt lepasszolnák nekünk, h mi vizsgáljuk be, próbáljuk ki. Mennyit lehet ezért elkérni? Havidíjba, vagy db-onként? valszeg nem az egyszerű dolgokat passzolnák le, hanem azokat ami hol megy hol nem, ezzel fagy, azzal nem...
van ötleteket?üdv Stavi
Privátba hamarabb elérsz... stavi(kukucs)tvn(ponyt)hu.
-
Zofren
aktív tag
1 hete kuzdok egy géppel. xp feltelepul gond nélkul. driverek felmennek gond nélkul. nforce2 chipsetes az alaplap. néhány program felmegy gond nélkul, de néhány hibás memoriacimre hivatkozva leáll. lényegtelen melyik program, mert véletszeruen jon elő. memória OK, vinyo OK, már csak a Kobian alaplapot nem cseréltem és a procit. Hűtés-fűtés rendben. Feszkók is. Bár házat még nem cseréltem. Ja és persze azt nem lehet cserélni, mert nincs rá keret.
''Próbálj ne sikeres, hanem értékes emberré válni.'' - Albert Einstein
-
eziskamu
addikt
Biztos ok a memó? Próbálkoztál 1 csatornával és csak egy modullal? A két csatorna felváltva, modulok felváltva? Láttam már olyat, hogy memtest ok, de egy bizonyos modullal csak az egyik csatornában fagyogatott (a másikban nem, mintha nem ugyanúgy kezelte volna a memókat, de más memóval meg ok volt) a Windows Abit NF7-el. De lehet drivergond is.
-
Zofren
aktív tag
válasz eziskamu #9573 üzenetére
jaja, másik gépben is teszteltem a memoriát. egy darab 512megás van csak benne. ja igen, csináltam olyat is, hogy drivereket nem raktam fel. ugyis előjött a probléma. az ugyfélre nincs panaszom, mert nem sürget, de már engem zavar.
''Próbálj ne sikeres, hanem értékes emberré válni.'' - Albert Einstein
-
bullseye
addikt
ha nem lenne átjárás esetleg... rokoncikk+topic (bár részben onnan már ideirányítva...)
http://logout.hu/iras/pirulos_torlos.html'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
neduddki
nagyúr
HI!
hrp bongezolbol szoktam hozatni ezt aszt, multkoriban gyutt ket foxconn lap, az egyik k8m890es a masik meg egy 875p, a am2 teccet a korrektulfelszeret biso miatt /a k9vgm-v nel az msi ugye nem vitte tulzasba adokokat cserebe gondomnem sok akadt vele, max a min 2500rpm-es box-os venti sk egy kicsit/, de minde szoval a lenyeg a lap masodszorra mar enm indul, na jo ugysi gari van ra, ma du vegre osszedobtam a 875ost is, erre az meg elindul 2x es azota kusss hogy az eg rogyassza... ehhhhhhh:- (((
udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
degh
tag
Most járt nálam egy fehér holló...
kaptam tőle egy üveg bort8
-
bobsys
veterán
-
TESCO-Zsömle
félisten
Sziasztok. Tudom off, de úgy érzem ezt le kell írnom!
Úgy alakultak a dolgok, hogy összejött egy kis pénz, s mivel a kanapé már jócskán megérett a cserére, úgy döntöttünk, hogy arra költjük. Édesanyám ki is nézett egy jófajtát a ludas boltba, ám mire visszamentünk, addigra már csak a két kiállított darab volt ott, amiket csakis együtt lehetett megvenni. Darabonként 50k volt, és a másodikat nem tudtuk volna hova tenni. Közöltük az eladóhölgyel, hogy nekünk csak az egyikre volna szükségünk, és hálásak lennénk, ha találna rá megoldást. Talált is...
Azt mondta fizessük ki mindkettőt, ők meg kiraknak az egyikre egy "ingyen elvihető" táblát... Tovább folyt hát a párbeszéd egy elfogadható megoldás reményében. Ekkor egy nyugdíjas asszony ugrott uda hozzánk, és vadul próbált minket meggyőzni, hogy ő majd elviszi a másik kanapét, csak fizessük ki...
Amikor azonban közöltük vele, hogy csak akkor felezzük a portékát, ha a számlába is beugrik, úgy nézett ránk, mintha hülyék lennénk. Mit is gondoltunk. Majd ő kifizet helyettünk 50 rongyot a kanapéjáért...A másik kanapé nagyszüleimnél van.
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
őstag
válasz TESCO-Zsömle #9585 üzenetére
Hihetetlen. Azt hitték kifizeted nekik a kanapét vagy hogy megveszed és ingyen odaadod Elképesztő.
-
lúzer
veterán
tedd már be a szégyenfal topikba!
ez hihetetlen!
bakker, de kár hogy nem együtt mentünk és a másik kellett volna nekem.
olthattuk volna a népet, hogy rámmutatsz: na ő viszi a kanapét ingyen.
persze ment volna felesben
lett volna üvöltés...MO. RIP. - az utolsó kapcsolja le a villanyt.
-
bullseye
addikt
ráadásul a kiszállítást sem fizettétek volna a néninek? szemetek! tuti, hogy Kennyt is ti öltétk meg!
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
sasa311
veterán
válasz TESCO-Zsömle #9590 üzenetére
Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
TheReMiXeR
senior tag
Tezsvéreim!
Asus notihoz alaplap és lcd panelt összekötő kábelt hol és mennyiért lehet venni?
Széria : A3FKössz ha van infó.
-
degh
tag
-szoftverezzem is a gépet?
- nem kell, az van ottho. a zikszpé
processzionális
a kettő
azt mondják az a legjobb
nem?[ Szerkesztve ]
8
-
net84
őstag
válasz TheReMiXeR #9592 üzenetére
Szólhatnál, ha találsz olyan céget, akiknek van Asus notihoz alkatrészellátásuk...
Ez az a márka, amihez egyszerűen nem bírunk alkatrészt szerezni, pedig nincsenek negy igényeim, néha magyar billentyűzet, néha zsanér, néha valamilyen burkolat kellene. A többit eddig majdnem mindig sikerült megoldani.A privátodat nézd, küldök egy kontaktot, hátha tud az illető neked segíteni...
Read only...
-
bobsys
veterán
válasz FehérHolló #9594 üzenetére
Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
Gézengúz
addikt
Sziasztok!
Tudom kissé off..... De nektek tudnotok kellene segíteni...
p5q deluxe chassis interrupt fatal error..... hibával nem hajlandó elindulni....bios bejön rajta és egyszer el is indul alapon vista is de restart után ez a hibaüzenet fogad...cmos clear segít csak
Srác elmondása szerint cmos cleart akart csinálni de elnézte a jumpert és sikerült neki a ház oldalát védő? védendő jumpert lehúznia ....
Elég sokat keresgettem de nem találok megoldit....
Valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest