Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
PH 5.5
aktív tag
válasz LamerGyuri #14001 üzenetére
Nem olcsó ám, ez gamer paszta!
- Where are you from? - Budapest. - Bucharest? - No, Budapest, Chain Bridge, Gulash... - Ah, Viktor Orban! - No-no, Bucharest
-
cbmfan
őstag
válasz LamerGyuri #14004 üzenetére
pff...
nekem rózsaszín szilikonpasztám van eBay, Hong Kongból, 10 gramm egy kis tégelyben 99 centért.párszáz procira és egyébre elég lesz...
Close the world, ʇxƎu ǝɥʇ uǝdo
-
PH 5.5
aktív tag
válasz zetorg #14006 üzenetére
Ennek markáns alkid festék szaga volt, amikor levakartam, és az állaga sem olyan volt, mint a kiszikkadt hővezető pasztának. Mindenesetre hőszigetelőnek tökéletes volt.
- Where are you from? - Budapest. - Bucharest? - No, Budapest, Chain Bridge, Gulash... - Ah, Viktor Orban! - No-no, Bucharest
-
Zolás
addikt
-
cbmfan
őstag
eddig tűrtem a hülyéket, de ez után KIB*SZOTTUL K*RVÁRA ELEGEM VAN!!!
ezt a sok balf*szt, ami volt ma. valahogy életre keltjük a gépét, beszerelési és óradíjat se számolunk fel, mégis ordít, hogy gépnek nem ez volt a baja, hisz "csak nem indult el", és mi okoztuk ezeket a hibákat.
nem b*zmeg, mivelhogy táp elpukkant, szénné volt égve a lap déli hídja, északin venti berohadva, VGA kivételekor meg néhány érintkező beégve. nem, nem ez volt a baja, k*csög.
lesz*rok mindent, húzok haza.
főnok: rúgj ki, ha akarsz, nem érdekel. eddig tűrtem, elegem van az egészből.
(bocs, de ezt ki kellett adnom magamból...)
[ Szerkesztve ]
-
xnace
őstag
Processzorról a rárohadt pasztát Ti mivel szeditek le??
Samsung Galaxy S3 Marble White
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz LamerGyuri #14013 üzenetére
Szétcseszi a májad, nagyon óvatosan vele.... inkább a piával kéne...
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Badman 4ever
őstag
Én meg dezodort használok erre a célra mostanság, az is alkoholos, gyorsan szárad, max. egy kis illata van a gépnek az első indításkor.
Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!
-
cbmfan
őstag
főnök: "hétfőn erről még beszélünk" - ojvé!
egy óra punnyadás kádban plusz pár óra alvás megtette a hatását.paszta éltüntetése... ha rákeményedett, penge. egyébként szivacs és egy kis mosogatószer. második törlés után lejön az egész.
[ Szerkesztve ]
-
cbmfan
őstag
még élek, és húzom tovább a rabigát...
tud valaki BGA tokos ICt cserélni? notimban úgy néz ki, hogy döglődik VGA RAMja. valószínűleg olcsóbb lenne, mint komplett alaplapot cserélni...
-
mongi
senior tag
válasz dvdbackuper #14028 üzenetére
és akkor biztos jó lesz....ajtótámasznak
ha GPU hibás, lehet hosszútávon olcsóbb cseréltetni egy gpu-t mint "hőlégfúvózni"...
Bár sok ilyen javítottba futottam bele mostanában (főleg Asus A6 sorozat), mert mindenki be akarja számoltatni új laptopba Csak ugye minket öreg rókákat ilyennel nehéz átb@szni.......................................................................... Gondolj ide amit akarsz.
-
santaclaus
csendes tag
Sziasztok!
Mivel bennünket mostanság elkerülnek a kiborító emberkék 1-2 "egygigás" kártyát + core i9-et kereső "vérpistikét" leszámítva ezért nemrég én akasztottam ki a szervizeseinket
Alapanyag: céges IBM T60 laptop
Reggel hibajelenség: bekapcsolom majd Fan error üzenet fogad :S Nem örültem, mert már lejárt a gari és kb 1 éve volt akkor még garban venticsere...
Szervizbe fel kompresszorral lelkesen kifújtuk láss csodát elindult gond nélkül a hűtés is. Kb 15 perc aktív használat után venti elkezd zörögni iszonyúan és a melegedés is kezdődött. Pánikszerű kikapcs gép atomajaira szed és bizony a venti csapágyas hangot ad, alig forog. kikaptuk nézegettük, megfújkáltuk, de még mindig. Szomorúan ballagtam a venti FRU számát bámulva hogy rendeljek cseredarabot. Másik kolléga megállít hogy mi a bánatom, mutatom a hangot és ahogy pörgettem a ventit a hang eltűnt és csodásan forgott... roham vissza a szervizbe hogy csodát tettem, öröm boldogság
Némi próbálgatás után a hang visszajött :S
A ventit rázogatva olyan volt mintha a borda és a lapátok közé valami beszorult volna de nem látszott semmi.
Némi játszadozásra sikerült kivarázsolni belőle a baj okozóját egy kifejlett KATICABOGARAT 2 darabbanArra máig sem találtunk magyarázatot hogy miként került oda be, mert a notin lévő rések kicsik a méretéhez
Szóval ilyen egy valódi BUG[ Szerkesztve ]
-
santaclaus
csendes tag
Most hogy megírtam betipegett egy nénike hogy tegnap takarította a laptopját és azóta nem megy a tapipad
Egy gyors FN+F8 kombóval csodát tettem
Nagyon hálás volt
-
szumo
senior tag
válasz santaclaus #14030 üzenetére
Hülye ötleteim vannak nekem a szabi alatt.
Elhatároztam, hogy rendet rakok, és kidobálok pár felesleges dolgot. Az egyik szoba fele már kész is.
Én meg nem vagyok normális, hogy rávettem magam ilyesmire.Minden apró probléma kis türelemmel, megoldhatatlan gonddá fejleszthető!
-
santaclaus
csendes tag
A hétvégén én is átválogattam és kiselejteztem az otthoni régi alkatrészeimet... elég sok lomtól megszabadultam
Találtam 2-3 működő DVD ROM-ot és egy Pioneer írót, 256 MB SD RAM-ot, hangkártyát, modemet, néhány 80 GB-os HDD-t még még 1-2 cuccot amit megtartottam.
Elég sok helyem lett
Legközelebb a mindenféle kábeleket fogom szelektálni. És utána jönne az hogy az asztali gépen teszek rendet...
[ Szerkesztve ]
-
stol
addikt
válasz dvdbackuper #14028 üzenetére
...mondják ezt a kontárok.
-
Mercutio_
félisten
Kiskorában betévedt, azóta meg a lehulló morzsákon növögetett
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
szumo
senior tag
válasz santaclaus #14033 üzenetére
Na mostanra, megoldottam pár dolgot.
pl: ami olyannak tűnt /router, kábelek, billentyűzet, egér/ azokat egy porszívós dobozba, és elsüllyesztettem
A fiókomba egyenlőre nem mertem belenézniMinden apró probléma kis türelemmel, megoldhatatlan gonddá fejleszthető!
-
philoxenia
MODERÁTOR
Benn nőtt meg , procitetűvel táplálkozott, de aztán megunta és öngyilkos lett....
-
cbmfan
őstag
sikerült levernem notit asztalról... eredmény: bal alsó sarka megrepedt, eltűnt kockázódás azóta hiba nélkül működik ismét.
ismét bevált a nagy igazság: ha nem működik, kapcsold ki-be. ha utána sem, verj rá egy nagyot...
[ Szerkesztve ]
-
-
r4z
nagyúr
válasz philoxenia #14048 üzenetére
Ordíts "H" hangot
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.