- Xbox Series X|S
- Azonnali játékos kérdések órája
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- PlayStation 5
- Dragon Age: The Veilguard - Befutottak az első értékelések
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 5 Pro teszt
- Nintendo Switch
- Premier előzetesen a LEGO Horizon Adventures
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
50-60méter infra??? az nem kis reflektor lenne, a síma 12-20 ledes technika max 5-10méter
ehhez marha nagy napelem kell és akku melléElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
localhost
Közösségépítő
Bázel! Korábbi hozzászólásomban odaírtam egy cég nevét aki profi megoldásokat forgalmaz, FELHÍVTAD MÁR ŐKET? Miért nem ?
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
net84
őstag
YOKO kamera CCD DSP Hi-RES, színes,1/3",IR 50m 470tvl
- Fogyasztás Bekapcsolt IR:1050 mA max., Kikapcsolt IR:200 mA max.
- Beépített 84 db IR-LEDIrdatlan egy állatok a Yoko kamerái, és garantált az 50m.
Ezt maghajtani akku-ról még nem gáz, de hogy napelemmel tölteni...ahhoz már kell egy keveset számolni, és nem is biztos, hogy megéri.
Én pl. kihagynám a rádiós jelátvitelt, inkább felszerelnék egy rögzítő egységet...az aksik és a töltő egység miatt ugyis érdemes egy tároló "doboz" szerüséget kiépíteni.A 20m-es változata egyébként 24 IR LED-el van szerelve (Bekapcsolt IR: 567 mA max., Kikapcsolt IR:125 mA max.) - ezek sem kicsik, de ezzel vadásztam pár hónapja a tök sötét lakásban a macskára...
Read only...
-
diegho
nagyúr
válasz localhost #9056 üzenetére
azért mert felmondtam a melóhelyemen és az új cég még nincs kész? lehet ez az oka. Ráadásul nem nekem kell a dolog, szokás szerint engem zargatnak minden olyannal amiről nem tudnak semmit. Majd, ha látom, hogy ez olyan munka lesz amivel érdemes foglalkozni, akkor felhívok pár céget, de amíg felhívom az emberkét aki szólt, hogy kellene ilyen rendszer és semmit nem tud mondani a terepről, csak azt amit leírtam, mert még ő se látta, akkor nem fogok feleslegesen telefonálgatni, majd ha tuti lesz akkor érdeklődök, csak addig kellett pár hely amiket fel lehet majd hívni. Érti?
-
localhost
Közösségépítő
Oh!
Én csak arra utaltam, hogy fordított helyzetben jobb lenne, ha nem Te próbálnál keresgélni, hanem felhívnál egy profit, hogy ez a téma, adjon árajánlatot. És akkor ahogy a tények egyre jobban rendelkezésre állnak, lehet az ajánlaton finomítani, módosítani. És miért ne tarthatnál több vasat is a tűzben, több árajánlat, több cég, oszt' hátradőlök, válogatok, jónapot! Mert mire kiképzed magadat az eszközökből azt az időt neked hogyan éri meg ?¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
diegho
nagyúr
Arra az érdekes tényre talált már valaki magyarázatot, hogy amikor hideg van kint és fűteni kell, az ajtó be van csukva, akkor a fehér ember bejön, becsukja maga mögött az ajtót és kérdez, majd mikor kiment szintén becsukja az ajtót; a nem fehér pedig bejön, kinyitja az ajtót, félig nyitva hagyva kérdez (legyen ez pár másodperc, vagy 5 perc) és mikor kimegy szintén félig nyitva hagyja maga mögött az ajtót. Ezt olyan általánosságban mondhatom, hogy 10ből 9szer így van itt. DE MIÉRT?
-
biker
nagyúr
50-60 méter esetén én rendes infra kamerát tennék fel, ahhoz nem kell reflektor. bár jóval drágább, de több száz méterig jó
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
nagyúr
-
biker
nagyúr
válasz TheReMiXeR #9066 üzenetére
nem azt kérdezte: hé patkány, ragasztó van-é?
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
Agyasima
őstag
Félig OFF:
Ügyfél telefonál:
- Nem tudom elindítani a programot!Nézegetjük, távoli asztal OK, szerveren nem látunk hibát, klienssel is simán el tudjuk indítani neten keresztül. Vajh, mi baja lehet, ha a belső hálózaton csücsül. Megkérdezzük:
- És mit látsz a monitoron? Kiír valami hibaüzenetet?
- Semmit!Nem volt bekapcsolva a monitor! (És egyébként minden OK volt...)
Á?
toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...'' | Trutymó terror
-
bobsys
veterán
nemtudom, hogy pontosan hol kene megkerdeznem, de letezik olyasmi, hogy vga-rol RCA alakito ?
Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
TheReMiXeR
senior tag
kissrác bejön :
-mennyibe kerülnek a megabájtok?
-hogy mi?
-mennyibe kerülnek a megabájtok!
ezután 1perc gyorstalpaló következett -
localhost
Közösségépítő
Nem itt kéne, de válaszolok, létezik, de nem lesz jó, alapesetben a VGA-monitor kimenetét nem átalakító teszi alkalmassá arra, hogy RCA-kábelen való képtovábbításra, hanem elektronika.
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
biker
nagyúr
pont azt írtad le, amiről localhost beszélt.
amihez táp kell, az már elektronika. a h-sync és v-sync jelekből kell composit sync jelet varázsolni, ezt passzív úton nem lehet.
dvi-rca átalakító van passzív is, mert a dvi port tartalmaz táp vezetéket is, így onnan nyeri az energiát
vga-rca, vga-scart nincsen[ Szerkesztve ]
-
fekeandras
őstag
Az előbb egy kb ilyen kaliberű vevő állt előttem a számtech boltban.Bővittettni akarta a gépét.Venni akart a jelenlegi 256mb helyett 1Gb ddr2 memóriát.A baj az, hogy egy öregecske (865-ös ddr1) alaplapba akarta belerakatni.Nem értette meg, hogy nem megy bele ddr2.Ragaszkodott az elképzeléséhez mivel a ddr2 olcsóbb... Csak erősködött hogy neki olyan kell bele.Mikor már vagy 10x elmondta az eladó neki, hogy "nem jó bele!" akkor nagy újítást talált ki emberünk."És ha belerakod azt a kingeset"(kingston, persze az is ddr2 volt.) "Azsejó" válasszal szólt a munkatársának és menekült hozzám.Mikor elment az ürge jót röhögtünk rajta.Elmondták ,hogy heti rendszerességgel bejön árakat kérdezgetni, érdeklődni ez mennyi, az mennyi de sosem vesz semmit.Abszolút lövése sincs a gépekről.Hogy bírjátok ki röhögés nélkül az ilyen hülyéket?Én tuti feliratozva feltölteném az ilyen molyokat a youtube-ra.
-
glutamin
őstag
-
diegho
nagyúr
válasz fekeandras #9084 üzenetére
szerinted minek van ez a topic? Pont hogy gyorsan le lehessen írni a hülyéket mondjuk én már nem vagyok boltos, szóval kussolok
-
adik
őstag
Félig off. Nem borultam ki, viszont nagyon sajnáltam valahogy.
Néni betipeg. Nyitás előtt vagyunk még vagy egy órával, hát közlöm vele, hogy bár jóreggelt, de egyben bocsánatát is kérem, de még zárva vagyunk. A köszönést még értette, hát vissza is köszönt, és szépen illedelmesen megkérdezte - közben masszívan hatolt egyre beljebb a még elsötétített üzlet belsejébe, hol senki nem volt - van-e bajúszragasztónk. Mély sajnálatomra, de sajnos nem gondoltam még rá, hogy forgalmazzunk. Kár, mert őt ide küldték a szomszédos (~1km) festékboltból.Kettő, csipkebokor vessző!
-
Hequila
őstag
Csak bolondbiztosan... (mai szösszenet)
''Nem kell hajó, nem kell repülőgép, | Van mit ennem, van hol aludnom még!'' Tankcsapda
-
eziskamu
addikt
válasz Hequila #9092 üzenetére
Szerintem nincs semmi baj a képpel (márha a felső egy combo drive). Legalább nem keveri össze. Az én ismerősöm is használ TEAC-et audió cd íráshoz (2001-ben vette és még müxik, igaz nem hajtotta agyon), régen még jókat gyártottak, mostanában meg nem látok tőlük semmit.
[ Szerkesztve ]
-
proof88
addikt
Imádom ezt a topicot.
Én nem vagyok boltos, de már unom, hogy mindenki engem **** mindenféle dologért.
Pedig régen rettenet láma voltam, dehát istenem, valahol mindenki elkezdi.Pl. régen csináltam olyat, hogy mivel már nem igazán volt jó a gép az új játékokhoz, elhatároztam, hogy veszünk új videokártyát. Egy TNT2 volt benne alapból.
Semmit nem értettem az egészhez, bementünk a számtech boltba, kértünk árlistát és megvettük azt a videokártyát, ami 30-ért volt és Geforce.
Valójában, az egy Geforce3 Ti200 volt, aztán boldogan meséltem az osztálytársaimnak, hogy milyen jó... akkoriban nagyon elvakítottak a marketing dumák a kártya dobozán.
Azóta sem tudom, hogy jó döntés volt-e, nehéz lenne visszakeresni az akkori kártyákat az áraikkal, de ezt mindig boldogan mesélem ismerőseimnek, hogy lehet így vásárolni bármit is, hogy "ami kijön 30-ból és Geforce".No várjatok, nem akármilyen Geforce volt az, Inno3D!
Hogy, hogy nem, egy idő után elkezdett zúgni a ventije. Persze még akkor is láma voltam, nem értettem hozzá (amúgy a beszerelés akkoriban szintén mint valami szertartás).
Visszavittük a boltba, hogy zúg, szervízes elvitte, pár perc múlva visszahozta, mondta hogy kitisztította, hazavittük, örültünk.
Ma az jut eszembe, hogy szegény szervízes, mondhatta magában, hogy ennyi lámát.Egyébként még nagyon régen össze lett állíttatva egy gép, ami kb < 1 év után elfüstölt, egészen konkrétan bekapcsoláskor a táp és vitt magával mindent. Vagy legalábbis majdnem mindent, Voodoo3-at, winyót, alaplapot, szóval lényegében mindent.
Vittük vissza, kb. 11-12 éves lehettem. Nagy perpatvar lett belőle, mondjuk zavaros az egész, per lett az üzlettel, mondjuk elég bunkón bántak velünk, meg állítólag be lett vizsgáltatva a táp és kiderült h nem is volt rajta valami engedély vagy mittudomén, meg az 1 éven belül volt, de nem akarták rendesne gariztatni, de tök durva, hogy semmit nem értettem az egészhez. Mai fejjel gondolhatnám, hogy lehet, hogy alapból valami Vargáné vagy hasonló kaliberű táp volt benne és azért történt a gond, ilyen esetben meg nyilván nem a boltos tehet róla, hanem a user aki 2 rongyot ad ki tápra, de anyám meg lehet hogy erősködött, nyilván nem tetszett neki, hogy sok pénz kárba ment, meg már azt sem tudom, hogy a trükk ott volt-e, hogy a bevizsgálás után már lejárt az 1 év, passz.
Egyébként NEM a Mistral volt, mielőtt erre gondolna valaki.Sajnos a gondok csak lámákkal történnek szerintem. Pontosabban: aki nem noob, azt is érheti gond, de felkészült rá és nem lepi meg. Pl normális tápot rak a gépébe, nem rakja fel az ezredik toolbart, stb.
Szerintem a noob-ok sajnos eleget szívnak pont a tudatlanságuk miatt. Nem is értem mondjuk, hogy miért nem kötelező a géphez jogsi. Életveszélyt lehet azzal is csinálni, ha nem hozzáértő ül előtte és összebarmol mindent. Na mindegy.
Remélem azért egy kis mosolyt nekem is sikerült valakinek az arcára csalnom.
szerk.: meg az is nagy, amikor ismerős anyuka tőlem kért segítséget, hogy új gépet vennének karácsonyra a csemetéknek ugyebár. Már jól nyitott, mert hozta magával a nem tom milyen nagy áruházas újságot. Formalitásból belenéztem, ismét elmosolyogtam a parasztvakító, rettentő részletes termékleírásokon (mármint ami az asztali gépeket említi), és mondtam neki, hogy érdemesebb számtech boltban összerakatni gépet, mert ezek (mármint a nagy áruházasok) a haszon miatt drágábbak és egyáltalán nem tudom meg a leírásból, hogy valójában mi is van a házban, továbbá már akkor is mondtam neki, hogy gagyi tápot raknak beléjük, stb.
Emberek, azt is felajánlottam neki, hogy beszerzem jó áron a hardvereket és ingyen összerakom nekik a gépet és az tuti lesz. Erre mi van, hát megvettek egy gépet, persze akciósan, stb., "mert hülye azért nem vagyok", stb, hehe.
Aztán most nyáron (eltelt fél év kb) mondta, hogy gond van a géppel, stb. Mondtam h hozzák be, szívesen megnézem (állítólag videokártyát kellett cserélni), de mondta h már meg van beszélve vkivel h megnézi (lol, el tudtam képzelni, na mindegy). Mindenesetre megmutatta a számlát, amin részletesen ott volt a gép tartalma, megint jót mosolyogtam a tápon, Mercury gyártmány volt, mint kiderült, 3 hónap után cserélni kellett ...Kérdés: ha olyan szívesen felajánlottam előre a segítségem, miért nem élt vele?! Megvettem volna az alkatrészeket normális táppal, ingyen összeraktam volna, csak jó ismerős alapon (na jó, perverz és bunkó vagyok, de egy kis köszönet-numerát nem utasítottam volna vissza cserébe ), és olcsóbban is kijöttek volna.
Kicsit morcos is lettem rá, mikor hallottam és láttam eme gondokat, mondtam neki hogy megmondtam, hogy ne vegyenek így gépet, aztán elkezdte mondani h de karácsonyra kérték és neki ennyi pénze volt, stb., én meg nem értettem, hogy most mi van, velem jöttek volna ki olcsóbban, de mindegy. Asszem azt sem fogta fel, hogy velem olcsóbb is lett volna, na mindegy.Nem elég, hogy drágábban megveszi a gépet, még rá is fizet utána, mert tápot kell cserélni, meg videokártyát.
Ja és a legnagyobb vicc az volt, mikor megkérdezte, hogy "Ádám, lehet olyan, hogy tönkremegy egy gép azért, mert sokat használják?", mondtam neki, hogy "Nem, de miért?", és mondta, hogy mert az a "szaki", aki nézte a gépüket, azt mondta, hogy azért nem megy, mert "túl sokat használták".
Anyám, nem elég, hogy a hozzá nem értésükkel így megszenvednek a géppel, még egy "hozzáértőt" is sikerült beszerezniük mellé, áhh.[ Szerkesztve ]
-
glutamin
őstag
válasz proof88 #9095 üzenetére
ez vicces Azt én se nagyon csípem, ha valaki nem ért a témához, de a saját hülyeségéhez erősen ragaszkodik. Nincs abban semmi széllnivaló, hogy valki nem szakember, én sem értek sok mindehez, de merek kérdezni.
„When you have money in hand, only you forget who are you. But when you do not have any money in your hand, the whole world forget who you are. It's life.“
-
Zofren
aktív tag
- Jó napot kívánok! Szeretnék Xp Prof-ot venni! (mondta ezt egy idosebb ember)
- Jó napot! X Ft lenne.
- Mennyi?
- X Ft.
- Az nem lehet, mert a fiam azt mondta le lehet tolteni a netről.Itt kovetkezett, hogy elmagyaráztam neki a legális-illegális fogalmakat. A végén persze megkért hogy toltsek le neki egyet én, irjam ki neki és kifizeti. Ezt vhogy nem akartam elfogadni.
''Próbálj ne sikeres, hanem értékes emberré válni.'' - Albert Einstein
-
proof88
addikt
Amúgy volt oszttársam mesélte egyszer, hogy miután meglett a szélessávú netük, és sok mindent töltögettek, apja is megszokta, hogy netről be lehet szerezni sok mindent. Egyszer aztán, mikor már eléggé elavultnak számított a videokártya, a gyerek szeretett volna újat venni, persze apja ingyen akarta volna megúszni és megkérdezte, hogy ezt nem lehet letölteni valahonnan?
Akkor aztán a gyerek elmagyarázta neki, hogy a videokártya hardver, és hogy mire való. -
glutamin
őstag
válasz proof88 #9098 üzenetére
Ááááá, dehogynem lehet letölteni azt is, csak ügyesen kell, amikor a biztonsági őr nem figyel oda Csak aztán körültekintően, mert ha nem jól sikerül, akkor töbszörörs telepítési díj lesz belőle.
[ Szerkesztve ]
„When you have money in hand, only you forget who are you. But when you do not have any money in your hand, the whole world forget who you are. It's life.“
-
Vangelis
félisten
Nokia 5310 + hangszóró+2gb sd kártya eladó
Asszonynak vettük de nem jó bele a Vodás kártyaT függő!
3 hetes kb, karcmentes.38az uj ára.
32e be vihető!
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
Új hozzászólás Aktív témák
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Mobil flották
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Androidos tablet topic
- Sorozatok
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek