Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheReMiXeR
senior tag
telefon :
-olyan USB-s wifi adaptert keresek amibe még UTP-t is lehet kötniszemélyesen :
-úúú ez ronda laptop, nem tetszik (MSI)
-ááá ez se tetszik, ez még rondább (Asus)
-úúú ez meg de nehéz (Toshiba)
Természetesen laptop legyen ne csak "netbook", 12 de maximum 15,4-es kijelzővel. 2 maggal 2 giga rammal nagy vinyóval, mindennel... max 120ért. JAA és gyönyörű legyen.személyesen :
-sharp tévéhez távirányítót keresek, de csak gyárit
-ez számtech bolt, nem tartunkszemélyesen :
-tonert keresek XY nyomtatóba
-13.990.- gyári, 5000.- utángyártott
-ááá utángyártott nem jó, mert azzal csak 1000 oldal jön ki, míg a gyárival 1200-1300
-2db utángyártottal tud nyomni 2000oldalt és csak 10ezer
-ááá inkább eredetit kérek -
szumoo
senior tag
-
1010
őstag
válasz TheReMiXeR #9501 üzenetére
idióta,biztos mikroszkoppal nézik a nyomtatas minőségét
annak idejen én se tudtam rabeszélni a barmokat hogy ha csak szöveg kell akkor jó a lézer
mert olcsobban jön ki egy oldalra,utángyártott tonerrel meg főleg
-
glutamin
őstag
Van azért a Tescóban is jó fúro, ami viszi a betont, de az nem 1890 Ft-ba kerül.
Na itt van egy lyen:
ez már viszi a falat rendesen és kb 9e. Én már beruháztam egyre
Bár lehet, hogy OBI-ban vettem.
[ Szerkesztve ]
„When you have money in hand, only you forget who are you. But when you do not have any money in your hand, the whole world forget who you are. It's life.“
-
Zofren
aktív tag
Végtelen számú matematikus bemegy a kocsmába.
Megszólal az első:
-Kérek egy sört!
Megszólal a második:
-Kérek egy fél sört!
Megszólal a harmadik:
-Kérek egy negyed sört!
...
K. anyátokkal szórakozzakozatok, mondta a csapos, és kirakott két sört.''Próbálj ne sikeres, hanem értékes emberré válni.'' - Albert Einstein
-
válasz moha bácsi #9491 üzenetére
Nem tudok egyebet elmondani. Kérem, kapcsojja ki.
-
-
glutamin
őstag
válasz TheReMiXeR #9511 üzenetére
Lépcsőt nem próbáltam vele. Sima betonfalat jól fúrja. Én igazából egy 10-15e ft-os márkás kézifúró helyett vettem. Tehát kb 12 ropioból van egy pici fúróm a puhább anyagoknak (fa, tágla), ez a nagyobb meg a betonfalhoz.
Mondjuk lehet, hogy sima falfúráshoz jobb lett volna egy kicsi márkás, mert ez nagyon erősen veri a falat. Panelben sok a vékony válaszfal és lyuk helyett könnyen átüti egy-egy kavicsnál.
Gondolom egy Hilti-t nem lehet kiváltani ezzel. Nyilván puhább ötvözetből vana bele, hogy ilyen olcsón tudják gyártani, ami miatt hamar megadja magát falbontásnál.
„When you have money in hand, only you forget who are you. But when you do not have any money in your hand, the whole world forget who you are. It's life.“
-
-
Zolás
addikt
bemegy a boltba és kér egy kasszafúrót
Mégis mire gondoltál? Van hozzá szakboltCsere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
sbazsi
veterán
én meg jártam már úgy, hogy egy venti vásárlásnál nem akartam céges (se semmilyen) számlát kérni.
pénz oda, venti és egy blokk ide, és viszlát)
kérdezgették nevet meg címet, mondván anélkül nem megy. rühellem amikor arra hivatkoznak, hogy ilyen a rendszer.
pont nem kellett volna, de nem akartam vacakolni névvel címmel egy 400 ft-os tétel miatt.
de ha már úgyis ott szívattak (vallattak az adatokról, és addig nem adták oda), valamint felb@szták az agyam, végül áfás számlát kértem.
pechükre addigra kinyomtatta a számlát.értem én, hogy csak a munkáját végezte, és tényleg úgy van megcsinálva a rendszer, de akkor csináljanak másfajta rendszert.
addig meg járok máshova... -
nyunyu
félisten
válasz fekeandras #9518 üzenetére
Megboldogult Mistral mindig "APEH kelet-pesti igazgatosag" cimere allitotta ki a szamlat, ha a vevo nem kert nevreszolot.
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
stol
addikt
válasz SystemRoot #9521 üzenetére
Hosszú lenne leírni
Azért nem garoztak már a végefelé, mert nagykerfelé is tartoztak nem kevéssel és a nagyker visszatartotta a garos cuccokat. -
tonyr
csendes tag
nekem ez a legjobb... haver, pcbolt... pont ottvoltam.. el se hinném ha vagyok ott..
bejön idösebb ur, kb 50... dvd irot vásárolt mult nap, visszahozta a következö problémával: nincs hozzá magyar leirás... haver net legajjárol keres egyet kinyomtat (olyanok voltak rajta hogy hogyan szereld be a házba az irot, stb...)
erre papi bepiul azt feljelentéssel fenyegetözött, hogy mo-on mi az hogy 1 termékhez nincs magyar leirás ! kiderült hogy a gondja a következö volt:
az iro mellé kapott nero help-je volt angol !!!
mondta haver hogy az ajándék, és angol nyelvü a szoftver... nemérdekelte papit követelte h adják vissza a pénzét vagy feljelentést tett...
iro nélkül távozott :f -
Pötyi
őstag
válasz SystemRoot #9521 üzenetére
A Mistral Váci úti boltja helyén kínai étterem nyílt... Ha majd járok arra, lefotózom és feltöltöm...
QNX is cool!
-
-
stol
addikt
Teljesen OFF-Topic, de kihagyhatatlan
Épen kajáltam, amikor lesem a feliratot, mire belémhasít.....
TÍBÁTTÖR VAZE!
-
válasz eziskamu #9528 üzenetére
Az árukészletével nem volt gondom. Inkább a kiszolgálással, de azzal nagyon. Az ragadt meg nagyon, amikor zárás előtt negyed órával be merészeltem lépni a szent üzletükbe, erre az egyik eladó gyerek felpattant, és elég hangosan elkezdett veszekedni a főnőkével vagy a kollégájával, hogy "én ezt nem szolgálom ki, mindjárt zárás van!". Aztán szóltak neki, hogy az nem úgy megy... Nem kértem bonyolult dolgot, 2 perc alatt megvoltunk (nyomtatópatron), de ez azért egy kicsit sok volt. Tudom, ez egy boltos topic, de akárhányszor oda betettem a lábamat, mindannyiszor bunkók és lenézőek voltak velem (pedig én tipikusan az a fajta vagyok, aki jó hangosan köszön - még a mekiben is).
-
eziskamu
addikt
Debrecenben nem nagyon volt ilyen gond (nem ütöttek el az átlagtól ) , a végén meg már aki maradt jól álta a sarat. Az se volt gond ha néha kisebb szatyor apróval fizettem. Mondjuk már akkor nem is volt nagy forgalmuk, és mivel egyedül volt, nem kellet apróért szaladnia (vagy csak türelmes volt ) .
-
stol
addikt
Szerintem a nem hivatalos import adathordozó minden tekintetben kismiska volt a nagykerek felé mutatott anyagi tartozáshoz képest
Az artisjus matricás dolog azértis érdekes, mert TE is bizonyára szívesen vásárolsz 50-60HUF-ért minőségi DVD-t, mintsem 230HUF--ért egy címke különbséggel
Kihasználták, hogy sok nagykernél 90napos halasztott utalás van, de eztán is csak +60 nap után szólítanak fel fizetésre.
Ergo 150 napig nem fizettek semmit, sokszor eztán se
Mivel országos franchise rendszerű boltról volt szó, gondolhatod mekkora adósságot halmoztak fel...
Akkoriban volt 8-10 nagyker akivel kapcsolatbanálltak és mindenkivel eljátszották a dolgot.[ Szerkesztve ]
-
sasa311
veterán
Azt nem tiltja a törvény, hogy a mezei júzer a tótoktól rendeljen DVD-t, azt viszont igen, hogy Magyar bolt matricátlan lemezt áruljon
Amúgy az artiszjusz matrica a parkolódíjjal egykategóriás szabadrablás kb
Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz moha bácsi #9491 üzenetére
Ez a bolt 'itt' van a Dunakeszi Auchan-ban...
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
glutamin
őstag
Így van. Nekem meg olyan gondom akadt ezzel, hogy a konyhafalra kéne vagy 8 lyuk a felső polcnak, de a másik oldalon a fürdőszoba csempéi sorakoznak. Szóval nem mertem belevágni. De előbb utóbb valamit ki kell találnom rá.
-
lúzer
veterán
válasz TESCO-Zsömle #9537 üzenetére
és mi akar lenni ez a %szél%?
MO. RIP. - az utolsó kapcsolja le a villanyt.
-
liver
tag
A sok szürkeimportba buktak bele....akkora mennyiséget már nem tudtak "lepapirozni".Meg a Mistrál pályafutása során sok céget "megevett", vagyis az üzlet tulajdonosa, illetve a boltban számlát kiadó cég gyakran változott.
De színfalak mögött senki nem ment csődbe.Nagyon is jól jártak a tulajok."Próbáltad ki-kapcsolni,be-kapcsolni?Akkor világít az oldalán a gomb?Nem!Akkor be kéne kapcsolni":-)
-
TheReMiXeR
senior tag
Elég alkesz kinézetű cirka 150cm-es fazon kezében csíkos szatyorral bejön...
-segíthetek? (látom, nem tudja hová csöppent)
-szétnéznék! (kb. meg is sértődött...)
-csak tessék...
Éppen a harmadik percét tölti bámészkodással, mikor kolléga is megkérdi :
-tudok segíteni?
-elemlámpa van? -
santaclaus
csendes tag
Tegnap este zárás utáni telefon:
- Jó napot! Azt szeretném megkérdezni hogy a szkájp program mennyibe kerül?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest