Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shina
tag
válasz fagyalllo #268234 üzenetére
Mivel már így is eléggé macera volt új tömítést szerezni, így bár nem fogom minden áron kerülni a vizet, azért majd inkább igyekszem kímélni a órát, rendszeres sportra meg ott a G-Shock .
Amúgy még talán pont van készleten pár utolsó darab tömítő kit a Tissotomhoz szóval éppen rendelhetnék még egyet tartalékba, a kérdés csak az hogy eláll-e a fiókban pár évet vagy ugyan úgy tönkremegy és elöregszik és csak pénz kidobás lenne?
___________________/\_____________\0/_______
-
tag
válasz Memmaao #268259 üzenetére
dehogy
#268260Polarstar
Van az Orientnek elvetve top Seikohoz hasonlító (valamiben GS-is) modelje, mint pl. a Pro Saturation Diver (Marinemaster - GS karpereccel), de a szerkezet az sima Orient/Epson.
Újkori Orient Starom volt pár a gyüjteményben, jelenleg kettő maradt + Saturation
Ez meseszép:[ Szerkesztve ]
"there are more jacks then one at the fair..."
-
SOAD19
addikt
Na, ez továbbra is adja: [link]
-
demars
addikt
Sziasztok.
Automata órám egy hét alatt 64 másodpercet csúszott el (siet). Engem ez nem zavar, tudom, hogy egy ilyen óra sosem lesz pontos. Csak kíváncsi vagyok a véleményetekre, hogy ez elfogadhatónak számít e?
Zeppelin óra, utána olvasva Miyota 9015 szerkezet van benne.Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
fagyalllo
őstag
válasz demars #268268 üzenetére
Az napi 9 másodperc sietés, bőven a gyári értéken belül van, de lehet rajta finomítani, ha szeretnéd.
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
SOAD19
addikt
válasz demars #268268 üzenetére
Napi 9 mp, teljesen oks. Egy apró trükk: a pontos időhöz képest állítsd mondjuk 1 perccel hátrébb, késésre, így az első héten még csak közelíteni fog a pontos időhöz, és a 2. hét végére lesz 1 perc sietésnél. Azaz ritkábban kell állítgatni. Persze, ennek, csak akkor van értelme, ha nincs sok órád, és nem áll meg két hordás között.
-
demars
addikt
válasz fagyalllo #268269 üzenetére
Nem piszkálom az tuti. Pár hhónapja cimborám orientjén állitottunk, illetve ő. Megcsúszott a keze, azóta össze vissza megy a werk.
Egyébként hogy lehet állítani? Melyik irányba kell ? YT videón nem volt egyértelmű.SOAD19: köszi, ez jó ötlet.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
lenox
veterán
válasz bigmasterg #268277 üzenetére
Igen.
-
demars
addikt
-
speedimi
csendes tag
Sziasztok, órára való fóliával van valakinek tapasztalat?Meg akarom őrizni a karcmentességét az üvegeknek.
-
mr.perfect
tag
Citizen ny0040-17le-en hol érdemes üveget zafírra cserélni? úgy értem ha mondjuk megvan a zafír, hol vállalják? Seiko szalonban esetleg?
az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája...
-
demars
addikt
válasz @mriya@ #268283 üzenetére
Pedig azon is állított. Akkor csúszott meg a ccsavarhúzó és beleért a kerékbe.
Majd rákérdezek, azt mondta a héten elviszi szervizbe. Orient Triton
Remélem meg tudják javítani, ill be tudják állítani.
Néztem órás videókat, hogy áll össze egy szerkezet. Ez a beszabályzás dolog nem volt egyikben sem.
Érdekel a mechanika.Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
-
törölt tag
https://www.junghans.de/en/collection/watches/junghans-form/form-a-titan/27200200
errol valalki ?
svajcit nem akarok mert lehuzas az egesz,draga mert a fizetesek a legmagasabbak a vilagon (+norvegia) ez nemet annyire nem lehuzas
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
válasz bigmasterg #268295 üzenetére
Hát nem tudom sok svájci óra tokja ,szíja kínai.
Volt egy San Martinom kínai,zafír,316 acél ,gyönyörűen polirozva 100k alatt nem éreztem átvágásnak hozta az Omegám minőségét 20 ad áron -
SOAD19
addikt
válasz #53058560 #268297 üzenetére
Nos azok nem svájciak, csak részben. Ahogy anno a kronométeres videókból megtudtam, az tekinthető svájcinak igazából, aminek a hátlapján is szerepel a swiss made felirat, mert akkor a tok is Svájcban készült. Ha csak a számlapon van a felirat az azt jelenti, hogy ha jól rémlik az óra értékének 60%-a köthető svájchoz.
-
fagyalllo
őstag
válasz SOAD19 #268298 üzenetére
Amelyik órának a számlapján szerepel a swiss made felirat, az svájci óra, a 60%-ba beleszámít a tok is.
Lehet swiss case jelölés is egy órán, ha maga az óra nem, de a tokja svájci, amire hasonló 60%-os előírás vonatkozik, mint a teljes órákra, vagy szerkezetekre.
Itt van az aktuális előírás angol fordítása: [link]- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
SOAD19
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Őskoczka
- Öregszem
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest