Hirdetés
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5 Pro teszt
- Call of Duty: Black Ops 6
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Diablo IV
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Nintendo Switch
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
-
GAMEPOD.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigmasterg
addikt
válasz bigmasterg #253149 üzenetére
Vagy ha elég gyors vagy, akkor még ma tart a Chritopherward sale.
Ez épp a legolcsóbb, oké, nem fém szíjas, de magasabb kategória.
szerk.: Nem szóltam, ez 38mm.
Van fent nagyobb átmérő is, de azok meg drágábbak.[ Szerkesztve ]
-
Richee11
senior tag
Még egy kérdés!
Édesapámnak egy automata, fém szíjjas órát néztem ki F6722-es 22 köves szerkezettel. Valakinek van információja arról, hogy ezen szerkezetek milyenek?
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz bigmasterg #253152 üzenetére
Sandhurst is akciós, még a régebbi, nekem tetsző modell. Erős a kísértés, de állom.
Moonswatch egy vicc, amikor a PD negyvenezerért zafír-acél órát ad ebben a stílusban, ráadásul baromi pontos Seiko kvarccal.
[ Szerkesztve ]
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
nagyúr
válasz 5-ös kezelő #253156 üzenetére
Vár csak! Már emlegetik, hogy roleksz is akar egy ilyen műanyagos vaccsot.
Ez nem MoonSwatch hanem DaySwatch lesz ahogy pletykálják.
Innentől majd jöhet a tejfölösdoboz Breitling, tejeszacskó panerai, kínai gyorséttermi tálca IWC és furnérlemez gerald genta.
Mutatom!
[ Szerkesztve ]
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
zolikaDB
veterán
Sziasztok!
Ismeri valaki a Watch Strap Central UK szíjakat? Ez valami jó minőségű cucc, vagy tucat kínai?
Keresnék valami jó rugalmas marine nato (vagy hogy hívják szíjat), ahol jó masszív, puha az anyag és úgy van megoldva, hogy a csat/beakasztó ne nyomja a csuklóm...
Kínai: anyaga nem valami halálosan jó minőség, inkább gumis, a szövet másodlagos rajta De jó a csat-megoldása.
CNS: a comfy marine anyaga brutál. De a beakasztó éle közvetlen a csuklódon fekszik és vág. -
PeterPH
senior tag
válasz zolikaDB #253158 üzenetére
Paratrooper amit keresel, vagy kényelmesebb verzióban Comfytrooper.
-
bigmasterg
addikt
Ez most jött szembe:
Mido Baroncelli: 196 ezerért.
egész barátságos árnak tűnik.
Így hirtelen ilyen áron máshol nem látom, külföldön sem.
Zafír, Mido Caliber 80 (base ETA C07.611) szerkezet. -
addikt
válasz yodamastah #253143 üzenetére
Megválaszoltad magadnak. Egy cég. Swatch group. A legjobb marketing volt és fel is hajtotta az Omega eladást.
My name is Bond, James... Dean.
-
yodamastah
őstag
válasz Memmaao #253162 üzenetére
Jó húzás volt nem vitatom Viszont te ugye azt mondtad, ez egy swatch, és ha a helyén kezeljük akkor tök jó óra. Oké, de Omega van ráírva. Létrejött egy óra, amire legálisan rá van írva hogy Omega, de nem az. Bemész Omega butikba és nem tudod megvenni.
Egyébként ennek megvan az előnye. Asszony nyaggat vegyek már neki is egy Omegát. Lehet veszek neki egy szép színes Moonswatch-ot, és olcsón megúsztam
[ Szerkesztve ]
-
zolikaDB
veterán
válasz PeterPH #253159 üzenetére
Köszönöm, de pont ezt írtam, linkeltem a hsz-emben
A kínais kb egy "karperec", mármint, h körbe van varrva, fel kell húzni a kezedre, és kívül van az akasztó, ami a szöveten fekszik fel. Ilyen kialakítású kellene CNS comfytrooper minőségben.És írtam, hogy nekem CNS marine comfy van, de ennek az akasztója a bőrömön fekszik fel, és ez elrontja a komfortot.
A paratrooperrel meg az a gond, h körbetekered a kezeden és lógicál (de nem ér a fém csat a csuklódhoz): [link]
[ Szerkesztve ]
-
sting2
addikt
válasz bigmasterg #253160 üzenetére
Szinte testvérek :
Roamer
[link]Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
Caldera
aktív tag
válasz ricsik #253096 üzenetére
Hányas csuklód van? Nekem ma megérkezett az SPB197J1 Alpinist, de már a doboz kinyitásakor az futott át rajtam, hogy milyen kicsi. Felpóbálva is kicsinek hat, eddig 41-43mm-es óráim voltak (18cm csuklóra).
[ Szerkesztve ]
''Úgy élj, hogyha leperg előtted az életed filmje érdemes legyen végignézned.''
-
addikt
válasz yodamastah #253167 üzenetére
Azért van ráírva, mert ugyanaz a gyártó és tulajdonos, a Swatch group! Ez egy Omega - Swatch koprodukció. Amin legálisan van Omega logó, hiszen a.ceg a saját brandjét arra rakja, amire akarja. Ha éppen adnak ajándékba egy alumínium kulacsot egy Tissot mellé,.és rá van írva, hogy Tissot, attól az még lehet Chili's márkájú is akár. Ez egy Swatch szerkezetes, Swatch biokeramia házas omega Speedmaster formájú Swatch moonswatch. Egy fun óra.
My name is Bond, James... Dean.
-
fagyalllo
őstag
válasz Polarstar #253157 üzenetére
Utánanéztem, a biokerámiának nevezett csodaanyag két egység kerámiapor, színezék és egy egység ricinusolajból készített műanyag. [link]
zolikaDB: nyilván drágább itthon, mert nem kapható üzletben. A hirdetett ár meg egy dolog, pár hónapja néztem a marketplace hirdetéseket, nagyon sok több hetes-hónapos volt és folyamatosan vitték lefelé az árakat. Nem olyan nagy biznisz ezeket behozni, a kezdeti hype úgy is hamar elmúlt, hogy nem lehet boltba besétálni, hivatalos forgalmazótól megrendelni. Ráadásul a színek között is nagy különbségek vannak, a népszerűtlenebbeken alig néhány ezrest lehet keresni.
[ Szerkesztve ]
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
Uzmany
őstag
Sziasztok!
Szeretnék egy Tissot eladni, hol érdemes hirdetni? chrono24?
Köszönöm.® visions created with passion
-
zoarden
tag
válasz Richee11 #253145 üzenetére
#Richee11
Polarstar által ajánlott Triton pl itt
Esetleg innen, nekem két óra is úgy jött decemberben 1,5 hét alatt e boltból vízen túlról, hogy nem kellett ÁFA-t fizetnem, nemtom hogy csinálják (de persze nincs rá tutiság hogy ez így lesz más esetben is).[ Szerkesztve ]
I want to be what I used to be when I used to want to be what I am now!
-
ricsik
őstag
válasz Caldera #253170 üzenetére
Nekem 19cm-es a csuklóm. Jó a meglátásod. Ránézésre kisebbnek tűnik, mint a hasonló méretű 40-es órák, olyan 38-asnak hat.
Ez azért van, mert aránylag vastag a bezel és még a belső gyűrű is kicsinyíti a számlapot.
Az ugyanekkora Casio S100 sokkal nagyobbnak hat, pedig azt hiszem a L2L még kisebb is kicsit. Számít a L2L, de a számlap optikája jobban.
Ennyit csal a fénykép, élőben nekem is "kicsi", az általános sztenderd szerint, de én szeretem a kisebb órákat, nem zavar és nem is mutat hülyén. -
Caldera
aktív tag
válasz Tsebacsi #253175 üzenetére
Köszi a vonzó ajánlatot egy fóliás óráért. Ha nem tudnánk összebarátkozni 30 napon belül teljes áron visszaküldhetem.
Teszik az óra csak meg kell szokni. Nyilván a korábbi mindennapi látványra van ráállva az agyam. Ugyan ezt éreztem telefon cserénél is, az új kezdetben nagynak tűnt, ma pedig már a régi tűnik kicsinek.''Úgy élj, hogyha leperg előtted az életed filmje érdemes legyen végignézned.''
-
arn
félisten
válasz Caldera #253170 üzenetére
Merd meg a szamlap mereteket, amit vonzonak talalsz - valoszinuleg azoknal kisebb. A kepen szvsz teljesen jo valasztas a meret, az ora jelleget figyelembe veve.
[ Szerkesztve ]
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
Richee11
senior tag
Időtállóság szempontjából 50-60 ezer forint értékben egy Eco Driveos Citizen, vagy egy automata Orient lehet a jobb választás?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest