Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsi23
addikt
válasz zolikaDB #253168 üzenetére
Attyaég, ennek a palinak a videón lehet vagy 12 centis csuklókerülete, nem csoda, hogy lógicál rajta a paratrooper vége, de arra már nem volt esze, hogy rövidebbre vágja. A másik probléma, amit említ, azzal én is találkoztam, de ez egy 3 éves videó, azóta javították: [link].
#253172 Memmaao:
Az Omegát gyártó cég gyártja a MoonSwatchot, és Omega logó van rajta, akkor végül is nem téved olyan nagyot, aki azt mondja, hogy ez egy Omega. Legalább is sokkal inkább Omega ez a Swatch, mint amennyire Coca-Cola ez a Timex. Legtávolabb talán az jár a valóságtól, aki azt mondja, hogy ez egy hamis Omega, és sok ilyen zseni van facebook csoportokban.
Amúgy én is nagyon rá voltam kattanva, amikor kijött a híre, csak a hájp, a beszerzés nehézsége és a mágas másodpiaci árak elvették tőle a kedvem. Ennek ellenére nincs kizárva, hogy ez lesz a következő órám, mert nem igazán találok olyan órát, ami komolyabb érzelmet vált ki belőlem.#253181 zoarden:
Ez a Triton csak nyomokban tartalmazza a régi Tritont, amit Polarstar ajánlott. De azért ez sem egy rossz óra.#253145 Richee11:
Orient Star 50 Standard vagy Orient Star 50 Basic Date, szvsz. tökéletes mindennapos órák (strandra nyilván jobb egy búvár vagy G-Shock). Bár a dátumon kívül van rajtuk járástartalék-jelző is, de a Basic Date-en eléggé visszafogott. Ki lehet őket fogni 250k alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest