Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nimda
addikt
Valaki esetleg
-
gipsztigris
addikt
válasz GlitterJohan #236200 üzenetére
Árnyék.
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
Spet
addikt
Nem lesznek olcsók a gyűjtői 30.-ik évi Seiko kiadások
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
xcvbxcvb
aktív tag
Ruszkiktól (Meranom, Komadirskie) rendelt valaki júli.1. óta ? Kíváncsi lennék a tapasztalatokra.
A ráírt összeg alapján vámolnak ?ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html
-
xcvbxcvb
aktív tag
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz zoarden #236175 üzenetére
51 mm az tényleg sok. Nekem általában 46 mm körüli passzol a 16-17 cm-es csuklómra. Viszont a Seiko srp307 Monster szépen rásimult. Nem emlékszem annak a pontos hosszára, a tok 42 körül volt. Bízom benne, h egy az egyben lemásolták Heimdallr-ék, és nem növelték meg egy kicsit a tok méreteit a hülye divat miatt. Még kivárok, nem rendelek.
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
TechN7ne
nagyúr
válasz SOAD19 #236215 üzenetére
Ha az Orient Mako árufeltöltő, vagy segédmunkás óra ,akkor egy Casio meg a hajléktalanoké (nyilván ekkora baromságot) ?
Annyira nem volt vicces ,amúgy meg mindegyik Mako.
bigdady
Itt inkább a mérvadó ,hogy szereted e a nagyobb órákat vagy elég egy átlagos méret ,melyik áll jobban pl. a csuklódra...
Mako 3 42mm-es míg a Mako XL II 44mm.
Hozzám most egy Mako XL II jön mert van már egy Ray Diver II ami a 41,5mm átmérővel nem annyira domináns - viszont nagyon szeretem őt is.[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
válasz GlitterJohan #236200 üzenetére
A modulost nem ertem.
Van egy kicsi hezag, igen, de nem foglakoztam vele kulonosebben, mert nincs jelentosege, szep a szij, de bor szijjal fogom hasznalni. A Breitlinge is lefoliazva volt.I humbly and respectfully decline™
-
-
Magnum_
nagyúr
válasz GlitterJohan #236228 üzenetére
Koszonom!
De egyre inkabb azt erzem, hogy az elozo Breitling jobban en voltam, azzal a jellegzetes tok formaval.
Nem tartom kizartnak, hogy.... pedig ez (papiron biztosan) elegansabb es kevesbe kotott.De dobtam ra gyorsan egy barna szijat (vettem ugyanilyen feketet is SOS)
[link]I humbly and respectfully decline™
-
GreenGoblin
őstag
Suunto Core
Casio Pro Trek PRG 270
Casio Pro Trek PAG 240
Melyik szerinteket és miért?
.. ....... .- -- ....... -... .- - -- .- -.
-
xcvbxcvb
aktív tag
-
Putyin90
senior tag
válasz xcvbxcvb #236233 üzenetére
Sziasztok! Ezen az órán ilyen szíj vállalható? Tudom, hogy majdnem ugyanúgy néz ki a két szíj, de az első valamivel sötétebb árnyalatú és az nem tetszik, de a másikon lévő világosabb árnyalat már igen. Vagy pedig ami még szóba jöhet az egy ilyen színű szíj: [link]
Ez illene az első képen lévő órához?dzsi23: a vállalhatót úgy értem, hogy illene-e rá? Mert a második képen szerintem nagyon jól néz ki az a szíj azzal az órával, de azért az első képen lévő óra kicsit másabb.
[ Szerkesztve ]
-
dzsi23
addikt
válasz Putyin90 #236234 üzenetére
Fekete-ezüst kronográf mindkettő; ami az egyiknek jól áll, az a másiknak is. Mellesleg nehezen tudok elképzelni olyan szíjat, ami egy fekete számlapos órán rosszul mutatna, hupikékkel is jó, ha az kell valakinek.
Szerk.: Amúgy spórolsz a hozzászólásokkal? Későbbi hozzászólásra válaszolsz korábbiban, csak véletlenül láttam meg.. miért nem írsz újat? Nem szeretek dupla munkát végezni, a tanulnivalót is csak egyszer olvasom el.
[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
válasz fagyalllo #236240 üzenetére
Ha ilyen zöld élőben akkor ez lesz, nagyon szép
1. Ezeket a fémeket ing öltöny nadrághoz szokás? Végülis annyira nem csak sportos, hogy a neve az, nyakkendőhöz lehet nem venném fel már
2. Ennek a szíja vállalható? Láttam írtátok itt páran orient fém szíjak nem jók.
3. Vagy a fenti ing nadrág miatt inkább valami bőr amúgy is? Ott mi ajánlott vagy honnan?[ Szerkesztve ]
-
TechN7ne
nagyúr
válasz bigdady #236241 üzenetére
Óra viselés sajnos több ponton zajlik ,ha neki kezdesz nem elég egy db.
Nekem jelenleg már 7db órám van ,Orient et tréninghez és sportos öltözékhez nem tudom fel venni ,ha nem is öltönyös de legalább egy farmer-ing vagy plucsi/pólós stíl , Orient számlapja inkább picit “maradi” idősebb kinézet - ezért sem hordom mindennap.Am egy picit kezd idegesíteni ez az automatikus világ ,megszoktam ,hogy egyszer beállítom az órát és megy míg az elem ki nem fogy ,itt meg tekerhetem ,beállíthatom / rázhatom ha nem is hordom hetente legalább 3x ,lehet több automatikus órát nem is veszek.
-
bigdady
nagyúr
válasz TechN7ne #236243 üzenetére
Van már pár (öltöny bulova, sport fekete citizen, ilyen fém is van még egy 98-as swatch irony-m ami akkor volt 30e és nagyon jók voltak anno most már azt olcasom swatch nem a régi svájci sem de kicsinek találom a 35mm-t).
Nem nagyon hordom egyiket sem mert apple watch van rajtam mindig de gondoltam veszek egy ilyet is hátha nnéha leraknám[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
válasz #31733248 #236245 üzenetére
Orient szerint elmegy vasalt nadrág ing mellé (nem öltönyre gondoltam csak öltöny nadrágra inggel):
"Ez a 41,5 mm-es mechanikus sportkaróra az ORIENT egyik legkeresettebb karórája, amelyet vékony óratok díszít, ezáltal üzleti és szabadidős tevékenységekhez is megfelelő viseletet nyújt. "[ Szerkesztve ]
-
dzsi23
addikt
válasz TechN7ne #236243 üzenetére
"kezd idegesíteni ez az automatikus világ"
Engem is idegesít ez az automata világ, jó érzés kicsit kiszakadni belőle, éppen ezért hordok automata órát, ami amúgy nagyon nem automata, a kvarc sokkal-sokkal automatább.
Mivel itt úgysem ismer senki senkit, és egymás arcát sem látjuk, talán nem illetlenség megkérdezni: te hány éves vagy? Gondolom, nem 14, mert gyerekeid vannak. Én sem tartom öregnek magam 32 évesen, és szerintem nem maradiak az Orient számlapok. Vagy ha az, akkor az összes analóg órát vehetjük maradinak, sőt, a digitálisakat is, mert kb. az összes dizájn létezett már, amikor én megszülettem.
Mitől fiatalos egy számlap?[ Szerkesztve ]
-
TechN7ne
nagyúr
válasz dzsi23 #236247 üzenetére
35 vagyok és igen van már egy kis fiam
“Maradi” jelzőt inkább az idősebb számlapos órákra értem mint pl. az Orient is használ ,ezeknél még nincs semmilyen csicsa vagy robosztus stílus ,inkább a régi kór megjelenésére fókuszál kivétel a színes másodperc mutatók és lünetta.
Inkább egy öltönyhöz / átlagos vagy egy inges öltözékhez illenek mint egy tréninghez sprort cipővel.
Nálam viszont pl. ha a számlap színe megy a cipőmhöz és a felsőmhöz akkor is felveszem és nem egy érvágás. -
dzsi23
addikt
válasz bigdady #236246 üzenetére
Szmokinghoz ne vedd fel, ennyi. Egy hétköznapi öltönyhöz simán mehet, csak ne legyen túl nagy a csuklódra, mert az pólóban is idétlen, öltönyben pláne.
"3. Vagy a fenti ing nadrág miatt inkább valami bőr amúgy is? Ott mi ajánlott vagy honnan?"
Ha már szokás; azt szokás mondani, hogy búvárórára nem szokás bőrszíjat tenni, de ez sem szentírás.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- POCO X6 PRO 5G VS Samsung Galaxy A54 - AnTuTu v10
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Háztartási gépek
- GTA V
- Gitáros topic
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
Állásajánlatok