Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KKG
csendes tag
válasz @mriya@ #219762 üzenetére
Ezzel kapcsolatban volt egy kellemetlen élményem, ami miatt évekig nem hordtam órát.
2000-ben bátyámtól diplomaosztómra kaptam egy 2000 darabra limitált kvarc Certina Alex Criville sportórát, hazai kisker ára 100ezer forint volt. A. Criville motorversenyző volt, az óra szíja motorláncot idézett - egyedi, de szokatlan is. Ez volt az első "komoly" órám. Heti 1-3 nap hordtam jellemzően.
Három évig tette a dolgát, aztán 2003-ban elemcsere. Kértem az órást (oda vittem, akitől vettem az órát), hogy legyen nyomáspróba is. Kérdeztem is, hogy garancia van e a nyomáspróbára, illetve, hogy megmarad e a vízállóképesség. A hölgy kissé felháborodva mondta, hogy erre nincs garancia. (?)
Vízbe egyébként nem vittem soha. De 2007-ben úgy adódott, hogy Tunéziában nyaraltam, bementem vele a tengerbe (gondoltam mégsem hagyom a parton a cipőben), mikor kijöttem, látom, hogy megállt. Na, mondom magamban megint az elem, mert eltelt a legutolsó elemcsere óta 4 év. De sajnos itthon kiderült, hogy beázott. Nem merültem, csak úsztam egy rövidet.
Egy amatőr szinten óráskodó munkatársam is megnézte és azt mondta, kb. 35ezer lenne a szerkezet, kicseréli, ha akarom, aztán valamiért nem került rá sor. Máig megvan, (szinte teljesen) hibátlan a tok és az üveg, nem csapkodtam semmihez.
2014-ben vettem rá magam, hogy vegyek új órát... (G-Shock Mudman G-9300) Na, ezután kvarcban csak solart veszek, vagy víznek még a közelébe se megyek vele.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- EA Origin
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Xbox Series X|S
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen légkondit a lakásba?
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest