Hirdetés
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5 Pro teszt
- Call of Duty: Black Ops 6
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Diablo IV
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Nintendo Switch
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
-
GAMEPOD.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
olajbogyo
aktív tag
Sziasztok!
Köszi srácok! Egyébként 50-et akartak érte, ami már eleve gyanús is volt. Még egyszer köszi.
Majd szólok a tulajnak, hogy adok érte egy kútágas nehezéket!Soha ne félj valami újat csinálni! A bárkát is egy lelkes amatőr készítette, a Titanicot meg egy halom szakértő!
-
szolnoki
csendes tag
Segítsetek már légyszi... Olyanok, akiknek már van tapsztalata szíjak méret szerinti választásában. Én még csak most csöppentem bele a márkás órák világába, és nem szeretnék lyukra futni :
Egyszerűen egy paradoxont nem bírok feloldani.Az alap adatok:
Fém órszíjat (STAIB) választanék, ami (óra nélkül, összecstolt hossz) 130, 150 és 170 mm-es méretekben elérhetőek. mindegyik max 20 mm-el rövidíthető. Az óra (Brtl B-1) tok hossza (tüskék között) 48 mm. A csuklóm körkerülete teljesen ráfekvő (passzossan) szalaggal mérve: 170mm.Van az órán bőszíj, már itt kezdődnek a méricskélési gondok. Ha kifektetfe a csat záró pontjától a használt lyukig mérem, akkor az már 205 mm. Tehát 35 mm-el több mint a csulkóm körkerülete. De persze egyrészt megértem, mert az óra sem, és a bőr sem simul fel teljesen passzosan a csuklómra.
Ha ebből a kivonom a tok hosszát (-48) akkor a bőrszij "hasznos" hossza 157. Tehát úgy néz ki, hogy ez alapján a 170 mm-es fém szíj lenne a jó választás.
De ha az Interneten keringő mérési tanácsokból indulok ki:
170 mm a csulkóm körmérete mínusz 48 mm a tok hossza, akkor meg a 130 mm-es fém szíjat kellene választanom... De lazább esetben is a 150 mm-est.Melyik a jó közelítési mód?... Sajna az az érzésem a 150 vagy 170 mm-es hossz nekem pont a határon van. Vagy a 150 mm lesz passzos, mert nagyobbra nem lehet venni, vagy a 170 mmm lesz laza, és a passzosig nem lehet majd lerövidíteni.
[ Szerkesztve ]
-
szolnoki
csendes tag
válasz olajbogyo #220497 üzenetére
A haramdik képelég hasonló
http://www.donindiano.net/watches/breitling/b-1/fakes
Na meg a A68062 és a No 1111 Ez 1000% fake -
nagyúr
Sikítóan kínai!
Egy fikarcnyit azért talán felmerült benned, hogy kibaszott kusza és igénytelen az egész? Az a billegőhíd meg a shendzseni izék tipikus jellemzője.
jézusom, milyen ismerettséged van neked! Ez ingyen is szar, 50-ért meg simán rablás! Mehet a díszkő a nyakba!
[ Szerkesztve ]
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
csabulaxi
senior tag
Vedd meg!
Simán jó, a többiek csak irigyek, hogy ők lemaradtak a tutiról.De most komolyan, ezt a posztot minek kellett ide írnod?
Nem értem.
Ha már találtál egy spec órás fórumot akkor azért van elképzelésed az óráról, meg a brejtlingről.
Vagy azt hitted hagyatéki cucc?! 😂😈Na én meg másnapos vagyok.
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz szolnoki #220506 üzenetére
Arra tippelek, h a bőrszíjad egyrészes /NATO/, és átmegy az óra alatt. De könnyű kiszámolni a helyes méretet. Sztem a 150-es kell. 150 + 48 bőven meghaladja a csuklód kerületét, tehát kicsi nem lesz kisebb óránál sem. És kiveszel a szíjból annyi szemet, h pontos legyen. A 130-as is jó, csak kevés tartalék van benne. A konkrét acélszíjat nem ismerem, de feltételezem, h vannak benne kivehető szemek. Én jártam úgy a 16,5-ös csuklómmal, h az összes kivehető szem ellenére is nagy volt a szíj, el kellett adnom. Tehát ha a 150-esből nem tudsz kivenni minimum 28mm-t, akkor a 130 a nyerő. De azért számold át te is.
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
nagyúr
válasz dzsi23 #220515 üzenetére
Nem mondanám, hogy hamis. Ha pár pillantást vetünk a készülékre, látható, hogy inkább asztali órának ható forma a nagyon részletes kidolgozás.
Szerintem kissé kusza első látásra. Ha ez egy pilóta óra, akkor ez túl van nagyon bonyolítva.
Nekem nem jön be. Funkció oké, de valahogy túl sok!
Saját Poljotom is jobban leolvasható ennél.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
rbalint88
addikt
válasz dzsi23 #220521 üzenetére
szerintem ezen látszik, hogy egy öreg óra. az új viszont frissnek hat, nagyon jó érzékkel nyúltak hozzá. egy pillanatig sem kétséges, hogy ennek az órának a megidézése, mégis modernnek hat. tényleg nüansznyi különbségek vannak csak, mégis összhatásában ordít a különbség nekem.
[ Szerkesztve ]
-
Veron
addikt
Timefactors webshopja egy vicc. Egyrészt havonta kb. 1-2 alkalommal lehet vásárolni, akkor is 5 perc alatt elfogy a készlet.
itt ültem ma a gép előtt a megadott időben, betettem a kosárba, kifizettem, örültem. majd jött egy mail 2 óra múlva, hogy bocs, de a rendszer több vásárlást engedett, mint kellett volna. szóval még sincs óra, a pénzt (gondolom) visszaadjuk.
értem, hogy one-man show az egész de, ez így totál komikus, kicsit el is ment tőle a kedvem.[ Szerkesztve ]
"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
dzsi23
addikt
válasz rbalint88 #220523 üzenetére
Mindennel egyetértek, amit leírtál, csak szerintem kicsit sok benne a frissesség. A régit bármilyen tárgyaláson el tudnám képzelni egy üzletember kezén, az újat kevésbé, túl sportos ahhoz. Hiányzik belőle a "pénz és sárm". Ettől még remek óra, csak más az "üzenete", szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
szolnoki
csendes tag
válasz 5-ös kezelő #220519 üzenetére
Nem, hagyományos, csatos szíj.
De sajnsa akár milyen fura is a matek, asszem az 150mm-es kevés lesz.
Az csatos szíj oldlán lévő hosszt a csat tüskéjének végétől a másik végéig mértem, ez fixen 80 mm. A másik szíjon pedig az optimális lyukig mérve a hoszt, 75 mm, ha kicsit lazábbra akarom, akkor 80 mm. Tehát ha csak a szíjak hosszát adom össze, akkor nekem a 155-160 mm a jó. (150-re is össze tudnám húzni, de konkrétan az már picit szorít...)De ezek ellenére mégsem tudom... Egy videóban a 6 3/4-inches (~171 mm, pont mint az enyém) csuklójú csűvó, hasonló méretú órán próbálta fel, és Ő azt mondta a 150 mm-es pont jó. Még csak nem is szoros, ahogy a videón látszik... Hát nem tudom elhinni...
https://youtu.be/XLUQ90f0qX4?t=594
Nem a 130 biztosan kicsi... Itt most a 150 és 170 között kell választani...
Legalább valahol kapni lehetni itthon és kipróbálhatnám előtte...[ Szerkesztve ]
-
Veron
addikt
válasz Polarstar #220528 üzenetére
nem tudom. azért nem egy Rolexról van szó, kicsit túlhype-olt dolognak érzem. persze baromira tetszett és szívesen megvenném. amúgy legalább annyi lehetne benne, hogy akik pórul jártak, azok legközelebb soron kívül kapnak egyet.
"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
csabulaxi
senior tag
[ Szerkesztve ]
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
mert_csokis
senior tag
Estét!
Óracsat szerelő "padot" keresnék hazai forrásból.
Tudom, hogy Wish-ről vagy Ali-ról röhej árakon lehet ilyeneket venni. De mivel sürgős a dolog, így nincs időm heteket várni rá. A jövő hét elején le akarom tudni a vásárlást.
Néztem hazai ajánlatokat, de a tapasztaltabb fórumtársak segítségét is kérném.
Biztos ismertek olyan forrást, amit én nem. Esetleg, ha valakinek van eladó, az is jó lenne.Air Jordan 1 Low G (DD9315-101) 42-es méretben eladó
-
Amatőr123456
csendes tag
válasz mert_csokis #220533 üzenetére
https://www.jofogas.hu/budapest/Oras_szerszamkeszlet__ora_javito_keszlet_kalapaccsal___Uj___100937535.htm
Esetleg ez?
-
trassher
addikt
Sziasztok!
6-os óratartó dobozt keresnék aminek kivehető a rekesze és alul van hely pl szíjak tárolására. Ekkora méretben létezik ilyen kialakítás vagy csak a nagyobbaknál?Redmi Note 7
-
mert_csokis
senior tag
válasz Amatőr123456 #220534 üzenetére
Köszi. Ettől azért olcsóbb megoldásra gondoltam.
Viszont előnyére szól, hogy mindent tartalmaz, ami órával kapcsolatban szóba jöhet.
Hosszabb távon biztos behozza az árát.
Könyvjelzőztem azért...Air Jordan 1 Low G (DD9315-101) 42-es méretben eladó
-
Amatőr123456
csendes tag
válasz mert_csokis #220536 üzenetére
https://www.jofogas.hu/budapest/Stift_kiszedo_oras_szerszam_1500_Ft_102045276.htm
Csak a stifthez
-
@mriya@
őstag
4 ezer Ft sok?!
Ezért mondjuk igen, de amúgy?
[ Szerkesztve ]
Legyél olyan ember, mint amilyennek a kutyád gondol!
-
Amatőr123456
csendes tag
Esetleg szükséged lehet még hátlap leszedőre is egy elemcserénél. Ha egyenként veszed meg a szerszámokat akkor a végén lényegesen több lesz a végösszeg. Persze ahogy írtad Kínából olcsóbban beszerezhető, de az idő és vagy megjön vagy nem? De ez nem is pálya, mivel neked sürgős.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest