Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz DrTechnoid #83172 üzenetére

    Hát én azért nem rajongok értük.

    Pár hónapja mikor telót cseréltem 4Sről 6-ra a google authenticator app nem állt vissza backupból és elfelejtette az összes hozzá adott outlook fiókom adatait... még az a szerencse a gép jóvá volt hagyva megjegyzésre és tudtam újat kérni mindegyikre. (No meg valahol megvolt a backup kódlista is... nade ez akkoris para és macera volt még ígyis.)

    A másik hogy a battlenet auth app sem állt helyre, azt is restore-olni kellett, nos ha nem írom ki anno a restore kódot egy online naplóba (évekkel ezelőtt!!! - who knows ugye) azis brutál macera lett volna azt hiszem visszanyerni...

    Ennél szvsz milliószor hülyebiztosabb az sms küldés, nem kell backupolni, restore kódokat felírogatni meg eltenni ide oda, megjegyezni, és mindig ugyanúgy veled lehet. :)
    Elhagyod elveszted a telód, akkor csak bemész kérsz egy új sim kártyát veszel egy telót és folytatod mintha mi sem történt volna. (A számod nem változik.)
    Nekem személy szerint ez milliószor jobban tetszik, persze ára van mert pénzbe kerül a cégeknek (vagy neked) az üzenetek küldése.

    A steam-et is szépen visszaraktam levélre, nekem sem tetszik ez az állandó nyűg... aki meg tradelget össze vissza az használja csak. :)

    [ Szerkesztve ]

    Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m

Új hozzászólás Aktív témák