Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
válasz shaddy1027 #83448 üzenetére
Ezek mit tudnak? Úgy értem hogy ezektől erősebbek vagy jobbak lesznek a fegyverek?
Nem vagyok benne a témában, ezért érdeklődöm.Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Arcképgyáros
válasz Sirandrish #83452 üzenetére
Semmi ilyen, csakis kinézet.
-
Sirandrish
legenda
válasz -secret- #83453 üzenetére
Egy 10 eurós játékban 20euroért máshogy néz ki a fegyver? Ez a világ legnagyobb biznisze
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
nagyúr
válasz csaba951 #83431 üzenetére
Én visszaállítottam mailre, pont azért hogy ne zavarjon mindig (szerencsére nem mutyizok így nem gond)... semmi ki-be kapcsolással nem járt.
Max a 7 napos app követelmény szakad meg, de attól még lehet market/tradelni... csak nincs akkora "védelem" addig, meg ugye a türelmi idők.
De a guard status az marad érintetlen.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Arcképgyáros
válasz Sirandrish #83454 üzenetére
Ez egy olcsó skin. Van egy két skin ami 1000 euró felett van bőven. De nem muszáj megvenni, kieshet bármikor de szerinted mekkora esélye van?
-
csaba951
veterán
válasz Sirandrish #83454 üzenetére
★ StatTrak™ Butterfly Knife | Fade;369,63 €
Csakhogy szörnyülködjél! Ezért a késért a héten valaki tényleg kifizetett 384,08 €-t. Egyébként tök ugyanazt tudja, mint a játékban alapban lévő kés, csak ez sokkal dögösebben néz ki!Volt olyan fórumtárs aki 1 hét játék után poénból nyitott egy ládát (pár euróér) és egy kb. 160 €-s item volt benne. Ment is eladni!
#83455 NetTom
Köszönöm! Minden információs morzsa jól jön! Avagy a Steam adatokat gyűjt rólunk, akkor mi is gyűjtsünk adatokat a Steam-ről![ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz -secret- #83456 üzenetére
Gondolom minden harmadik menet után esnek a több száz euros skinek
csaba951 Ilyen cuccok eshetnek vagy csak ládából nyitni?
Az illetőnek meg gratula a pillangókéshez...most már biztos teljesebb életet él[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Arcképgyáros
válasz Sirandrish #83458 üzenetére
Eshet is akár nagyon értékes skin. De kés nem eshet.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz -secret- #83459 üzenetére
Tehát így menetek után random eshetnek cuccok amik 99%ban gondolom ilyen 0.04-0.06 euro között mocorognak, de beeshet akár egy 20-50euros tétel is.
-
Arcképgyáros
válasz Sirandrish #83460 üzenetére
Hát... nem vagyok nagy CS-s, talán 150 órám van benne, de az alatt a legértékesebb drop amit láttam talán 2 euros volt.
-
Sirandrish
legenda
válasz -secret- #83461 üzenetére
És ilyen pár centesek (amiket esetleg meg is tarthat az ember) milyen "gyakran" esnek?
Neked pl megközelítőleg mennyi esett?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
shaddy1027
tag
válasz Sirandrish #83462 üzenetére
Heti 3-4 item esik mindenkinek, ezek lehetne ládák vagy fegyver skinek. Kést egyedül láda nyitásból fogsz tudni szerezni. Akciós játékot bőven megéri megvenni mert hamar visszahozza az árát és onnantól csak hasznod lesz belőle. Csak ha akciós a játék hatványozottan megnő a csalók száma a játékban és hamar kiégetik az embert.
"Azt hittem, ha a megfelelő szabályokat követi az ember, akkor végül győzhet." Harold Finch
-
Arcképgyáros
válasz Sirandrish #83462 üzenetére
Talán 15-20 item esett, ládák esnek inkább, de nem nagyon szoktam velük törődni, az a 3-4 cent annyit sem ér meg, hogy eladjam.
Meg van most ilyen fejlődős rendszer, hogy 2 szintenként (asszem) is drop van. De az sem ad értékeset. Anno azért kezdtem el a dotát meg a cs-t is, hogy profitáljak.. csak nem olyan egyszerű.
Tény, valaki kinyit egy ládát, egyből kést nyit, én meg már 25-30-at kinyitottam, nem lettem pluszban semmivel, de még X-ben sem. Hát nagy mák kell hozzá. De igazából nem izgat nagyon már, ha kell valami megveszem aztán ennyi.
shaddy1027: Heti 3-4? Talán egy héten tudok játszani 5 órát... talán HA 2 esik, abból is az egyik láda. Aki az egész hetet végigjátssza annak biztos nagyobb drop van, de nem mindenki cs-zik egész nap.
[ Szerkesztve ]
-
eami
Topikgazda
Sőt ha valaki csinál skint és beszavazzák akkor a creator fixen részesedést kap minden egyes eladott példány után. Ha elég badass a skin akkor szép kis összegeket össze lehet szedni vele.
-
Sirandrish
legenda
Köszönöm szépen skacok! Sose voltam egy nagy CS-s, de mostanság megjött a kedvem egy kis agyatlan henthez, és a CODok drágák
-
Arcképgyáros
válasz Sirandrish #83466 üzenetére
Én most szoktam le, első COD óta vettem őket, de az utolsó 3-4 rész szar volt, a legújabbat meg sem vettem már. Mondjuk nem bántam meg.
-
Sirandrish
legenda
válasz -secret- #83467 üzenetére
Nah igen, de gondolom a 3-4 résszel ezelőtti COD-nak meg már elég kihalt a multija nem?
Nah nem mintha azok olcsók lennénekEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Arcképgyáros
válasz Sirandrish #83468 üzenetére
MW2 volt szvsz a legjobb, az ugye már 6 éves játék. Én 4 éve hagytam abba de csak azért mert már tele volt moddolt szeróval, csalóval... hadd ne folytassam.
-
Csapoati
nagyúr
válasz Sirandrish #83466 üzenetére
2000 Ft körül lehet szürke boltban találni MW2-t, BO1-et és MW3-at is.
[ Szerkesztve ]
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Sirandrish
legenda
válasz -secret- #83469 üzenetére
Nah igen. A csalók..
Én utoljára komolyabban a COD4el foglalkoztam, de abba kőkeményen beletoltam vagy 3K órát. Igaz Warokkal...publicra nemigen jártamCsapoati És amúgy melyik a Jobb? Az MW vagy a BO sorozat?
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Ok, elég, sok az off. A warez szerveres CODnak már végképp semmi köze nincs a Steamhez. A CS-s kártyázásnak meg ládanyitogatásnak sem.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
Srácok, ez nem chat, ráadásul egy csomó offtopik hsz születik.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Agyzuzo
addikt
És főleg nem COD topik, szóval ne kísértsétek a banhammert.
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
Sirandrish
legenda
Én hoztam fel a témát. Teljesen elfelejtettem milyen topikban is járok.
Elnézést kérek!Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Ateszpapa
addikt
Szerintetek most megéri 36€ megvenni a GTA V-öt Steamre?
Vagy várjak inkább, mert lehet valami akció még karácsonyig?
Most egész jó ára van szerintem -
CactuS
Arcképgyáros
válasz genndy #83479 üzenetére
Pont néztem én is, hogy két napja ugyanúgy -40%-ban volt 32.99 Eur. Most emeltek az alapáron és úgy van rajta -40%. Pár Eur, de érdekes az árazás (anno summer sale-en egyszer már "poénkodtak" a felárazással.)
Mondjuk nekem most nem az igazi pénzügyileg, pedig megvenném, remélem karácsonykor is ennyi lesz, akkor jobban beleférne.
-secret- + Ateszpapa: Gameplaneten £19.99, viszont azt hiszem az nem steames. GTA V topikban mindenki mondja, hogy a Steam szerverei sokkal jobbak letöltésügyileg, így érdemes oda megvenni a játékot. A SocialClub-val állítólag csak a baj van.
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
laceszgamer
addikt
http://www.pcguru.hu/hirek/torolhetjuk-jatekainkat-a-steam-konyvtarunkbol/35173
Értelme nem sok van, de már van ilyen is.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
warcat
veterán
Érdekes,az AC:Syndicate -40% ot kapott Steamen(35.99€),ugyebár nov. 19-én jelent meg.
Persze kuponos olcsóbb.EA: It's in the crate!
-
Edorn
senior tag
válasz laceszgamer #83483 üzenetére
Na most már semmi sem gátol meg, hogy beaktiválgassak hülye kis játékokat csak a kártyákért, mert utána nem rontják a levegőt az accomon: tudom őket törölni.
A statisztikákból gondolom azért nem tűnnek el... (játszott idő, acsik, stb...)
AMD Ryzen 5 5600 3.50GHz AM4, SAPPHIRE PULSE RX 6650 XT 8GB, EX2220 (1920x1080), crucial MX500 SSD, CRUCIAL 16GB Ballistix DDR4 3200MHz, MSI B450 GAMING PLUS | Tárhely, domain: https://nokturn.hu
-
laceszgamer
addikt
Ez most olyan dolog, hogy a lista szerkeszthető, be lehet húzni kedvencek közé amit használ az ember és a többit nem is látja alapesetben.
Meg ha már cardok, ha simán piacról bevásárol valaki, akkor is összerakhat kitűzőt, nem kell ahhoz meglennie a játéknak, arra meg már rég nem éri meg játékot venni, hogy a cardok eladásából legyen némi hason, tekintve, hogy legtöbbje 3-11 centet ér csak.
Viszont azt már látom előre, hogy lesz olyan, hogy barátnő bosszúja stb, törölt játékokkal. XD
Rakhattak volna legalább mellé egy visszaigazoló mailt, hogy ugyan biztos akarod?
Már ha valakinek feltörik az accját az is vicces lesz, hogy mire visszaszerzi, a " jólelkű " behatoló meg akár törölheti mindenét is, aztán kap egy üres accot.[ Szerkesztve ]
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
Amantius
senior tag
Ráadásul el lehet rejteni is a játékot, mintha nem is lenne. Az vajon miért nem elég?
Nagy gáz, kis szerencse!
-
Edorn
senior tag
válasz laceszgamer #83490 üzenetére
Nem kitűzőért kellenek a kártyák, hanem azért a pár centért. Nem is tudom mikor fizettem utoljára játékért (humbli 1 dolcsin kívül). Szinte minden játékomat kártyákból vettem, vagy ingyenes akció keretében (+1-2 ninjulás).
AMD Ryzen 5 5600 3.50GHz AM4, SAPPHIRE PULSE RX 6650 XT 8GB, EX2220 (1920x1080), crucial MX500 SSD, CRUCIAL 16GB Ballistix DDR4 3200MHz, MSI B450 GAMING PLUS | Tárhely, domain: https://nokturn.hu
-
Agyzuzo
addikt
Sose fogom megérteni minek töröltetni játékot acc-ról, főleg hogy tényleg úgy szerkeszti át bárki ahogy akarja. Akit ez zavar, az sztem kissé kényszerbeteg, biztos hogy vannak szociális szorongásai és valószínű úgy megy el otthonról hogy háromszor nyitja-zárja a zárat és sose lép a járólapok közötti csíkra. Egyszerűen nem látok rá semmilyen racionális magyarázatot.
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
AtHoS
nagyúr
válasz Agyzuzo #83494 üzenetére
1-2 napja írta valaki, hogy kétféle verzió volt nála telepítve egy játékból, de a ROW-osat nem tudta indítani, mivel mindig a másik indult el. A steam supporttal le akarta vetetni a problémásat és meghagyni a ROW verziót, de a végeredményt ugye sejted mi lett... Neki jól jött volna egy ilyen törlési megoldás
[ Szerkesztve ]
read-only mode on the forum
-
Agyzuzo
addikt
Igen, ez egy elég speciális eset, egy esetben én is töröltettem játékot, mikor hugim átgiftelte a Fallout 3 GOTY-t, na igen, csak épp Németországban dolgozott és onnan és hát kaptam egy csodás német verziót ami egyrészt cenzúrázott, másrészt még angolul se tudott. Természetesen megvenni meg a store nem engedte a normál változatot. Na ott töröltetnem kellett, de ez pont a "racionális magyarázat" kategória. Akit csak ilyen-olyan kényszeres hülyeségből zavar ott egy sor azt nem értem.
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung LCD és LED TV-k
- Minden ami hőszivattyú
- TCL LCD és LED TV-k
- BestBuy topik
- BMW topik
- Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- ZBook 15 G4 27% 15.6" FHD IPS i7-7820HQ M2200 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest