Új hozzászólás Aktív témák

  • .tnm

    addikt

    válasz alratar #43832 üzenetére

    valamit akkor is kezdeniük kell majd a a leveling-gel, mert magára a summer sale-re is bizonyára jár majd badge. én még azt is kinézem, hogy vásárlás is kötelező része lesz a badge szerzésnek, és aki szintet akar lépni (100XP-t biztos ér majd a badge) az mindenképp költeni fog ($team pedig örül).
    amúgy a market-en is csak annnyira látszik, hogy beta, hogy háríthassák a felelősséget, ha van valami technikai gebasz. (gmail mennyi ideig volt beta? :D) kliensben simán kint van már, mindenki használhatja, sztem nyárig (mmint a sale-ig) simán mindenkinek elérhető lesz a trading cards is vagy pont a sale-lel együtt lesz "nyilvános" beta.

    egyébként az is érdekes jelenség lesz, ha az emberek az üzleteléseik során figyelni fogják, hogy a partner hányas szinten van. (mint itt ph-n a piros/fekete pontokat). vajon mettől lesz megbízható egy ember? egy csaló pár $/€-ból elérheti a 4-5. szintet kártya + egy filléres vásárlással. Én meg summer sale-ig tuti maradok lvl 4 (lehetne kicsit nagyobb súlya a regelés idejének, meg a játékok értékének az XP szerzésnél)

    It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."

Új hozzászólás Aktív témák