Új hozzászólás Aktív témák

  • csaba951

    veterán

    válasz .tnm #30253 üzenetére

    Az ugyanebben a hozzászólásban a linkelt fórumban ez volt az első dolgok egyike amit elkezdtek feszegetni. Hogy ez a szabályozás kizárólag az USA-ra érvényes. EU-ban majd szépen eldönti a bíróság, hogy kinek van igaza.

    Utólag már látom, hogy nem lett volna kötelező elfogadnom az új SSA-t. Ha nem fogadja el az ember, akkor időnként feldobja az ablakot, de simán be lehet zárni. A fórumban van olyan aki már 30 napja így használja.

    A másik dolog meg az, hogy vajon mi történik akkor ha nem fogadom el? Az SSA szerint ilyenkor nem tudom használni a fiókomat. De mi van akkor ha a fiókomon több ezer dollár / euró értékű játék van?! Ezekhez mind megtagadja a Valve a hozzáférést. Tényleg megérne egy próbapert, hogy ez nem számít-e vajon nagy értékre elkövetett lopásnak? Szerintem ilyenkor a Valve nem teljesíti vásárláskor vállalt szolgáltatási kötelezettségét.

    Korábban az EA futott bele ugyanebbe. Régebben zárolták az egész fiókot. Újabban akit csaláson kapnak, annak megvonják a multiplayer jogát az adott játékhoz, de attól még single playerben el tudja indítani a játékot.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák