Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz BandiHUN #16100 üzenetére
Nem lezs saját régiós. Az én Fallout New Vegasom is amerikai régiós maradt. Ezt onnan lehet tudni, hogy nem lehet a Steam-en DLC-ket vásárolni hozzá itthon. A haveromnak pl 2 példány is van belőle az accountján, egy kelet-európai, meg egy amerikai.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
wesker24
senior tag
Nekem is ugyan az a példányom volt meg a Fallout New Vegasból ami neked most van és nem tudtam hozzá DLC-ket venni irtam a steam supportnak hogy ez a helyzet !
És amilyen segítő készek voltak kicserélték a Fallout New Vegast egy steames Fallout New Vegasra és ehhez már gond nélkül megvehettem a DLC-ket !
I am the Lord of Deadside !!! The Horror the horror I embrace it !
-
bozont
veterán
Jó hír, hogy aki nem kapott a Renegade Ops 4 pack mellé dlc-t, most már javították ezt a hibát. Szóval mehet az achi (én nem vettem meg külön a dlc-t mert sokalltam az árat érte). És megmaradt a 3 extra darab belőle.
-
run4fun
tag
Valaki egy tárgycsere, hogy megkapjuk az achi-t?
-
GabN73
addikt
Közben összejött a 7 szén, de nem merem craftolni
Meg a kupon - nem craftoltam még
[ Szerkesztve ]
-
Darth_Revan
veterán
Na megcsináltam a Hard Reset achievementet, elég könnyű volt. Ami inkább meglepett az az, hogy az Európa szektorban japánul beszélnek
-
Vasinger!
nagyúr
Kéne egy kis segítség. Ha valaki megadja a steam nevét, akkor hiába kerestetem a steam azzal a friend keresővel, nem dobja ki. Még az én accomra is rákerestem, akkor se. Nincs rá más mód, hogy megkeressem az adott embert?
-
BandiHUN
veterán
válasz wesker24 #16102 üzenetére
Nekem fura a New Vegas,bár rendes akciós pldány,az első 3 dlc-t megvettem annó vele,a 4.viszont volt megjelenésekor,nem vettem meg,és mostmár nincs...
Nem értem,hogy van ez.
Mondjuk a Skyrimet és a Rage-t se értem.Skyrimem lehetne,Rage-m van,Sewers dlc-vel...szóval aki akarja,megszerezheti.
Akkor meg mi a jó fenének kell trükközni???
Nem logikus,hogy valamit nem vehetsz meg,de külföldi barátod legálisan,és olcsóbban kisegíthet,kinek jó ez?Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
scorpy02
aktív tag
Champions-ban most komolyan végig kell vinni ezt a sz@r tutorialt?
[ Szerkesztve ]
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
A CS:S és TF-es acsi mit ad? Vagy az csak úgy van?
Véleményem szubjektív...
-
Spet
addikt
Mai TF2 ingyen acsi--> szén, kezdem megszokni
[ Szerkesztve ]
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
nepszter1
addikt
Dungeon Defenders 4es packba benne lennék .
-
Sonja
nagyúr
Én + 1 szén és + 1 -50% Terraria kupon.
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nah pont most volt a TF2-jé.. Most csináltam meg, kaptam érte egy szenet.
Véleményem szubjektív...
-
SQX_Barto
addikt
Érdekes, SS3-at zokszó nélkül megvette elsőre.
Részemről befejeződött a vásárlás. Innentől kezdve már csak valami értelmes bizniszt kéne kihozni a cuccokból.If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
GabN73
addikt
TF acsi : szén
-
Spet
addikt
Úgy tűnik a premade acsikért büntet steam szénnel.
-
szacsee
nagyúr
válasz Föcsök #16126 üzenetére
Dungeon Defenders 4es packba én is benne lennék
ollie: Nyilván játék, csak aki a kicsit nem becsüli... pedig végig is toltam és jót szórakoztam rajta.
Angelo69: Elvileg meglennénk, ha nem jön Föcsök akkor csak azt kell eldönteni, hogy ki veszi. Sajna tegnap nem tudtam rátolni a walletre pénzmagot és egy izgulós embernek vettem előlegben egy TDU2-t és csak 8,14 euró van zsebpénztárban, a játék meg 8,74... vagy mennyi.
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
TF-hez azt írja a tárolóm, hogy 6 elem.. Közben csak 1 van benne. Érdekesez..
Véleményem szubjektív...
-
P-SZ-S
aktív tag
Még reggel megcsináltam a TF2 acsit, de nem jelzi hogy meglenne és nem ad érte semmit, pedig ha a TF2-re kattintok egyből ott van a legutóbb elért teljesítménynél. Ilyenkor mi a teendő?
-
Doki16
addikt
Elkelt
[ Szerkesztve ]
A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
HartgeH3-2.8
addikt
Sziasztok mi a fene ez a TF2 öcsi??
Korábban volt arról szó itt valaki írta, hogy megnézte melyik játékkal hányan játszanak valami szerver statisztika vagy mi, azt hol lehet megnézni?
Köszönöm előre is az infot.
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
Spet
addikt
válasz HartgeH3-2.8 #16145 üzenetére
Gyűjts össze három, ellenfelek által elejtett ajándékot.
Vagy felmész hivatalos szerverre és ölöd a többi játékost (persze most mindenki gyűjtani fogja az ajándékokat)
Vagy létrehozol egy privát szervert és meghívsz egy-két barátot és addig ölitek egymást míg meg nem lessz mindenkinek a 3 ajándék.
-
-kdM-
senior tag
dungeon defenders 4 packra jelentkeznék, ha van még valahol hely
-
TommyX_
őstag
válasz HartgeH3-2.8 #16145 üzenetére
Erre gondolsz a hszed 2. felében?
http://store.steampowered.com/stats/Hand's Up Music isn't dead \O/ | Ford Puma A Driver's Dream
-
HartgeH3-2.8
addikt
Kicsit érdekes, de köszi
Szerk: Igen erre gondoltam köszönöm (de valami itt nem jó)..
NBA2k 11-12 amit kerestem de nincs a listába, az meg lehetetlen hogy senki sem játsza.
[ Szerkesztve ]
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
Воланд
titán
ha megcsinaltam egy acsit, de a steam nem jelzi (konkretan most a tf2-est), akkor ugye kesobb ez nem igy lesz? (asszem irtak mar, hogy kesobb megadja, de most igy hirtelen nem talalom.)
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- F-Secure termékek
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest