Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • drmotto

    őstag

    válasz Sonny C. #4446 üzenetére

    Ahogy Kopika írta, válassz egy irányt, és arra indulj el.
    A legfontosabb, hogy legyen egy ütőképes aréna csapatod, onnan jön a lila, és az aréna storeból könnyen tudod kiszedni a karaktereket is.A rebel még mindig a legkönnyebben járható út, ezért érdemes lehet arra indulni, ráadásul elég sok helyre kellenek is. Kezdetnek érdemes lehet egy Ackbar, Biggs, Leia, StHan, Lando csapatot összeszedni, ezek elég könnyen szedhetők. Wedge már macerásabb, mert Cantina 6-ig el kell hozzá jutni. Ha megvan az aréna csapat felállás, akkor minden geart és pénzt rájuk kell költeni, miközben a többi karaktert kvázi hanyagolod, mert nem használod.
    Finn és Kylo nagyon is kellő karakterek. Finn kell resistance csapatba, és az új rey-hez is majd, Kylo meg BB8 eventre, illetve mindkettő a raidekre is. Ha már megkaptad, akkor amíg nincs más, told fel amennyire tudod, és mehetnek arénába.
    A kezdő karaktereket meg nagyjából most felejtsd el puskás Luke kivételével. Sokra nem lesznek jók, esetleg Yoda eventre.
    A speciális eventekre meg ne görcsölj rá, egyszerre egy csapatot húzz fel.
    A későbbiekben úgyis lassan minden karaktert ki kell szedned valami értelmezhető szintre. Kell majd Főnix, resistance, empire, firts order, rebel csapat is. Jobb ha egyszerre csak eggyel foglalkozol.
    Guild: próbálj minél erősebb raidet csináló guildot találni, bár ez így 18-as szinten nem lesz egyszerű. A lényeg hogy minél előbb lépj be valahová, mert nagyon kellenek a cuccok a fejlődéshez.
    Ha megadod az ally kódod, akkor felveszlek, light side-on tudok adni CLS-t, DS-en Palpit vagy Zadert, cantinán pedig thrawnt

Új hozzászólás Aktív témák