Új hozzászólás Aktív témák

  • Sokimm

    senior tag

    válasz Nosam #48806 üzenetére

    A tartalomról meg csak annyit, hogy kb 5 éve nem játszok semmivel, mert olyan ótvar szintet hoznak a játékok, hogy max 2 hét alatt megunnám. A legutolsó játék, amit megvettem, az a Flatout2 volt. Ezzel még játszottam is sokat, ezért megérte a pénzt.
    Az, hogy egy EA tartalom alatt mennyi 3D-s objektumot tudok vásárolni, lényegtelen, ha borzalmas a játék maga. Ez a viszonyítás nálam nem jó alapon nyugszik, mert a minőség/ár kérdése mindenhol megfigyelhető: autóipar, elektronikai cikkek, telefon minőségek, csavarok szakítószilárdsága, stb...
    Ha jót akarsz, fizess duplát, és lehet megkapod a 3x jobb minőséget. Nekem megéri várni, fizetni "vakon", hogy hátha kapok egy ismét játszható játékot, minthogy vegyek 3 másik f.s játékot ennek az árából... Jah csak 1-et tudnék amúgy is. :)

    Szóval, hogy a többi játékkiadó "nagyot" akar harapni, nekem azt jelenti, hogy adott 1 hét játékélményt, és a többlet vásárlásokkal adna még 2 nap játékidőt... Köszönjük Emese.

    Ebbe azért ruháztam be, mert reményeim szerint minimum 3 féle játékot kapok (FPS, SpaceMMO, FlyCombat), 1 játék áráért, miközben a 3 szál össze lesz kapcsolva. Ez atomkirály, ha sikerülni fog (játékidő tekintetében)!

    Ha meg nem, akkor olyan ez, mint a politikai szavazásokkal kapcsolatos mondat:
    Ha nem mész el szavazni, nem is rinyálhatsz, hogy milyen lenne másképp, mivel nem adtad hozzá magad, hogy jó irányba terelődjön a dolog. Ha nem lenne pénzük csinálni, nem is tudnánk meg, hogy sikerül-e.

    Ha nagyon sötéten látnám a dolgot is azt mondanám: A játékfejlesztés történetében egy mérföldkő, amit ŐK akarnak csinálni, és végre olyan irányt vesznek ezzel a projekttel, hogy a kiöregedő (én) játékosok is ismét értelmet látnak benne, ezen túl húzóerőt adhatnak a többi cégnek, amolyan "viszonyítási pont"-ot, hogy így is lehet. Nem kell hülyének nézni a játékos társadalmat, és nem csak 14 éves vérpistikére kell fejleszteni.

    Más játékoknál a "semmiért pénz kérni => nagyot harap" kifejezés is enyhe szerintem, mert inkább úgy fogalmaznák, hogy "lehúzás" a többi játékot nézve (egyéni vélemény).
    Ebben van potenciál, hogy lesz belőle valami pozitívan minősíthető. Ez az érték meg egyénileg pénztárca függő, hogy kinek "mennyit" jelent.

Új hozzászólás Aktív témák