Új hozzászólás Aktív témák

  • Volfram42

    senior tag

    válasz Menthirist #39748 üzenetére

    Ha jól emlékszem akkor most nem írja ki a fiktív számokat. Nem tudom mi lehet nálad, de csak megoldódik. Úgy is jön egy-két kis patch még.

    Közben velem az egyik legjobb élmény történt. Szóval elnézést, de leírom.
    Srác lvl 5 criminal szintel kapott a nyakába egy globális kivégzési parancsot. Kettőször is meg tudott lógni. Mindig elugrott. már hatan vadásztunk rá. Majd a Covalex-be bemenekült. Hárman kint maradtunk és hárman bementek. Persze pisztollyal- Amíg hallgattam a lövéseket bentről egyszer csak megjelent egy kalóz Hornet játékos. Jött neki segíteni. Rászálltunk és kilőttük. Majd vissza figyelni. Még lövöldözést lehetett hallani. Közben jött erősítés. Ketten bementek tőlünk ismét.
    Közben megint jött egy kalóz felmentő sereg. Egy Hornet és egy Saber. Kiszedtük mind a kettőt. A sabert a kis Delta rakétákkal úgy hasba soroztam, hogy a roncsin repültem keresztül.
    Erre az egyik ott hagyott üres hajó elindult a lvl 5 criminal nevével. Amíg mi kergettük a társait ő EVA-ban ellopott egy hajót és elugrott a Karéj állomásra. Írta is chat-en, hogy muhahah köszi srácok a segítséget. Én írtam is, hogy szép volt. Meg ámultam a leleményességén.
    Oda már nem követtük sokan. Egy ember ment be utána akit megint lelőtt és leszedte magáról a körözést a terminállal.
    Így lett vége. nem sikerült igazságot szolgáltatnunk, most jobb volt a kalóz, de valami akkora élmény volt, hogy az hihetetlen. Ilyen nem lehet megjátszani vagy scriptelni. Zseniális.

    Szóval remélem sikerül tényleg megoldani, mert ez a játék minden frissítéssel egyre mélyebb lesz és megéri kipróbálni.
    Én meg az elején csak legyintettem az aligment rendszeren, mert itemeket akartam. Belátom, hogy jobban jártam ezzel. Nagyon nagyot dobott a játékon.

    [ Szerkesztve ]

    Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA

Új hozzászólás Aktív témák