Új hozzászólás Aktív témák

  • vaakuum

    addikt

    válasz PoeDameron #22938 üzenetére

    Nem az igénnyel van a baj :N , hanem a mozgó járműből egy másik mozgó jármű viszonylag kisméretű felületének az nagy biztonságú eltalálásával...mindezt úgy, hogy közben a többi részt meg ne lődd szét jobban, mert akkor robban, szétesik stb... szóval a hajtómű-találatnak minimum 51%-nak kell lenni a többihez képest. Ha esetleg a hajtómű körül különösen érzékeny területek vannak, akik akár robbanást is okozhatnak, ez az arány akár 90%-is lehet... mozgó járműből...mozgó járműre...szemmel nem látható célpontra.
    Ha úgy működne, hogy kijelölöd a modult, és a gép sebészi pontossággal kilövi neked, akkor azt mondom, hogy ok... de akkor meg mi értelme a kézi lővészetnek, ha a komputer kiköpi, hogy te nyertél...hol lesz itt az emberi tényező?

    Ennek szerintem csak a 2, de inkább 3 méretosztállyal nagyobb, lomha monstrum hajók esetén lesz értelme, kicsiknél pusztán lutri, hogy sikerül-e állóra lőni úgy, hogy nem robban fel. Szerintem!

    "Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}

Új hozzászólás Aktív témák