Új hozzászólás Aktív témák

  • Raulblanco

    aktív tag

    válasz Diopapa #15077 üzenetére

    Kit érdekel, hogy mi éri meg jobban? Játékélményben verhetetlen egy baszott nagy hajóval elindulni és felfedezni, kereskedni, kóborolni, bajbajutottaknak segíteni, egy bárki ismeretlen valakit megtámadtak a csúnya rossz kalózok, Te pedig odamész, beírod nekik hogy "under my protection, xy" és csak azért is beleütni az orrod a dolgokba, kiadod a hídon ülve a vörös riadót, mindenki a lőállásokba, és inkább vesszen oda a hajó, mint hogy a kalóz kirabolja az ismeretlen valakit.

    Nagyjából nekünk arról fog szólni a játék, hogy eljátsszuk, mi vagyunk a következő Star Trek sorozat főhősei, vagy éppen a SC világát bejáró időlord aki mindenbe beleüti az orrát amibe nem kellene.

    Közben ha épp nincs mit csinálni, előveszem ferengi énem és rengeteg ingame pénzt csinálok, amit aztán el lehet pocsékolni mindenféle hülyeségre.

    Tesco Zsömle

    Idrisnél is megfigyeltem, hogy jóval több ágy és mentőkabin volt az eredeti 10 fős koncepció rajzokon, mint 10 fő. Mi arra gondoltunk, hogy ugye aki a hajó legénysége, és kilogol a játékból, az a hajóról logol ki, és oda is érkezik majd vissza. IRL elfoglaltságok miatt pedig egy 10 fős legénységből 10 fő nagyjából szökőévente lesz online, így egy 10 fős hajóhoz szerintem legalább 15-20 fős legénység kell, biztosítva, hogy mindig legyen fent elegendő játékos a szerepekhez.

    Másik kérdés, hogy nem feltétlenül kell hajón tevékenykedni mindenkinek, lehetnek utasok is, mondjuk teszem azt egy gazdag játékos meg akar nézni egy kalóz űrállomást, pl a Spider-t, nem fog a 890-el odamasírozni díszkivilágításban, mert még tán lába kélne a hajónak. Viszont ha esetleg egy szép összeget fizet egy kalóznak, talán az elviszi és körbevezeti, és a végén még életben is hagyja.
    Vagy levisznek a nem tudom hirtelen melyik bolygóra aminek sosem éred el a felszínét, ha van elég erős hajód és jó legénységed, talán szervezhetsz oda túrákat gazdagoknak jó pénzért, aztán ő meg majd menőzhet orgon belül, tessék itt a screenshot, leugrottam pyro3-ra, vanduul háborús övezet, a fenéket, buliztunk egy jót lent a hullák felett.

    Illetve 10FTC-ben is volt kérdés, hogy hajó nélkül is lehet-e játszani, a srácot az FPS rész érdekelte, ő hajókra akart elszegődni mint FPS specialista, egy kettő ilyen Rambo-t lehet én is felvennék majd a bolygófelszíni barangolásra mint testőr, vagy a hajóra állandó szolgálatra a dokkolásos akciókhoz.
    Nekik is kell egy ágy és egy mentőkabin, és ők nem lesznek benne az x fő irányító személyzetben.

Új hozzászólás Aktív témák