Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
.LnB
titán
válasz radi8tor #61650 üzenetére
Nincs instám, szóval csak részben tudtam megnézni.
De szerintem a sorozatban sokkal jobban néz ki azzal a sminkkel, mint a netes képein. Az a haj, az a smink.. az úgy na..
Nekem Yvonne Strahovski volt legutóbb ilyen "kilógó" a Dexterben. És talán Katheryn Winnick a Vikings-ben. De utóbbi annyira nem lógott ki, csak szimplán baromi szép nő.[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz radi8tor #61653 üzenetére
Ezt pont láttam.
De nézd meg, hogy azért sokkal másabb az arca a sorozatban, full sminkben: [link]
Helyes így is, úgy is, nem arról van szó. De a sorozatban egy igazi dög. Így meg egy marha csinos csajszi.[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
S e t h
nagyúr
Srácok, nem tudom kinek, kiknek kell megköszönnöm, de emelem virtuális kalapomat nektek, mert korábban említést tettetek az 1883 c. sorozatról.
Akkor még nem tudtam milyen virágnyelven beszéltek, de olyan harsány jelzőket használtatok, hogy az agyam elraktározta ezt a "kódot", aztán most volt egy kis időm a számtalan himi-humi sorozatok nézése között és gondoltam ha ennyire ajnároztatátok, akkor ránézek.
Egy epizódon vagyok túl, már poros a csizmám, szúrós a borostám, olcsó kurvák még olcsóbb parfümjétől bűzlök, az arcomon lévő mély ráncokat a nap cserzette keménnyé és folyamatosan ügyelnem kell a hátamra, mert minden pillanatban golyót ereszthetnek belém, de ez itt szokványos, mindennapos dolog.
Szóval most lóra pattanok és igyekszem túlélni a következő részt is, az eddigiek alapján azt hiszem itt nem fognak fukarkodni a drámával.......
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
negyven2
veterán
Sorozatjunkie cikk: Statiszta voltam a Halo-ban – írta wintender
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
negyven2
veterán
Russian Doll - Season 2 Official Trailer
Április 20 | Netflix
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
radi8tor
MODERÁTOR
Ez a Moon knight nagyon blődli.
⭐ Stella
-
nubreed
veterán
The Last Kingdom záró évad, első két rész után:
Hát ok, olyan, hogy szódával elmegy. Maradjunk annyiban, hogy nem ez a legjobb évad kezdés. Remélem nem hagynak cserben és később jobb lesz. De amúgy a színészek továbbra is nagyon jók, valahogy a rendezés furcsa számomra. Zeneileg továbbra is ez az egyik legerősebb sorozat, az OST -je nálam 10/10, napokig tudnám hallgatni.We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
Janaboy
Topikgazda
Halo kérdés:
Most ki/mi Cortana? A nő klónjanak a tudata? Vagy csak ott neveltek fel? Janaboy
-
modflow
veterán
Most néztem meg a Severance évadzáróját.
Hát eszméletlen király ezt a sorozat!!!
Van ehhez hasonló film/sorozat?Nagyok kár, hogy csak 9 részes volt.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Janaboy #61670 üzenetére
Smart-AI, vagyis nem csak egy konkrét célra tervezett mesterséges intelligencia (Dumb-AI-nak hívják azokat), hanem bármire felhasználható, önálló gondolkodással és tanulással. Emiatt viszont csak 7 év a működési ideje, mert lényegében képes halálra gondolkodni magát. Cortana egyedi konstrukció, ugyanis kvázi Halsey klónjának az agyát másolták le, vagyis a doki minden tudását és gondolkodásmódját megkapta, de ettől függetlenül saját személyiséggel. Live-Die-Respawn
-
Beni2360
félisten
válasz Boss81 #61678 üzenetére
Úgyis jön a húsvét, menjél el a virágboltba és válogassál jó minőségű "virágokat"
[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
S e t h
nagyúr
Köszi!
Most próbálom feldolgozni, hogy egy Oscar díjas sztár kb. 2 perces cameo erejéig tökig érő szakállal beköszönt az egyik epizódba, nem hittem a szememnek.
Feleségemmel egymásra néztünk, ez ő? Nem tudom, de most komolyan, te, ez tényleg ő.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
bbdzyx
senior tag
válasz modflow #61671 üzenetére
Na, végre itt is valaki. Én ezt írtam róla más fórumon:
Severance: lement az évad. ZSENIÁLIS volt. Az elmúlt idők legeredetibb ötlete volt, ami mellett minden más szempontból is közel tökéletes. Színészek, zene, hangulat, a rejtély építése és a feszültség progresszív adagolása az évadzáróig. 10/10
Sok a nyitott kérdés, tényleg kell második évad, amit alig várok már most!A Lost rejtélyeinek adagolása, pacing-je hasonlóan a képernyő elé szegez, de azt a sorozatot már mindenki látta.
Még a másik kedvencemben, a Leftovers-ben voltak hasonló mindfuck pillanatok, de annak egészen más a hangulata mint a Severance-nek.[ Szerkesztve ]
“Going outside is highly overrated.” ― Ernest Cline, Ready Player One
-
modflow
veterán
válasz bbdzyx #61685 üzenetére
Nekem a hangulata nagyon egyedi. Az évadzáró 40 perce úgy elröppent, hogy csak na. De tényleg, nem is tapasztaltam ilyet mostanában.
A Control játék jutott eszembe az elején róla, abban egy óriási hivatalban kellett bóklászni...A Servant ami szerintem hangulatban még hasonlóan fura, de ott is vége az évadnak.
-
Maxxy10
addikt
SWAT 6. évad berendelve.
-
veterán
Amúgy készülget hozzá magyar felirat, kipróbáltam így a 3. résznél, de a Ring "kör"-nek van fordítva, ez helyes? Nem gyűrű? Illetve MC mint "Főtörzs(őrmester)" is furcsának hatBár asszem lehetett tudni, örülök, hogy játékbeli hangja van Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
remi67
tag
válasz KISDUCK #61696 üzenetére
Migrador csinálta a feliratot, ő inkább krimiket szokott, eddig az SVU-t láttam a neve alatt, lehet onnan jönnek ezek a rangjelzéses dolgok. Ezzel MC-vel nem igazán következetes, van ahol főtörzsnek fordítva van ahol meg simán főnöknek.
Ennél nagyobb baj, hogy ezt a részt már a közepén elkezdtem unni, kivéve a bányászkolóniából kimentett fiatal részét mert az a karakter már elkezdett idegesíteni. A világ-építés és egyéb látványelemek jók, de sztem zúzósabb, pörgősebb történet kellene. -
attiati
veterán
egészen szürreális nézni a Nagy Katalin 2. évadot úgy, hogy az 1. évad óta kitört az orosz háború
Phoebe Fox messze a legjobb csaj a sorozatban
-
oriic
HÁZIGAZDA
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest