Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nubreed
veterán
-
törölt tag
Üdv!
Nézi valaki a Halót? Jó lett? Jól látom hogy hetente jön majd új rész?
-
törölt tag
válasz CharlieDrop #61355 üzenetére
A tékában már fenn van az első rész.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Halo
1. rész
Nos, vannak kérdéseim,nem is kevés, plusz a CGI helyenként atom darabos/gagyi volt, nem is beszélve a Spartanok Robocop stílusú sétájától, de ettől függetlenül valahogy tetszik. Persze el kell vonatkoztatni a játékoktól, itt kicsit másképp alakulnak dolgok.
Az biztos, hogy eléggé brutális, tömve van utalásokkal és easter-eggekkel, egyedül továbbra is a Covenant bige nagy WTF nekem...Várom következő epizódot.
Live-Die-Respawn
-
-
Rigormortiis
veterán
-
bobalazs
nagyúr
Még egyszer belinkelem a Halo sztori tájmlájnt ha valakit érdekel és fel akar zárkózni.
[link] -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Rigormortiis #61362 üzenetére
Az egész Halo sorozatot itthon forgatták, azért van sok magyar név a stáblistán.
bobalazs:
A TV sorozat független a játékoktól, teljesen más lesz a történet, inkább újragondolás az egész. (vehetjük úgy is, hogy egy párhuzamos világban játszódik )
Live-Die-Respawn
-
Sonja
nagyúr
Ehhez (Halo) van, vagy lesz magyar felirat?!
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
Dottorei
tag
Outer Banks egész jó lazulós kalandsorozatféle (vagy csak jókor talált meg) 2 évad után jön a 3.
-
RetepNyaraB
veterán
Az összes ilyen feldolgozásban borzasztó, mikor próbálnak beleírni valami "köznapit", körítésnek. Lásd pl. itt a felvezetőt. Aztán jön a bunyó, egész rendben van a maga agyatlan módján, majd megint a fejfalbaverős bullshit generátor. Ésígytovább. Meglátjuk, hova fut ki.
A világ összes rassza felvonult (igazából már az első két percben ), de pl. eddig sehol egy non binary szereplő. Majd esetleg Master Chief
Dr. Halsey szerepe igazán ciki. Szegény színésznő ennél többre képes. A többi meg tisztára Expanse és az ENSZ."And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
nubreed
veterán
válasz volandy #61372 üzenetére
Én eredeti nyelven, angolul néztem, angol felirattal, mert nincs hozzá jó minőségű magyar felirat. Vagyis ez így ebben a formában nem igaz, valamelyik évad, valamelyik részeihez van jó felirat, de ez random és ritka.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
Beni2360
félisten
válasz #42308056 #61387 üzenetére
Hát én örülök, hogy vannak akik angolul nézik és olvassák és még a déli akcentus is kihalljak a beszedből az már nem semmi.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
válasz bobalazs #61389 üzenetére
Melyik hasonlít a Salgótarjánira?
Ezek szerint te az amerikai angolt tanultad és nen a Angol változatot.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
törölt tag
válasz Beni2360 #61388 üzenetére
Nem néztem belőle egy percet sem, de azért egy velős déli akcentust ki lehet hallani szerintem Más már nekem se menne szerintem. Ha nagyon angoloskodva beszél valaki esetleg, meg az ausztrál. Nézz Forma 1-es interjúkat, olyan akcentusokat fogsz hallani hogy beszarsz.
[ Szerkesztve ]
-
nubreed
veterán
válasz remi67 #61392 üzenetére
Pont az Ozark jutott eszembe nekem is. Ott pl a redneck suttyó akcentus nagyon jól tetten érhető. pl. a Snelléknél: Darlene jelenet: [link]
Vagy igen, Ruth és az egész suttyó családja: [link]
Ezek a magyar szinkronból soha nem jönnének át.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
törölt tag
Ez a Gomorrah tényleg olyan jó? A szinkronja mennyire vészes?
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- Filmvilág
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- BIOS frissítés
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs