Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    Foundation S01

    Még talán sose voltam olyan bizonytalan egy feldolgozás esetében, mint most, hogy jó e, avagy sem, hogy nem olvastam az alapműveket. Hozzám a sorozat rossz visszhangja jutott el. Vélhetően azok hangja, akik olvasták a könyveket, és nagyon nem voltak megelégedve a feldolgozással. Ennek ellenére, még is belekezdtem a sorozatba.

    És nekem tetszett. Nagyon érdekes a világ, amit megismerhettem benne. És a cselekmény is lekötött. Bár a Terminus-os szál eléggé kilógott az egészből, mire össze állt a végére a történet. Tetszett, hogy voltak fordulatok, voltak válaszok.

    Szerintem ez a sorozat inkább szól azoknak, akik nem olvasták a könyveket. Persze egy ennyire híres műnél ez biztosan nem a legjobb út. De a készítők eszt választották. Attól félek leginkább, hogy nem fog sok évadot megélni pont emiatt. Mert én is inkább rosszat hallottam róla, pedig mint önálló sorozat, szerintem nagyon jól működik. És ha egy Raised by Wolves féle baromság sikeres tud lenni, akkor ez sokkal inkább megérdemelné. Szerintem.

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák