Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sati1984

    tag

    Your Honor

    Hú, gyerekek... alapvetően tetszett a sorozat, hozta a 8/10-es részeket stabilan (azért Cranston ide, Cranston oda, nem hozta a BB vagy a Better Call Saul szintjét), de...

    Hú, a végét szerintem nagyon elszúrták. Mármint értem, hogy nem úszhatta meg, értem, hogy sok bűnt követett el ő is, illetve elindított egy lavinát ugye az elején, ami Eugene cselekedetében csúcsosodott ki, de ez kicsit túl direkt volt, hogy ráadásul pont ugyanúgy halt meg az ő fia is... meh. Az utolsó rész előtti részek sokkal átgondoltabbak voltak, volt bennük azért finesz, ezt meg nagyon elkapkodták és összecsapták, főleg az utolsó 20 percet. Ez azért utólag rá is nyomta a bélyegét az egészre... bár összességében persze élveztem és jó kis sorozat volt, de többet vártam a lezárástól.

    Más téma: az utóbbi 5-6 évben futó sci-fik közül mit ajánlanátok? Most kinéztem a Missions-t és az Orville-t, ezeket elkezdem majd, megvolt az Expanse, a 100, az Extant, megy a WandaVision és a Star Trek Discovery (még nem néztem végig ezeket), de nem igazán találok olyat, ami úgy igazán megfogott volna. Meg persze sci-fi rajongóként néztem sok másikat is, de nem sorolom fel mindet :)

    Intel Core i5-9600K | 56 GB RAM | RTX 4070 12GB | Oculus Quest 2 | Beat Saber magyar csúcs pár pályán :-)

Új hozzászólás Aktív témák