Új hozzászólás Aktív témák

  • k-adi

    nagyúr

    válasz Maxxy10 #54221 üzenetére

    A légikísérő (2020)
    The Flight Attendant

    SEASON 1

    Reméltem, hogy jó lesz, a trailer se rossz, az alapján egy izgalmas krimi-nyomozós-néha vígjátékot vártam, de ez minden volt, csak ez nem.
    Kaley Cuoco alakítása is sokszor rém gyenge, (nekem örökre Penny marad szegényke..) de ha még ezt le is számítom, akkor is a többiek is nullák (főleg az ügyvéd csaj), a backflash-story pár epizód után inkább idegesítő (és epilepszia roham indító) és a mellékesen elejtett mellékszál is olyan, hogy van, de nincs is, lényegében az utolsó 5 percben fut fel, csak addigra már késő.. persze tudom, hogy legyen 2. évad de ennél a sorozatnál hihetetlenül gyengén lett felvezetve ez (is).

    Tehát krimiben elhasal, de akkor legalább vannak benne jó poénok? Hát sajnos itt se remekel, pedig az esély meglett volna rá többször, de leginkább csak erőltetett kínos poénok vannak elszórva itt-ott, ez 2020ban már kevés.

    Az egyetlen jópofa dolog amit érdemes talán megemlíteni, az a jelenet-vágások, meg a "párhuzamos kis kockás jelenetek" (biztos van erre valami fancy kifejezés, majd valaki ideírja)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák