Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmarci25
veterán
válasz #57919488 #4837 üzenetére
Csatlakozom az előttem szólóhoz: Róma. Mindenben sokkal jobb, nem csak a színészi munkában. Nekem az egész sorozat jobban tetszett.
Érdekes, amit írsz, mert akinek én ajánlottam a Spartacust, az az első évad után se folytatta. Nem ugyanaz az ismeretségi körünk... Nekem mindig úgy tűnt, hogy ha kivennénk a Spartacusból a vért, meg a női melleket (amik tényleg elég guszták benne ), meg a coitusokat, akkor kipukkadna az egész, mint egy léggömb. Leesne a nézettség, nem érné meg anyagilag folytatni. Ha csak erre épít egy sorozat, akkor az az én szememben kevés.
Azt írtad szórakoztató. Ezt elismerem, de ez még nem azt jelenti, hogy ilyet senki sem tud újra letenni az asztalra.Ettől függetlenül - ahogy írtad is - mindenki azt néz, amit szeretne, meg ami tetszik neki. Neked tetszik, nekem nem, ennyi. Ízlések és pofonok. Peace!
[ Szerkesztve ]
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Milyen processzort vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- OTP Bank topic
- PlayStation 5
- Apple asztali gépek
- Hálózati / IP kamera
- LEGO klub
- További aktív témák...
- ÚJ / MINI PC / HP EliteDesk 800 G6 - I5-10500T, 16 DDR4 / 256 NVMe SSD / INTELUHD +SZLA! +GAR!
- Victus 16-e0900ng 16" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050 16GB 512GB magyarított vbill gar
- BONTATLAN SAMSUNG ZFlip6 világoskék 512GB/12GB, HIVATALOS 3 ÉV GAROS, ÜZLETBŐL,
- Dell Latitude 5289 2in1, 12,5"FHD Érintőkijelző, I5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10, Számla,
- Apple Watch S10 ESIM 46mm Jet Black ML
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest