Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
giigz
veterán
Aki esetleg még nem látta, én jót mosolyogtam rajta Breaking Bad SPOILER
-
mayday00
őstag
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
Viszlát
addikt
Számomra ugyanaz a logikátlan ócskaság maradt ami az első évadban is volt, már nem emlékszem hol szálltam ki a második évadban, de a színvonal folyamatosan zuhant, pedig előtte azt gondoltam, hogy ez egy bizonyos mélység után már lehetetlen, de ők megoldották.
[ Szerkesztve ]
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
mayday00
őstag
válasz Viszlát #5709 üzenetére
2.ban folyamatosan zuhant a színvonal? Te más sorozatot néztél akkor, valami szlovák adón.
Nem zuhant pont az ellenkezője történt. Remek 2.évadot kaptunk.
Trónok harca meg egy az egyben a szomszédoknak egy változata fantasy környezetben. Ezért sem néztem pár rész után kaszáltam. De sokaknak meg tetszik.
Neked a falling skies nem tetszett. Nekem meg a fantasy szomszédok nem.[ Szerkesztve ]
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
Viszlát
addikt
válasz mayday00 #5710 üzenetére
Értem, hogy te így látod, de az már sok esetben kiderült, hogy más az elképzelésünk a jóról. Nincs is ezzel semmi gond, mindössze az ilyen fitymáló megjegyzéseket kéne elhagynod és megpróbálni felnőtt módjára elfogadni azt, ha valaki másként gondolja.
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
leslieke
Jómunkásember
Ez lenne az igazi sci-fi, ha megvalósulna: Milyen lehetne az EVE-sorozat?
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
mayday00
őstag
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Viszlát #5711 üzenetére
A 2. évad vége valóban jó volt, sokkal jobb, mint az eleje. Az elején én is pislogtam, hogy ugyan miért folytatom, mikor nem tetszik és hogy semmivel nem jobb, mint az első évad, de utána jó kis sztorit sikerült összehozniuk, teljesen változott a felállás, és most izgatottan várom az új fajt és a történéseket
-
leslieke
Jómunkásember
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz leslieke #5717 üzenetére
Mivel bénasága ellenére a játék is népszerű, nem csodálom. De a sorozatban azért történhetne valami.
Más:
"Ez még csak terv, egyébként saját posztot kapna, de a FOX rebootolni tervezi a 24-t. Vagyis folytatni és már tárgyalnak Kiefer Sutherland-del is, hogy főszereplő legyen. A terv egy “limitált sorozat” lenne, mely műfajt a FOX nyomni akarja. Ez a szokásosnál kevesebb epizódot jelent, event-jelleget, de nem feltétlenül egy évadot (ld. The Following), tehát nem minisorozat lenne. (Mindezt David Fury, író is megerősítette, ő is benne lenne a sorozatban.)"
WTF???
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
callmeakos
veterán
SHIELD sorozat. Azoknak, akiknek még nincs elege a Marvelből
Azért kíváncsi vagyok erre. Egyrészt azért mert Whedon mester (Bosszúállók rendezője) keze is benne van, másrészt hogy mit hoznak ki ebből. Harmadrészt mert Coulson él (már aki érti ezt ), és ezen e képen kicseszett lazaAll→M8
-
spammer
veterán
válasz callmeakos #5721 üzenetére
Van egy olyan érzésem, hogy "12 egy tucat" nyomozós sorozat lesz, amit egy kis Marvel körítéssel akarnak eladni.
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
mayday00
őstag
Continuum 2×02 Jó kis rész volt.
-
giigz
veterán
válasz callmeakos #5721 üzenetére
Ezek lesznek a szereplők? Mert így első ránézésre semmi közük nincs egy nyomozóhoz, egyik szereplőnek sem.
-
mayday00
őstag
Da vinci démonai. Kicsit buzis.
De a sorozat amúgy jó[ Szerkesztve ]
-
giigz
veterán
Még 3 hónap...
S05E09 The Decision Aug. 11, 2013
-
giigz
veterán
válasz TazLeacher #5730 üzenetére
De, csak most egy kicsit megtoldották
-
gyuromoj
veterán
Supernatural S08E22
Na a végjáték tuti izgalmas lesz. "666" hívószám epic volt. Crowley nagyot alakított.[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
gyuromoj
veterán
Forog a The Walking Dead 4. évadja + Zombi iskola
zombie school atom
-
mayday00
őstag
Da vinci démonai 1×04 58percből 45 duma volt. Mi ez valami teleregény? Átmegyünk szomszédokba?
58perc helyett inkább legyen 40perc egy rész de az pörgős.
-
mayday00
őstag
válasz alratar #5739 üzenetére
Lesz ebbe akció elhiheted Fog még nyomozni vinci ahogy a előző részben. Lesznek itt még meglepetések. Lehet MacGyver is bekapcsolódik pár rész múlva, és együtt gyártják a bombát rágógumiból.
[ Szerkesztve ]
-
gyuromoj
veterán
Amikor a kasza jelenti az utat a sztársághoz
Egy kis Supernatural:
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Orphan Black 1x07
Hehe, beszarás ez a rész, először nem hittem a fülemnek, hogy miről is van szó, aztán pedig kiderült, hogy de...
A köv rész promója is nagyon jó, legyen már jövő vasárnap -
dokee78
félisten
Ez a Califorgia 6. évad elég gyenge lett.
A Hannibal miről szól?
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs