Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
negyven2
veterán
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
kmarci25
veterán
Bates motel 1x05 SPOILER
Szerintetek az, hogy Norman lefeküdt Bradley-vel csak képzelgés? Nekem egyre inkább annak tűnik... Oké, hogy az esti sms-ek mentek, meg a tesó elküldte a csajhoz, de szerintem aztán nem volt semmi. Bradley nem is válaszolt az sms-re... Mit gondoltok?
A sorozat egyébként még mindig jó, bár a mostani rész kicsit gyengébb lett, meg volt egy-két következetlenség... Pl. Emma reggel már tudja, hogy Norma-t letartóztatták ("nagy hír, egy kisvárosban"), de Dylan simán elfut a kórházból, és senki nem tudja, hogy ő kicsoda. Ez kicsit necces.
De az basszus, hogy Normanra buknak a csajok? Emma egyébként nagyon jó karakter, és jól is játszik."There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
mayday00
őstag
válasz #54715584 #5455 üzenetére
Ma fogom megnézni tegnap eset bealudtam DE biztos hozza a előző részek színvonalát
(#5456) kmarci25
Bates motel 1x05
Szerintem lefeküdt vele. Bár lehet csak képzelgés. Szerintem a 5.-rész is jó volt
Már kint van a 6. is .
Ha még nem tudnád esetleg. 2.évad berendelve
[ Szerkesztve ]
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
mayday00
őstag
Aki esetleg még nem tudná,
Magyar premier – VIASAT6: 05.30 Éghasadás (Falling Skies) (Alföldi Róbert lesz Noah Wyle hangja)
Magyar premier – VIASAT6: 05.31 Amerikai Horror Story (American Horror Story)
Magyar premier – VIASAT6: 05.27 Dexter 6. évad"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
mayday00
őstag
új Falling Skies promó (tömve új jelenetekkel)
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
kilozsul
aktív tag
Sziasztok!
Van köztetek nagy OZ rajongó? A sorozattal foglalkozó oldalakat keresnék magyarul vagy angolul, főleg olyanokat amik apró, elsőre fel sem tűnő részleteket és bakikat elemez ki. Sajnos kuglizással és FB-on csak folyton ilyen dicsőítő hozzászólások áradatát tartamazó oldalakat találok. Előre is köszi!
-
mayday00
őstag
Vikings S01E07
Jó rész volt. Idáig talán a legjobb. Volt benne hentelés rendesen.
[ Szerkesztve ]
-
mayday00
őstag
Zero.Hour 1×04
Leadták 3.-rész után kaszálták, de úgy látszik a maradék részt szépen leadják
Orphan Black 1x04
Kemény rész volt Hozzák a remek színvonalat. Zene is ütős alatta. Néha a hideg kiráz
Pörgősek a részek, üresjárat szinte nincs benne, unatkozni cseppet sem lehet alatta
Főszereplő csaj nagyon jól játssza a szerepét. Következő rész is tartogat meglepetéseket ahogy a előzetesből kiderült.
[ Szerkesztve ]
-
leslieke
Jómunkásember
Defiance S01E02 egynek elment. A sci-fi miatt kap még esélyt.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
mayday00
őstag
Bates motel 1x06 Nagyon jó rész volt. Egyre betegebb. Idei újoncok között benne van nálam a top 3 ban.
Fiú meg anyja a 2 pszicho...
Nem SPOILER-ezek. De szerintem Norman a következő részben kinyír valakit. Aki nézi a sorozatot sejti, hogy kire célzok.[ Szerkesztve ]
-
mayday00
őstag
DaVinci's Demons 1x01
Közepes volt. Annyira nem volt nagy szám. Nem estem tőle hanyatt. Következő rész remélem jobb lesz.
Defiance S01E02 Úgyszintén. Közepes. Semmi extra.
-
törölt tag
Lehet csak én vártam többet Defiance-tól?
Ment nálam a kukába Revolution mellé -
törölt tag
Defiance 1x02
Nem nagyon fűlt a fogam hozzá, de tudom magamról, hogy ha túl vagyok hajtva, nem olyan a kedvem. Viszont volt magyar felirat, így belevágtam. Hát tényleg semmi extra, de a vacsi mellé jó volt, viszont nem nagyon kötött le. Szóval nem tudom, hogy a fáradtság miatt vagy mert tényleg közepes volt, de ez most nem nagyon tetszett, pedig az első résznél nagyon lelkes voltam.
Valószínű még 1-2 részt megnézek, ami aktuális, de lehet utána dara lesz belőle. -
leslieke
Jómunkásember
Vikings S01E08 különös rész volt, de ettől még tetszett.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
leslieke
Jómunkásember
Orphan Black S01E04 újabb remek rész.
-
kmarci25
veterán
Borgias/Borgiák harmadik évadát elkezdte valaki? Eddig három epizód ment le, az elsőhöz van felirat. Az eddigi évadokat bírtam, tetszettek.
Valaki tegyen rendet nekem ebben a dologban. Most akkor hogy van ez, hogy a Hannibal az AXN-en plusz egy rész kap? Mi annak az epizódnak a címe? Nem akarom kihagyni...
Egyébként a legutóbbi, Potage c. rész, asszem a 3. epizód nagyon jó volt. Beindult a sztori."There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
-
kmarci25
veterán
-
leslieke
Jómunkásember
válasz kmarci25 #5475 üzenetére
Elvben "Coquilles" a címe: [link]
Amúgy pedig:
Az NBC nem csak megcseréli, hanem nem is adja le a Hannibal 4. részét, Bryan Fuller szerint a téma necces ezt nem spoilerezném el, hiszen nálunk az AXN a szokott ütemben le fogja adni. (Az összképet tekintve a rész csak kis átívelést tartalmaz, szóval abszolút kihagyható elvileg.) [link][ Szerkesztve ]
-
leslieke
Jómunkásember
Friss hír!
Az NBC részletekben (“websorozatként”) feltolja a netre a Hannibal – 1×04-et, amit nem adnak le. [link]
-
kmarci25
veterán
válasz leslieke #5478 üzenetére
Na, ez az, köszönöm!
Talán azért írja a T-home, hogy csak egy nyelv, mert a műsorok nagy része csak egy nyelven megy, de sztem ez is két hangsávval jön, bár feliratot mellé nem szoktak lőni. Vadászni kell majd..."There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
mayday00
őstag
Hannibal S01E01-03
Zseniális, beteges. Elég jóra sikerült.
[ Szerkesztve ]
-
TazLeacher
nagyúr
Spartacus S03
Egész jól sikerült lezárni. Azt hittem nagyon összecsapott lesz, de nem, korrektül sikerült. Talán igen, még 1 évadot elbírt volna. Ami viszont nem tetszett: Cézárt nagyon gáz volt ilyesformán belekavarni a dologba, ezt nem kellett volna. A másik meg, hogy szerintem most rohadt sok volt a lassítás. Lényegében már az is lassítva volt, ha valaki leütött egy legyet. Most vagy régen néztem már az előző részeket, vagy ezt most egy kicsit túlzásba vitték. De alapvetően nem volt egy rossz évad/sorozat. Nekem tetszett, sőt, nagyon tetszett, hiányozni fog. -
Tim82
félisten
válasz kmarci25 #5472 üzenetére
Elkezdtem a Borgias 3. évadot, eddig jónak tűnik.
Most én is ajánlok: Golden Boy. Zsarus-nyomozós sorozat, legalább annyira a zsaruk közötti intrikákra koncentrálva, mint a bűnügyekre, egy fiatal és nagyon ambíciózus nyomozó szemszögéből.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
mondomén
őstag
House of Lies S2E4 Matt Daemonnal mi volt már. xD Jó arc ez az ember, nem szégyell poént csinálni magából. A Törtetőkben is volt egy hasonló rész vele.
[ Szerkesztve ]
-
mayday00
őstag
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Jééééééééééééééééé "Eva Myles elmondta, hogy még mindig nincs újság a Torchwood esetleges folytatásáról, de még mindig van remény."
-
David93Pecs
tag
Ilyen gagyi Vámpírnaplók rész se volt eddig, mint a mai, már az előzőbe látszott h hanyatlik, pedig lassan itt finálé...
Komolyan, szégyellném, ha ilyet adnék ki a kezemből. -
leslieke
Jómunkásember
Supernatural S08E20 nekem tetszett ez a rész, és felbukkant egy régi szereplő is.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest