Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mayday00
őstag
Beteg volt nagyon a első évad
Lassan elkezdem a másodikat
#4399) monstre
vajon el fogják zárni a sorozatot.? Lesz idők a készítőknek? Vagy későn jelentették be a kaszát..
[ Szerkesztve ]
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
spammer
veterán
Black Mirror 1x02
Ú bazzeg, mekkora kritika ez az epizód, te Úristen! Ha ezt mozifilmként készítik el, tarolt volna, az hétszentség!
Ezt az epizódot mindenkinek ajánlom bepróbálásra, aki vevő egy kis modern társadalomkritikára.
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
mayday00
őstag
válasz spammer #4402 üzenetére
Egyetértek veled. Mikor megnéztem a 2.részt azt mondtam..úristen..
Cult..új sorozat. Pilot-ot nézte már valaki?
Elkezdeném nézni, csak várnék 1-2 kritikát előtte.
Robert Knepper a egyik főszereplő
[ Szerkesztve ]
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
törölt tag
Primeval: New World - spoileres
A végére értem az évadnak, most 5 részt daráltam le egymás után. Az előző 8 rész nagyon unalmas és béna volt, a nyomába sem ért az eredeti angol sorozatnak. Az egyik rész (Mac a jövőből) jó volt, de utána nem nagyon foglalkoztak ezzel a szállal. A utolsó 5 rész nézése közben is egyre jobban erősödött bennem a gondolat, hogy ez bizony még csak halovány mása sincs az eredetinek. Az 1x09-10-ben volt bőven potenciál, nem használták ki. Az 1x11 jó is volt, egészen az utolsó 10 percig, ott nagyon elrontottak valamit. Az 1x12-nél már lehetett sejteni, hogy dupla rész a záró és próbálnak belesűríteni sok mindent, de az 1x12 nagyon béna volt. Az 5x13 eleje is nagyon gáz volt, és közben is voltak béna részek, de ez volt az a rész - sajnos az utolsó -, amit valahol élveztem és egy picit izgultam közben.
És már kezdtem megnyugodni, hogy bárhogy is lesz vége ennek a résznek, jó a lezárás, mert következetesek voltak az írók, megkaptuk a 2006-os utalásokat, utazásokat, eseményeket, de számomra az utolsó fél perc volt maga a nagy csalódás. Egyrészt hogy lehet így befejezni egy sorozatot? Másrészt ezt tényleg komolyan gondolták, hogy az addig nagyjából és az időutazásnak nagyjából megfelelő logikusságot teljesen felrúgják, amikor elkaszálták a sorit?
Az utolsó rész lett volna az, ami után azt mondom, hogy okés, ha ezt így tartják tovább, akkor nézem a többi évadot is, de mivel nem lesz, így nem is sajnálom, viszont dühös vagyok.
Mert a szememben "bemocskoltak" egy régi jó sorozatot. Bár mivel ez spin-off volt, lehet kicsit árnyaltabban is értelmezni.Az eredeti Primeval-ról ha jól tudom nem volt olyan hírek, hogy elkaszálták, csak abbahagyták, Szóval nagyon reménykedem, hogy annak lesz folytatása, mert az volt az ultimate sorozat számomra, amíg tartott.
-
mayday00
őstag
The Following 5.rész megnézve. Nálam 10/8
Ez a rész kifejezetten jó volt. A előző gyengébb részekhez képest. Csak beindul a sorozat és jönnek a jobbnál jobb részek."A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
spammer
veterán
Black Mirror 1x03
Na ez is fasza kis epizód volt. Párkapcsolati dráma sci-fi köntösben, meg egy kis jövőkép.
Ezzel vége is az első évadnak, holnap jöhet a második
-
törölt tag
Once Upon A Time 2x08-12
Kicsit el voltam maradva, mert kikerült a hetente várósok listájáról, viszont így egyben darálva és több óra alatt úgy érzem nagyobb az élmény, mindenesetre intenzívebb. Így egyben jó volt a sztori nagyon, néhány helyen láthattunk mesés megoldásokat...
Volt olyan rész, amiben sajnáltam Reginát, és kicsit Rumple-t is, de kíváncsi vagyok mi van még a maradék 2 részben, nagyon átrendeződtek az erőviszonyok.A 2x12-ben Igor ugyanaz a kiskopasz színész volt, aki a Supernatural 8x14-ben játszotta a nácik egyik segítőjét. De még azt is megkockáztatnám, hogy akár a Fringe-ben is szerepelt, mint Observer
Szóval úgy tűnik jó irányba halad a történet, elég jól megoldották a 2. évados való világot.
[ Szerkesztve ]
-
mayday00
őstag
Sajnos 99%, hogy a Touch-nak befellegzett, és a 2. évaddal ki is fúj. Nagyon rossz nézettséggel kezdett (még a pénteki naphoz képest is) az első két rész, az eheti résznek pedig már egyenesen siralmas volt a ratingja. Most már csak abban reménykedhetünk, hogy számítottak erre a készítők és sikerült összehozniuk egy viszonylag jó lezárást az évad végére.
Kár lenen érte..
-
Jadro
veterán
Nézem ezt a Breaking Bad-et. Első évadot letudtam és elindultam a másodikban is. Nekem valahogy annyira azért nem jön be, mint amennyire ajnároztátok. Jó meg minden, de nem kap el az az érzés, hogy most ide nekem azonnal a következő részt, aztán egyszer csak azt veszem észre hogy vége egy évadnak. Ettől függetlenül nézem tovább, csak olyan lassúcska.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
törölt tag
Zero Hour 1x02
Nem tetszett. Amennyire vártam ezt a sorit hónapokon keresztül, akkorát csalódtam. Olyan, mintha egy lányregényt olvasnék/néznék: ha nagy kalandra indulnék, pont így képzelném el. Nem tudom egyelőre hogy bennem, a készítőkben vagy a forgatókönyvírókban van a hiba, de ez így nekem nem tetszik, pedig csupa olyan dolog van benne, ami egyébként jó, de a megvalósítás mégis valahogy nem jó.
Carter doki anno kapott 3 részt a könyvtáras filmekben, az még jó is volt. De ebben Green dokit nagyon nehezen tudom megszokni, sőt, szerintem egyáltalán nem volt jó választás.
És fogadni mernék még abban is, hogy lesz időutazás, ami már csak n+1 klisé, és még csak a 2- résznél vagyunk, de szerintem az összes létező hibát elkövették, amit el lehet egy sorozatban.
De jelenleg ez egy elcseszett Supernatural részre hasonlít valahol a 4-6 évad között...
Csalódott vagyok nagyon -
-
spammer
veterán
Black Mirror 2x01-02
A készítők zsenik. Pont.
-
törölt tag
Spartacus 3x01-04
Huuuhh, hát ez kegyetlen, nem is tudom van-e még ennyire durva sorozat, mint ez? Számomra most már egy kissé túl erőszakos és túl véres, de hát ki tudja, hogy volt ez bő 2000 évvel ezelőtt. Bár egymás után néztem meg a 4 részt.
Mindenesetre továbbra is várom az új részeket. -
Jadro
veterán
válasz #54715584 #4424 üzenetére
Ugyanezt érzem. A kevesebb néha több, de ettől még eléggé rendben van a dolog. A legelején indult ilyen véresen. Gondolom a szélsőséges durvulással akartak nézettséget hozni, de aztán kicsit visszafogták. Na nekem legjobban az a szakasz tetszett. Volt vér is bőven, de a konspirációt magas szintre húzták.
-
törölt tag
Kicsivel több ármánykodást elbírnék, és az előző évadokban nagyon tetszett a körmönfont beszéd. Persze most háború van, de remélem lesz még ilyen.
Marcus Crassus jól megszívatta Tiberiust, az nem volt semmi. -
törölt tag
válasz #54715584 #4428 üzenetére
SPOILER:
Hát azért lehet látni, hogy barbárok teljesen. Csinálhatnak akármit de egy idő után visszatérnek a régi dolgaikhoz hiába akarja Spartacus "nevelni" őket. Az egyik részben egymásért küzdenek jóval nagyobb seregek ellen a másik részben meg 1-2 piti dolog miatt is letépnék egymás fejét, de azért megy közben a tesókám vagy meg ilyenek
-
törölt tag
No erre készülhetünk elvileg: pilotok
Az elején elkezdtem örülni, hogy kapunk rögtön 2 sci-fi sorozatot is, az egyik űrhajós De a többi csatornán nem nagyon látok használható sci-fi sorit. El vagyok keseredve
Ellenben az n+1 nyomozó sorozat jön, minden csatornán legalább 3, mert az jó... -
mayday00
őstag
POI 2×16
Nagyon jó rész volt. Nem is tudom idáig mit csináltak a készítők..
Az utolsó 7 részben fognak belehúzni?
-
TazLeacher
nagyúr
válasz kisgyerek85 #4426 üzenetére
Apropó Róma. Az nekem valahogy eddig kimaradt. Azt elkaszálták, vagy a 2. évadnak normális lezárása van?
-
leslieke
Jómunkásember
válasz TazLeacher #4432 üzenetére
Rómát mindenképp érdemes megnézni.Van lezárása is. Ha jól emlékszem, akkor kaszát a magas költségek miatt kapott.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
kmarci25
veterán
válasz TazLeacher #4432 üzenetére
Tipikusan az a lezárás, amit lehetne folytatni, de viszonylag kevés hiányérzetem maradt. Leginkább az, hogy jó kis sorozat volt...
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
TazLeacher
nagyúr
Kösznöm, akkor belekezdek.
-
Jadro
veterán
válasz TazLeacher #4435 üzenetére
Mindenképpen! Sokkal több élményt ad, mint amennyi űrt hagy a végén, hogy nem folytatták. Kár érte mondjuk.
-
kmarci25
veterán
Igen, ezzel egyetértek. Bár nekem az utolsó évad már egy kissé nyögvenyelős volt, de azért ütött. Ráadásul abban az időben eléggé ókori Róma függő voltam. Aki szereti az ilyen stílust és nem rest olvasni, annak ajánlom Steven Saylort és a könyveit. Izgalmas, jó sztorikkal dolgozik, az meg, ahogyan mindezt beülteti az ókori Róma színfalaiba, egész egyszerűen zseniális. Tényleg rá lehet kattani...
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
ClayMore
aktív tag
sziasztok!
egy sorozatot keresek amit anno nem néztem végig és nem emlékszem a nevére googlival meg nem találom.
adva van a föld. jönnek űrlények eljátsszák h mindenkinek jó lesz ha ők itt vannak.
kaptárszerűen léteznek az anyakirálynő össze van kötve a lényeivel akiknek blessinget tud adni amolyan lelki békét.
nincsenek érzelmeik. elnyomják magukban.
van egy fbi ügynök nő meg egy pap meg egy nyomi akik összeállnak h lebuktassák az űrlényeket.az űrlények növelni akarják az emberiségben található vörös foszfor szintjét mert már nem emlékszem hogy miért.
ennyiből ki tudja találni vki?
Liverpool, Chelsea, Arsenal MEZEK ELADÓAK!!!...................http://hardverapro.hu/apro/angol_behozatalbol_mezek_eladoak_liverpool-chelsea/friss.html#msg5
-
gyuromoj
veterán
A halott nagypapa visszaült ebédelni
Supernatural 8x16 Promo "Remember the Titans" (HD) (utána 3 hét "hiatus", márc. 20. 8x17)
[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
gyuromoj
veterán
válasz spammer #4442 üzenetére
Utána majd lesz még egy áprilisban, az is 3 hetes lesz. (ápr. 3.- 24.) pont a névnapomon tér majd vissza
Amúgy egy friss hír Sorozatjunkie facebook:
Misha Collins állandó szereplő lesz a Supernatural 9. évadban.(#4444) leslieke
Szerintem ha újra főszálas lesz a sztori, vissza fogják hozni. Ha nem, akkor az évad utolsó 2-3 részében tuti benne lesz.
Amúgy 22 vagy 23 részes lesz az évad?[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
törölt tag
válasz gyuromoj #4443 üzenetére
Igen, sajnos 36 hét alatt kell leadni az évadot, ha jól tudom.
Castielnek pedig örülünk, azok a részek mindig is jók voltak, meg a Halál-os részek is halálosak voltak És különben sem tudjuk, hogy ott fent az angyalok mire készülnek, hiszen Amanda néni elég kemény lett ott fent titkárnőként
TWD 3x11
Most tényleg nem történt meg, aminek kellett volna? Lesz még itt baj... akkor ezt most elhúzzák az évad végéig?
[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
válasz gyuromoj #4443 üzenetére
Castielt régen bírtam, de teljesen bohócot csináltak belőle, szóval annyira én nem várom vissza. Kivéve, ha újra normális lesz és normális főszál is lesz mellé, de igazából nekem a hócipőm tele az egész angyalos témával, nem tudnak vele nagyon mit kezdeni, csak erőlködés az egész.
[ Szerkesztve ]
-
gyuromoj
veterán
Aki már látta a Lost-ot az akár itt spoilerben vagy privátban leírhatná nekem pár mondatban hogy miről szólt, mi lett a vége.
Talán első 2 évadot láttam még anno az RTL-en, de nem vitt rá semmi hogy leszedjem és megnézzem egyben az egészet. Előre is köszönöm.PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
chubii
senior tag
TWD 3x11 (Spoileres)
Örülök,hogy végre talán parkolópályára kerül ez a "Rick begolyózik" dolog. A vége hangulatos lett. Andreával lesznek még gondok...It's gonna be legen - wait for it - dary!
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest